Milestone 1 / DROID 1 - ROM/Firmware[alpha 0.03-10.10.27] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.2.1)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
nadlabak
Androiďák!
Příspěvky: 638
Registrován: pát 20. lis 2009 12:40:35
Reputace: 7
Bydliště: Žižkov & Střekov
Kontaktovat uživatele:

[alpha 0.03-10.10.27] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.2.1)

Příspěvek od nadlabak » pát 17. zář 2010 15:06:34

Home page: CyanogenMod 6.1.0 RC1 for Milestone | android.doshaska.net

Hlášení a sledování problémů (issue tracker): http://code.google.com/p/cyanogenmod4milestone

Hotfixy: pro aktuální verzi žádné
http://code.google.com/p/cyanogenmod4mi ... loads/list

Status: alpha release neoficiálního portu CyanogenMod 6 na Milestone

Update
27.10.2010 0.03-10.10.27
některé z oprav:
- funkce 2g/3g tlačítka pod notifikační lištou a v ovládacím prvku napájení
- flash - přehrávání h264 videí
- extrakce a zobrazení obrázků vložených v mp3
- 3G Mobile hotspot aplikace nyní funguje
- alt+shift+4 napíše $ (na euro_querty rozložení co je v CM6 jako výchozí)
- agps a charge_only_mode (již vydáno jako hotfix)
některé nové funkce:
- LED svítilnu lze zapnout jako tlačítko pod notifikační lištou
- uživatelé nepoužívající dock nýbrž pouzdro s magnetickým zapínáním mohou vypnout dock observer
(v /system/build.prop nastavte ro.config.dockobserver=0)

21.10.2010 0.03-10.10.21b
- nová verze založená na novém kernelu a proprietárních souborech z tetovacího 2.2.1 firmware od Motoroly, je potřeba nejprve flashnout 2.2.1 sbf
- agps (rychlé určení GPS polohy) - v hotfixu
- Usb: Windows Media Sync mód nefunguje, nepoužívejte jej
- Motorola v testovacím 2.2.1 firmware používá amr audio pro HQ video nahrávky - aac enkodér nefunguje, pro tuto chvíli dělám totéž
- zatím se nepodařilo zkompilovat funkční ext2, tun, cifs a nfs moduly pro nový kernel
- stagefright player je zapnutý, pokud zaznamenáte problémy s přehráváním některých souborů (hlavně HE AAC), můžete nastavit media.stagefright.enable-player=false v /system/build.prop
- nezávislá kompilace: depozitáře na githubu nejsou zatím zaktualizovány, prosím o trpělivost, zkonsoliduji zdrojové kódy a zaktualizuji je později
- CyanogenMod changelog je v /etc/CHANGELOG-CM.txt nebo zde: http://github.com/CyanogenMod/android_v ... GELOG.mkdn

22.9.2010 0.01c (pardon, počeštím hned jak budu mít trochu sil a času)
- includes the previously released hot fixes for APN/GPS (i5) and unwanted boot during charge only mode (i10)
- temporarily used usb_mass_storage_fix script (borrowed from Dext3r) is gone. Motorola's proprietary usbd is back accompanied with Usb.apk (re-engineered to reflect changes in 2.2 os classes and to disable the unavailable options). StorageNotifications.java (part of services.jar) adjusted to not duplicate the notifications from Usb.apk. Usb.apk together with usbd allows to suspend the usb kernel driver and the phone can enter the suspend mode now. Hopefully, the battery life will be better.
- several adjustments in init scripts (includes the check for fighting adbd sometimes launched from the first init instance)
- QuickOffice.apk included
- Street.apk removed, so you can download and install the updated version from the market
- audioflinger recompiled to not include one unnecessary static lib

Note: when adb is enabled and usb connected during boot, you will have to disconnect and reconnect the usb cable before you can mount the SD card to a computer. chmod 644 /system/etc/init.d/02adb_during_boot will disable the early adb mode and the mount will be possible immediately. Early adb is enabled by default (well, it's alpha, right?).

Only system.img has been changed and there should be no need to wipe data when you update from 0.01/0.01b, but I highly recommend to delete cache and dalvik-cache. Use OpenRecovery 1.37 or newer. Don't forget to backup your customized /system/etc/init.d/10overclock first ;).

17.9.2010 0.01b
oprava nechtěných restartů (přinejmenším jedné příčiny) - návrat k mot_boot_mode hijacku (sh hijack zahozen)

Co funguje: doufám že vše (GSM, WiFi, BlueTooth, GPS, kamera i ostření, video i audio - záznam i přehrávání, app2sd, Adobe flash)
Dodatky k CM6: přidal jsem několik slovníků pro klávesnici (ano, systém má i češtinu)

Hlavní obtíže při portování: chybějící nové (2.2) funkce v proprietární knihovně audio driveru libaudio z 2.1 systému, vyřešeno modifikacemi AudioFlinger.cpp (getInputFramesLost a getRenderPosition).

Co je v plánu:
- hotovo připravit a vydat zdrojové kódy pro možnost nezávislé kompilace systému (=> instalace pomocí update.zip v budoucnu)
- vyčistit nepořádek v init scriptech
- hotovo díky 2nd-init od Skrilax_CZ vymyslet lepší init hijack
- hotovo (0.01c): udělat non polling usb fix (pro tuto chvíli používám Dext3rův skript)
- etc.

Download:
0.03-10.10.27 http://github.com/downloads/nadlabak/an ... ip/qr_code
Google Apps (for HDPI devices): http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?t ... oogle_Apps

Poznámky:
- hlavní init skripty jsou v /system/etc/rootfs
- taktování (frekvenční tabulka, vsel tabulka a CPU governory) se dá nastavit v /system/etc/init.d/10overclock
- google aplikace je třeba instalovat zvlášť

Instalace:
- použijte Apply Update menu v OpenRecovery k instalaci zip souboru zkopírovaného do /sdcard/OpenRecovery/updates
- 0.03 a novější potřebují 2.6.32 kernel a bpsw z testovacího 2.2.1 firmware, flashněte nejprve 2.2.1 sbf, pokud jste tak ještě neučinili
- data wipe/factory reset je nutný při přechodu z jiné ROM/fw i při aktualizaci z 0.01/0.02 na 0.03





ZS-Man
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: ned 22. úno 2009 23:54:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od ZS-Man » pát 17. zář 2010 17:18:58

Zdravim, tak od vcerejska mam tu v0.01 a je to dost dobry :D . Restarty byly asi 2, kdyz jsem se odpojoval od VPN (OpenVPN Settings). Jednou se nechtela chytnout GPS, po restartu uz jela. No, uz stahuju tu novou verzi, tak uvidim. Kazdopadne dobra prace, diky.
Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Motorola A780 -> Openmoko FreeRunner -> T-Mobile G1 -> Motorola Milestone -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy S5

Uživatelský avatar

lasted
Androiďák!
Příspěvky: 692
Registrován: stř 28. dub 2010 12:46:35
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P 32GB
Bydliště: jižní Morava

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od lasted » pát 17. zář 2010 19:30:02

ja pouzivam den tu prvni verzi a zatim spokojenost.. slo mi vse co jsem vyzkousel a restart zatim zadny.. :)

A díky za opravdu PRVNÍ použitelnou verzi 2.2 na milestone :)


cfpl
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pát 17. zář 2010 21:22:10
Reputace: 0

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od cfpl » pát 17. zář 2010 21:30:53

tiez som vyskusal alpha verziu, musim povedat, ze je to lepsi pokrok ako v pripade frenzy. restart som tiez nemal ziaden. ale keby sa dalo tak by som poprosil, ci by sa dala urobit zaloha, ktora by obsahovala qwertz klavesnicu, pretoze mam z nemecka tel. a este pretaktovanie, povodne je tam ak sa nemylim 900 mhz a 60 vsel, ja by som bol rad keby je to 1000 mhz a 56 vsel, pretoze mam pocit alebo presvedcenie, ze sa rychlejsie vybija, teda vlastne u mna o dost rychlejsie, moj povodny fm, ktory vlastne pouzivam je spanielsky 2.38.0 takt na 1ghz 56vsel a jit. ten ide uplne paradne ako hodinky a navyse je excelentne privetivy co sa tyka spotreby baterie. skusal som aj motofrenzy a toto je jediny dovod vzdy preco sa vraciam, vlastne odskusam vzdy ked je nieco nove, rad by som mal uz nejaku funkcnejsiu 2.2 tato je cm6 je da sa povedat uz ok, skusal som ho cely den, vsetko ide ako ma, len ta spotreba by chcela doladit...

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
nadlabak
Androiďák!
Příspěvky: 638
Registrován: pát 20. lis 2009 12:40:35
Reputace: 7
Bydliště: Žižkov & Střekov
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od nadlabak » sob 18. zář 2010 23:53:20

Zprovoznil jsem issue tracker pro hlášení chyb a jejich sledování.
K dispozici je první hotfix.
http://code.google.com/p/cyanogenmod4milestone

cfpl:
- parametry taktování si můžeš upravit dle libosti ve skriptu /system/etc/init.d/10overclock
- pro přepínání rozložení hw klávesnice jsem už před časem dal k dispozici skripty pro OpenRecovery: http://android.doshaska.net/kblayout



hasanpb
Stálý androiďák
Příspěvky: 110
Registrován: pon 07. čer 2010 9:30:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 a HTC One X
Tablet: Cube U30GT2

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od hasanpb » ned 19. zář 2010 15:22:57

Tak mam nainstalovano a musim rict, ze zatim super. ;)

Jen jeden dotaz ohledne fotoaparatu, kdyz poridim fotku s novym FW, tak ma jine rozliseni, nezobrazi se to ve full screen, cim to je???

Diky.
HTC One X & Samsung S4 & Cube U30GT2


evilive.04
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 07. čer 2009 18:48:59
Reputace: 0

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od evilive.04 » ned 19. zář 2010 21:50:21

Link nefunguje

Uživatelský avatar

BeNiSh
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: úte 16. úno 2010 23:37:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo IdeaPhone S750
Bydliště: P6-CV
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od BeNiSh » ned 19. zář 2010 22:48:44

evilive.04 píše:Link nefunguje
spravny je http://rapidshare.com/files/419591971/M ... _0.01b.zip ;)
[ Mcz & T-M ] :: lenovo IdeaPhone S750 andreaROM-160130 @ 4.2.2 :: Verbatim 8GB μSDHC (c10)


snoopyk
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: stř 19. kvě 2010 12:48:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4 bootloop momentalne
Tablet: LENOVO MiiX300 10,1" 64GB SSD/2GB RAM - Win10
Bydliště: kolin
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od snoopyk » pon 20. zář 2010 3:31:23

Vyborna prace..
Zatim zadnej restart.

Chci se optat neskousel nekdo Messaging Widget tenhle: http://www.androlib.com/android.applica ... -npnC.aspx nainstaluje se ale kdyz dam pridat widget tak neni v seznamu na vyber. Tak nevim jestli je to chyba Widgetu nebo CyanogenMod.. v 2.1 sem ho pouzival v poho..


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od shotik » pon 20. zář 2010 11:06:05

romka krasna cestina libiva , ale zlobi me to ze mam o pulku min RAM nez u 2.1 :/
Obrázek
Obrázek


snoopyk
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: stř 19. kvě 2010 12:48:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4 bootloop momentalne
Tablet: LENOVO MiiX300 10,1" 64GB SSD/2GB RAM - Win10
Bydliště: kolin
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od snoopyk » pon 20. zář 2010 12:44:46

Jak o pul ram mene ?? po instalaci sem mel 190MB pokud se nepletu. aplikace presovam na SD a tak mista je habadej...
Me spis trapi ten messaging widget jak sem psal a kdyz sem nainstaloval Extendet controls widget kterej ma vice nastaveni nez ten co je soucasti romky, tak taky neni na vyber ve widgetech :-((


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od shotik » pon 20. zář 2010 12:51:36

jdu rozdelit kartu abych to tam mohl taky presunout. jinak mi to hlasi ted volny pameti cca 70-80mb . po instalaci programu do telefonu :)
Obrázek
Obrázek


snoopyk
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: stř 19. kvě 2010 12:48:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4 bootloop momentalne
Tablet: LENOVO MiiX300 10,1" 64GB SSD/2GB RAM - Win10
Bydliště: kolin
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od snoopyk » pon 20. zář 2010 13:29:39

nejsem si jistej jestli to maka s Ext2, sice mam roydelenou ale pokud presunu nejakou app na kartu tak misto se zmensuje na Fat32 partition ext2 samozrejmne videt v tel neni..

chces mi rict ze kdyz si napral do MM CM6 tak si mel jen 80mb mista jo ?.


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od shotik » pon 20. zář 2010 14:10:22

neeee. myslim volnou RAM. nemyslim misto :)Dostupna pamet telefonu je 129mb ted . a to mam nainstalovano par aplikaci .

a task killer mi ted ukazuje 100mb ram, ale to mam uplne prazdnou kartu pac sem chtel rozdelit kartu na ext a fat :) bohuzel nemam linux tak se snazim na to nejak prijit:) v rom manageru je polozka partition sd card tak zkousel jsem tim ale zda se ze to s cartou nic neudelalo .
Obrázek
Obrázek


snoopyk
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: stř 19. kvě 2010 12:48:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4 bootloop momentalne
Tablet: LENOVO MiiX300 10,1" 64GB SSD/2GB RAM - Win10
Bydliště: kolin
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od snoopyk » pon 20. zář 2010 14:46:13

Aha :DD s ROm managerem neamm skusenosti, rozdel to v Openrecovery najdes tady na foru v tom sem to delal i ja.


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od shotik » pon 20. zář 2010 14:48:08

not ak stejne ti to nefunguje tak k cemu to delat:)
Obrázek
Obrázek


snoopyk
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: stř 19. kvě 2010 12:48:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4 bootloop momentalne
Tablet: LENOVO MiiX300 10,1" 64GB SSD/2GB RAM - Win10
Bydliště: kolin
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od snoopyk » pon 20. zář 2010 15:16:59

no jestli to byla reakce na mne, tak presouvani aplikaci maka ale asi na FAT32 partition se to cpe protoze kdyz neco presunu tak na FAT32 ubide misto.
Jen sem mu chtel poradit kdyz to chce rozdelit tak at to udela v Openrecovery... kartu mam rozdelenou pres to


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od shotik » pon 20. zář 2010 15:21:07

no to si asi chtel poradit me :) a dik za radu . ted mi vysi telefon na logu Motorola a nehejbe se :)))) muzu en do fastbootu a do recovery ale protoze mam prazdnou kartu nemuzu udelat ani komplet new obnovu zalohy:) wipe nefunguje :)

edit: tak doma jsem nahral na kartu novou zalohu pres ctecku a pak hura na obnovu a maka vse jhak ma . volne misto v telefonu 179MB :) jen nemuzu prijit na to jak v adw launcheru udelat 4 ikony v docku :)
Obrázek
Obrázek


snoopyk
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: stř 19. kvě 2010 12:48:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4 bootloop momentalne
Tablet: LENOVO MiiX300 10,1" 64GB SSD/2GB RAM - Win10
Bydliště: kolin
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od snoopyk » pon 20. zář 2010 22:33:09

Chces rict ze si pred rozdelovanim nezalohoval? Snad je jasny ze to smaze vse z karty...

Na dock takhle: uisetings vypnes desktop dots a dole zapnes seconsary actionbutton, pak pretahnes ikonky ktere chces na volna mista docku


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od shotik » pon 20. zář 2010 22:42:49

zalohoval , ale kdyz mas zalůohu na karte je ti to k prdu a v kompu stazena je taky k nicemu kdyz se na kartu nedostanes pres kabel :) tak sem musel pockat az domu na ctectu :)))

dik za navod na 4docks
Obrázek
Obrázek


snoopyk
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: stř 19. kvě 2010 12:48:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4 bootloop momentalne
Tablet: LENOVO MiiX300 10,1" 64GB SSD/2GB RAM - Win10
Bydliště: kolin
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od snoopyk » úte 21. zář 2010 3:16:13

Jo tak to jo no....
NZ


shotik
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od shotik » úte 21. zář 2010 8:05:43

nemate nekdo problem se spotrebou? pripradne kolik volne ram mate po ukonceni vseho ? ROMKA me prijde trosku lina . mam taktovano na 800mhz coz jsem mel i na 2,1 a nebyl problem . po ukonceni vsech programu mam spotrebu pres noc 30% baterky coz je celkem dost na to ze telefon rano jen zazvonil budik :) vypnute vsechny prenosy . Jinak je romka hezka , cestina libiva ale kvuli cukani v menu a spotrebe asi se vratim k 2.1
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar

BeNiSh
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: úte 16. úno 2010 23:37:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo IdeaPhone S750
Bydliště: P6-CV
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od BeNiSh » úte 21. zář 2010 9:15:33

taky pocituju asi tak o tretinu vetsi spotrebu.... ale ROMku mam teprva od vcerejsiho vecera, tak se jeste uvidi, jak to bude. taky si s telefonem o to vic hraju, kdyz zkousim novoty :) treba je to tim

EDIT tak sem mozna odhalil pricinu vybijeni. i kdyz task managerem postrilim vsechny mozny aplikace, tak se v nejakym intervalu zhruba 5 minut zas automaticky pozapinaj procesy jako Mapy, Gmail, News&Weather (to asi spousti ten widget) atd. mozna, ze proto to pak zere vic baterku :idea:
[ Mcz & T-M ] :: lenovo IdeaPhone S750 andreaROM-160130 @ 4.2.2 :: Verbatim 8GB μSDHC (c10)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
nadlabak
Androiďák!
Příspěvky: 638
Registrován: pát 20. lis 2009 12:40:35
Reputace: 7
Bydliště: Žižkov & Střekov
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od nadlabak » úte 21. zář 2010 11:14:28

Na omezení zvýšené spotřeby pracuju, viz. http://code.google.com/p/cyanogenmod4mi ... ?id=23#c22 (kabaldan=nadlabak)
Toto App2SD je nativní FroYo funkce - aplikace jdou do šifrovaného kontejneru na sd kartu do fat32 oddílu. Dá se to předělat i na využívání ext2 oddílu, ale pořešení jiných věcí má teď vyšší prioritu.

Uživatelský avatar

BeNiSh
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: úte 16. úno 2010 23:37:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo IdeaPhone S750
Bydliště: P6-CV
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od BeNiSh » stř 22. zář 2010 12:07:02

taky sem si vsimnul, ze se uz fotky kontaktu "neprebijej" tema z facebooku... coz je trochu skoda :(

a ohledne ty spotreby jen doplnuju, ze u me to vychazi zhruba na 10% za hodinu - zapnutej internet, displej na AUTO a sem tam sem si precet SMS a killnul aplikace ... cili zadna extra cinnost, coz je dost velkej drejn :D
[ Mcz & T-M ] :: lenovo IdeaPhone S750 andreaROM-160130 @ 4.2.2 :: Verbatim 8GB μSDHC (c10)

Uživatelský avatar

menion
Robot
Příspěvky: 757
Registrován: ned 04. říj 2009 13:27:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od menion » stř 22. zář 2010 13:54:24

zdravím, dobrá práce Nadlabaku.
i přes nedostatky zůstávám na této 2.2 a přidávám svou pšínku do mlýna, teřba k něčemu bude. Defaultní klient pro práci se zprávami "Messaging" v Taskilleru je stále žlutě (tedy že spotřebovává cpu). Též mi s ním už dvakrát kleknul system. Otázka je jestli se moc hádá s "Handcent SMS" či ne. Navíc nejde killnout, okamžitě se restoruje. Stejně tak i jiné aplikace, kterých bych se rád zbavil a nejde to: Voice search, Voice dialer, Amazon MP3, Chrome to Phone (některé se po kilnutí restorují). To jen pro info, kdyby někdo věděl jak se jich zbavit, budu rád ...


rhr
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pát 04. pro 2009 14:36:40
Reputace: 0

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od rhr » stř 22. zář 2010 14:24:35

Předně díky za ROMku, kterou používám od stejného dny kdy byla zveřejněna. Bylo by možné do ROMky doplnit aplikaci Corporate Directory a Corporate Calendar, které jsem dříve v MM měl? Pokud by někdo měl odkaz na instalačky těchto aplikací tak by se to taky vyřešilo. Moc děkuji.


info.crew
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: stř 25. lis 2009 16:40:43
Reputace: 0

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od info.crew » stř 22. zář 2010 14:57:20

Zdravím, mám jen takový malý dotaz:
stáhnul a nainstaloval sjem si zálohu CM a už se tak 20 minut dívám na startovací logo cyanogenu a jinak nic. Je to normální? Telefon hřeje, že bych na něm usmažil klidně vajíčka.

Uživatelský avatar

menion
Robot
Příspěvky: 757
Registrován: ned 04. říj 2009 13:27:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od menion » stř 22. zář 2010 15:19:31

tohle se mi taky stalo poprvé když jsem nechal partišnu s daty v systému. Pomohl kompletní wipe, ne jen přeinstalování systémové části a tedy i následné opruzácké obnovování všech věcí v telefonu ...


info.crew
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: stř 25. lis 2009 16:40:43
Reputace: 0

Re: [alpha 0.01b][17.9.2010] CyanogenMod 6 pro Milestone (2.

Příspěvek od info.crew » stř 22. zář 2010 15:27:18

Díky za re:
wipe jsem nikdy nedělal a ani nevím jak na to. Předpokládám, že tak přijdu o všechno, včetně seznamu a podobně. Ani nevím, odkud se wipe dělá, jestli z bootloaderu a nebo jinde, takže pokud by byl nějaký odkaz, kde bych si to mohl zjistit (hlavně zjistit co zazálohovat), tak by to bylo super.

Odpovědět

Zpět na „Milestone 1 / DROID 1 - ROM/Firmware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host