Sony Xperia Z3 - Obecná diskuzeZ3+

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Davedroid
Stálý androiďák
Příspěvky: 195
Registrován: pát 01. črc 2011 17:04:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iPh 8Plus 256GB

Z3+

Příspěvek od Davedroid » ned 23. srp 2015 15:09:42

Máte ho někdo Z3+ ? Fakt se tak přehřívá a vypíná se foťák? Teď nemyslím, co jste si kdo přečetl na netu, ale opravduvá zkušenost po nekolika denním užívání.

Díky moc




Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2831
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Z3+

Příspěvek od dufko » ned 23. srp 2015 15:49:01

Mám z3. Pred kúpou som bol v obchode vyskúšať z2 aj z3 kvôli kamere, dal som 4K a točil som. Po pár minútach prišla hláška o teplote a za ďalších pár minút sa kamera vypla.

Pri full HD je to lepšie, ale tiež sa to dosť zohrieva.

Na točenie dlhých videí to nie je, ale mobilom aj tak točím "momentky", takže obmedzilo ma to minimálne.


Autor tohoto vlákna
Davedroid
Stálý androiďák
Příspěvky: 195
Registrován: pát 01. črc 2011 17:04:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iPh 8Plus 256GB

Re: Z3+

Příspěvek od Davedroid » ned 23. srp 2015 16:29:48

Ale to je Z3. Z3+ by melo byt s prehrivanim jeste horsi. Tak by mne zajimaly zkusenosti majitelu Z3+.

Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7630
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 107
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia 1
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: Z3+

Příspěvek od Cleric » ned 23. srp 2015 16:31:28

Tady moc majitelů Z3+ nenajdeš, spíš se zeptej tady http://forum.xperia.cz/


Syl81
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 11. úno 2016 16:53:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony z3 plus

Re: Z3+

Příspěvek od Syl81 » čtv 11. úno 2016 17:02:02

Ahojky,
Mám Z3 + cca měsíc a vše je oukej, měl jsem S5 a ta mi vydržela rok, jedna vymena dyspleje a pak zlomena deska pad na zem:D
Koupil jsem sony pac jsem jiz potreboval od samsungu odpocinout a nemuzu si ji z3+ vynachvalit..
mmj S5 mi horela v ruce uplne stejne jako Sony z3+, denne odesiam 200-300 sms nnstop data a cca 2hod hovory..zatim bez komplikaci

jen jedna a tu bych chtel tady trochu rozebrat...
Pouzivam na sms GO sms pro premium na android 5.0 S5 mi odesilala našup 400sms bez potizi...
Po koupi z3+ na android 5.0.2 mám vetsi potize a to:
Při odesílání sms více příjemcům, mi v mobilu vyskočí okno s tímto textem: Aplikace Go SMS a dela to sami u vestaveny aplikace na SMS:: odesílá velký počet SMS zpráv. Chcete aplikaci povolit, aby zprávy odesílala i nadále? Odmítnout/povolit
Nevadilo by mi kdyby se mi to objevilo jednou. Já dal povolit a bylo vyřešeno ovšem tato sms se mi objevi při každé odesílané sms kterou posílám, a každou sms musím povolit asi 4krát, takže když posílám sms třeba 100 kontaktům musím to čtyřistakrát odkliknout. To je trošku šílený. Nemáte radu nebo tip, jak to nastavím aby to na mě nevyskakovalo. a prostě to fungovalo tak že to rovnou odešle sms bez dotazu? Díky moc za rady



Syl81
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 11. úno 2016 16:53:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony z3 plus

Re: Z3+

Příspěvek od Syl81 » stř 17. úno 2016 14:29:26

PLS help,
už jsem zoufalý z noveho z3+ a jeho super android 5.0.2
Nevíte jak tuhle hlášku odkliknout natrvalo, at muzu odeslat normale i 200sms jednim klikem tak jako tomu bylo driv na android 4.1 - 4.3 .5.0 vzdy na samsungu,

Porad to vyskakuje a ten ton uz mi taky leze na hlavu, prece musi byt nejake reseni jak to v atomove dobe odklikonout naporad a ne ze kazdou sms musim potvrdit..:(
pls help

Obrázek


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5055
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 78
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Z3+

Příspěvek od xanthor » stř 17. úno 2016 19:39:04

Možná je to chyba v softwaru (systému / ROM) a výrobce o ni třeba ani neví. Každopádně brzy tu myslím bude aktualizace na Android 6.
Moje otevírací hodiny - otevírací hodiny ve Vašem telefonu


Syl81
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 11. úno 2016 16:53:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony z3 plus

Re: Z3+

Příspěvek od Syl81 » stř 17. úno 2016 22:43:57

Třeba, ale mám další chybku co na všech předcházejících android šla, a to, když přidám ke kontaktu druhé a další číslo, tak se mě to neptá které chci zvolit jako výchozí..:( :no:

Uživatelský avatar

Blooddrunk
Androiďák!
Příspěvky: 692
Registrován: stř 09. dub 2014 18:19:27
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z3 Copper - Stock Rooted Xposed
Tablet: Samsung GT-P3110
Rom: STOCK

Re: Z3+

Příspěvek od Blooddrunk » stř 17. úno 2016 22:49:43

Stačí použít alternativní dialer.
Nokia Lumia 610 > Sony Xperia Play > iPhone 4 > iPhone 4S > Samsung Galaxy S3 > Nokia Lumia 925 > LG G2 > Sony Xperia Z1 > Sony Xperia Z2 > iPhone 5S > Samsung Galaxy Note 4 > Sony Xperia Z3 > LG G Flex 2 > Huawei GX8 > Sony Xperia Z3 Copper > LG Nexus 5X > Samsung Galaxy S6 > Sony Xperia Z5

Uživatelský avatar

Gaston99
Droid
Příspěvky: 2716
Registrován: pát 28. bře 2014 22:59:33
Reputace: 213
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S8 plus
Tablet: SONY Xperia Z3 Tablet Compact

Re: Z3+

Příspěvek od Gaston99 » stř 17. úno 2016 23:04:44

Pokud máš u kontaktu více čísel, tak stačí podržet prst na čísle které chceš jako výchozí, otevře se nabídka a tam máš položku "Nastavit jako výchozí".


Traged
Účet zrušen
Příspěvky: 3856
Registrován: sob 21. srp 2010 21:57:02
Reputace: 41

Re: Z3+

Příspěvek od Traged » úte 23. úno 2016 17:08:51

Zkus aplikaci Messenger classic na ty sms.


Syl81
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 11. úno 2016 16:53:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony z3 plus

Re: Z3+

Příspěvek od Syl81 » pon 29. úno 2016 21:50:57

EE, pořád stejný,... kažou sms potvrdit.. jako u blbečků :twisted:


Syl81
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 11. úno 2016 16:53:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony z3 plus

Re: Z3+

Příspěvek od Syl81 » úte 15. bře 2016 20:50:15

Další katastrofa:(
Když mám slabší baterii cca 15 a níže, tak při volání se mi ihned vypne obrazovka, ok to chápu.. ale kuwa proč nemůžu nijak ihned vypnout hovor... vubec to nereaguje.. je to divný..prostě to volá dlouho jak chce.. nic s tim nejde delat :D jeste dve tri akce a leti to z domu.. i kdyz to stalo 14000 litru.. pustim to klidne za 7000 ..


Traged
Účet zrušen
Příspěvky: 3856
Registrován: sob 21. srp 2010 21:57:02
Reputace: 41

Re: Z3+

Příspěvek od Traged » úte 15. bře 2016 20:52:50

udělej si test proximity senzoru. A není někde v nastavení hovoru(nastavení/volání) někdy ukončit hovor stisknutím POWER ?


Syl81
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 11. úno 2016 16:53:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony z3 plus

Re: Z3+

Příspěvek od Syl81 » stř 16. bře 2016 16:23:13

Myslíš diagnostika, testovat snímač světla?
tak ten je ok--
a v dialeru ktery pouzivam x let DW tam se kouknu...


Syl81
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 11. úno 2016 16:53:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony z3 plus

Re: Z3+

Příspěvek od Syl81 » sob 19. bře 2016 14:32:39

tak MM 6,0 je na světě:D


fandap
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: pon 17. zář 2012 6:53:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL 5000 - Huawei Honor 1

Re: Z3+

Příspěvek od fandap » úte 02. srp 2016 13:56:04

právě ji také kupuji .... ;-))
Jak to na MM jede? Zmizeli ty problémy ??

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10109
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 258
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Z3+

Příspěvek od Mirda86 » úte 02. srp 2016 14:01:22

Pokud chces rychlejsi info mrkni i na xperia forum.Tam je celkem dost infa o Z3+ a MM.Vesmes si uzivatele update pochvaluji.

Odpovědět

Zpět na „Sony Xperia Z3 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host