Honor 4C - obecná diskuzeHonor 4C

Odpovědět
Uživatelský avatar

Comentorr
Androiďák!
Příspěvky: 414
Registrován: úte 24. úno 2015 10:42:16
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 4C
Mobil 2 / ROM: Xiaomi MI 3W
Rom: Cyanogenmod 13

Re: Honor 4C

Příspěvek od Comentorr » čtv 11. úno 2016 17:32:56

Mne za noc s vypnutým WIFI a dátami cca 2% a na ultra 0-1% zs noc, tj. cca 7 hodín


Poďakovať mi môžeš kliknutím na palec :palec:



kammik1
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: úte 23. srp 2011 16:39:28
Reputace: 0

Re: Honor 4C

Příspěvek od kammik1 » sob 13. úno 2016 8:51:50

Zdravím všechny, chci se zeptat na klávesnici u Honoru 4C, jestli jde na ní nějak přesunout některé znaky jinde, nebo je na to popřípadě nějaká aplikace? Jedná se mě hlavně o tlačítko nahrávání je nešťastně umístněné hned vedle tečky. U samsungu je možnost když se tlačítko podrží zvolit si k němu jiný znak tady to nejde. Máte nějakou radu nebo typ na jinou klávesnici. Díky
Obrázek

Uživatelský avatar

yahootomi
Androiďák!
Příspěvky: 353
Registrován: stř 13. úno 2013 12:13:48
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: S8+ Midnight Black
Mobil 2 / ROM: Oneplus 5T Midnight Black 128GB/8GB
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: Honor 4C

Příspěvek od yahootomi » sob 13. úno 2016 8:55:37

U samsungu som sa s tym teda este tiez nestretol.


kammik1
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: úte 23. srp 2011 16:39:28
Reputace: 0

Re: Honor 4C

Příspěvek od kammik1 » sob 13. úno 2016 9:12:31

Ale je to tak u S4 to mám viz foto. Stačí tlačítko mikrofonu podržet na zobrazí se nabídka pro výběr znaku.
Obrázek


ota.n
Stálý androiďák
Příspěvky: 146
Registrován: pon 24. říj 2011 10:34:28
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: SE Xperia Mini Pro a ZOPO ZP700
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Z3C
Tablet: Ainol Novo 7 Flame

Re: Honor 4C

Příspěvek od ota.n » sob 13. úno 2016 9:30:51

Na Honoru musíš do nastavení / jazyk a vstup / klávesnice a metody vstupu - Huawei Swype / nastavení / a tam dole vypnout Ukázat klávesu pro řeč.



kammik1
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: úte 23. srp 2011 16:39:28
Reputace: 0

Re: Honor 4C

Příspěvek od kammik1 » sob 13. úno 2016 9:47:24

Díky za radu ota.n už je tlačítko řeč vypnuté. Super


maykyf
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pon 01. srp 2011 18:19:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII

Re: Honor 4C

Příspěvek od maykyf » pát 26. úno 2016 18:08:30

Zdravim, ma niekto skusenost u Honor 4C z vypadavajucim signalom operatora. Raz za cas vypadne a spat uz nenabehne. Pomoze len restart telefonu. Telefon ma 2 mesiace a aj sim karta. Robi to v obidvoch slotoch. Dik za odpoved.
Samsung Galaxy S5, Android 6.0.1; no root, Nova launcher


jajjcy
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: čtv 31. pro 2015 20:45:02
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Honor 9
Mobil 2 / ROM: Huawei P9 lite

Re: Honor 4C

Příspěvek od jajjcy » pát 26. úno 2016 18:39:02

Ne nemám ,signál mám výborný.


durannn
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pát 22. led 2016 12:29:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4c

Re: Honor 4C

Příspěvek od durannn » stř 09. bře 2016 22:39:30

maykyf píše:Zdravim, ma niekto skusenost u Honor 4C z vypadavajucim signalom operatora. Raz za cas vypadne a spat uz nenabehne. Pomoze len restart telefonu. Telefon ma 2 mesiace a aj sim karta. Robi to v obidvoch slotoch. Dik za odpoved.


Jo, to mi taky tu a tam udělá, např dneska. Nepomůže ani dát telefon do režimu letadla a zpět na normální mód, síť se nechytne. Pomáhá až restart. Celkově, Android 5.1.1 pro mě velké zklamání, náročnost na RAM (i po factory reset) o 15-20% vyšší, systém a aplikace kvůli toho nejsou tak svižné, ať benchmarky ukazují čísla jaké chtějí.


severus
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: sob 17. bře 2012 18:23:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Honor 4c
Mobil 2 / ROM: Gsmart Rey R3

Re: Honor 4C

Příspěvek od severus » sob 12. bře 2016 22:29:50

Zdravím. Rád bych požádal o radu nějakého zkušeného uživatele. Nějak se mi podařilo si zakázat odemykat telefon jen pouhým tažením. Musím mít nějaké zabezpečení. Na možnost bez zabezpečení nejde kliknout, je šedá. Píše mi to tam, že je to zakázano správcem zařízení, nebo zásadami šifrování, nebo úložištěm pověření. Nenašel jsem nic, jak si to zase povolit. Faktem je, že jsem při deaktivaci aplikací řádil jak Černá Ruka, možná jsem si zakázal i to povolení. Factory reset se mi dělat zatím nechce. Mimochodem, mám tam 5.1. Tak jestli o tom někdo něco ví a podělí se o informaci, budu moc rád. Zatím dík.

Uživatelský avatar

Gaston99
Droid
Příspěvky: 2704
Registrován: pát 28. bře 2014 22:59:33
Reputace: 212
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S8 plus
Tablet: SONY Xperia Z3 Tablet Compact

Re: Honor 4C

Příspěvek od Gaston99 » sob 12. bře 2016 22:37:25

Běž do nastavení Zabezpečení a tam musíš vymazat pověření (odebrat všechny certifikáty). Pak by to zase mělo jít.


severus
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: sob 17. bře 2012 18:23:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Honor 4c
Mobil 2 / ROM: Gsmart Rey R3

Re: Honor 4C

Příspěvek od severus » sob 12. bře 2016 23:39:09

Dík, přesně to jsem udělal a šel jsem o výsledku informovat sem, říct že jsem to vyřešil. Odpověď už tu byla. V mém případě to byl pokus omyl. I tak moc díky. Nečekal jsem odpověď tak rychle.


zacatecnikbobek
Stálý androiďák
Příspěvky: 154
Registrován: pát 29. kvě 2015 13:15:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4C

Re: Honor 4C

Příspěvek od zacatecnikbobek » sob 26. bře 2016 14:08:08

ahoj můžete mi někdo poradit s jednou maličkostí?

Jedná se o to, že jsem svůj mobilní telefon Honor 4C aktualizoval s OS android 4.4 na android 5.1 a pak jsem zkusil pomocí redukce přetahnout data z externího pevného disku do mobilu (chtěl jsem přetahnout serial v kontejneru .avi) a po propojení s redukci mi to nenabídlo pripojit externí disk, ale přitom s verzi androidu 4.4 kitkat mi s redukci šlo všechno zkopírovat na SD kartu z externího pevného disku.

Můžete mi někdo poradit jak tento problém vyřešit s androidem 5.1?


jajjcy
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: čtv 31. pro 2015 20:45:02
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Honor 9
Mobil 2 / ROM: Huawei P9 lite

Re: Honor 4C

Příspěvek od jajjcy » sob 26. bře 2016 15:20:16

Zapnout OTG


Vojto226
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 16. kvě 2015 19:04:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honnor 4C - Android 4.4 KitKat - EMUI 3.0

Re: Honor 4C

Příspěvek od Vojto226 » sob 26. bře 2016 16:43:21

Nazdar lidi,
mam takový menší problém, z nejakého dôvodu mi nefunguje menu - Ovladani pohybem. Kdyz otevru to menu tak tam nič nieje a vobec netusim preco, vsetko normalne fungovalo a ked som robil factory reset tak nastal tento problem.
Spoiler:
Obrázek
Stretol sa uz niekdo s niecim podobnym a vie mi poradit ??


Moonlight
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: ned 24. čer 2012 15:19:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei MATE7
Tablet: samsung galaxy Note 10,1 2014
Bydliště: Žilina

Re: Honor 4C

Příspěvek od Moonlight » stř 30. bře 2016 19:28:31

Ahojte.Viete mi prosim poradit odkial stiahnut firmware C432B310 5.1.1 ? Stahoval som z hihonor.com ale tam po chvilke hodi cas stahovania 2dni a potom to padne.Na nete som par firmwarov nasiel ale pri instalacii vypise nespravny balik.
V telefone je nainstalovany 5.1.1 ale potrebujem ho preinstalovat,lebo casto sa stava ze pri telefonovani sa hovor prerusi.A este vypisuje "malo pamate"

Vdaka za odpoved.

Uživatelský avatar

Ceon
Robot
Příspěvky: 846
Registrován: stř 07. lis 2012 10:19:59
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Honor 20 View
Bydliště: Ostrava

Re: Honor 4C

Příspěvek od Ceon » čtv 31. bře 2016 4:41:51

Stahoval jsem to z webu carbontesla.


Pepe40
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 20. pro 2015 10:46:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4C

Re: Honor 4C

Příspěvek od Pepe40 » čtv 31. bře 2016 7:35:17

Moonlight píše:Ahojte.Viete mi prosim poradit odkial stiahnut firmware C432B310 5.1.1 ? Stahoval som z hihonor.com ale tam po chvilke hodi cas stahovania 2dni a potom to padne.Na nete som par firmwarov nasiel ale pri instalacii vypise nespravny balik.
V telefone je nainstalovany 5.1.1 ale potrebujem ho preinstalovat,lebo casto sa stava ze pri telefonovani sa hovor prerusi.A este vypisuje "malo pamate"

Vdaka za odpoved.

Udělej tovární nastavení ( obnovení továrních dat ) , to by ti mělo pomoci.
A přesuň si aplikace, hry apod., které půjdou na sd kartu ( tím si trochu uvolníš místo v interní paměti)

Uživatelský avatar

Comentorr
Androiďák!
Příspěvky: 414
Registrován: úte 24. úno 2015 10:42:16
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 4C
Mobil 2 / ROM: Xiaomi MI 3W
Rom: Cyanogenmod 13

Re: Honor 4C

Příspěvek od Comentorr » pát 15. dub 2016 17:42:24

Nazdar, chcem dať do pozornosti aktualizáciu Magazíne Unlock. Sú tam pekné kúsky, tak určite sťahujte [WHITE SMILING FACE]

Obrázek
Poďakovať mi môžeš kliknutím na palec :palec:


marts
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 11. kvě 2016 18:00:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4C

Re: Honor 4C

Příspěvek od marts » pon 16. kvě 2016 8:24:57

Pěkný den, podařilo se někomu zprovoznit na honor 4c link2sd s přístupem na ext2-3 nebo4?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9548
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Honor 4C

Příspěvek od rbarat » pon 16. kvě 2016 11:55:16

Link2SD na novších Androidoch nefunguje.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic


marts
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 11. kvě 2016 18:00:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4C

Re: Honor 4C

Příspěvek od marts » pon 16. kvě 2016 13:26:25

diky za odpoved, jak se to resi na novych androidec?

Uživatelský avatar

Ceon
Robot
Příspěvky: 846
Registrován: stř 07. lis 2012 10:19:59
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Honor 20 View
Bydliště: Ostrava

Re: Honor 4C

Příspěvek od Ceon » pon 16. kvě 2016 13:28:21

Marshmallow by to měl umět (víceméně) nativně, je ale otázka, kdy se pro 4C konečně objevi verze pro Evropu ...

­   


marts
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 11. kvě 2016 18:00:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4C

Re: Honor 4C

Příspěvek od marts » pon 16. kvě 2016 13:34:05

Díky, pochopil sem správně, ze v tuhle chvíli řešení jiné než počkat není?

Uživatelský avatar

Ceon
Robot
Příspěvky: 846
Registrován: stř 07. lis 2012 10:19:59
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Honor 20 View
Bydliště: Ostrava

Re: Honor 4C

Příspěvek od Ceon » pon 16. kvě 2016 13:35:41

Možná ti ostatní poradí alternativu k LinkToSD, já sám to nepoužívám, tudíž ti neporadím.

­   

Uživatelský avatar

Comentorr
Androiďák!
Příspěvky: 414
Registrován: úte 24. úno 2015 10:42:16
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 4C
Mobil 2 / ROM: Xiaomi MI 3W
Rom: Cyanogenmod 13

Re: Honor 4C

Příspěvek od Comentorr » pát 20. kvě 2016 9:13:58

Nazdar, ak urobím root na svojom Honor-e, stratím tým záruku?
Poďakovať mi môžeš kliknutím na palec :palec:


marts
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 11. kvě 2016 18:00:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4C

Re: Honor 4C

Příspěvek od marts » sob 21. kvě 2016 20:55:20

Ano, v podstatě záruku ztratís, ale je to vratna operace...
Takže záleží na tvem posouzení rizik..
Je to foun za pár kacek..
Pokud dojde k poškození takovému, ze máš možnost návratu k původnímu stavu, není problém..


maykyf
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pon 01. srp 2011 18:19:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII

Re: Honor 4C

Příspěvek od maykyf » pát 27. kvě 2016 2:27:00

Zdravim dal som reklamovat ten vypadavajuci signal operatora a v servise mi to uznali.Vymenili mi maticnu dosku.Tak dufam ze uz to bude dobre
Samsung Galaxy S5, Android 6.0.1; no root, Nova launcher

Uživatelský avatar

Comentorr
Androiďák!
Příspěvky: 414
Registrován: úte 24. úno 2015 10:42:16
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Honor 4C
Mobil 2 / ROM: Xiaomi MI 3W
Rom: Cyanogenmod 13

Re: Honor 4C

Příspěvek od Comentorr » sob 28. kvě 2016 18:40:16

Ako vám ide nahrávanie obrazovky? Ide to plynulo? (Ak sa nemýlim, Honor nemá vstavanú aplikáciu na nahrávanie obrazovky, čiže dá sa použiť len appka z Play)

­    
Poďakovať mi môžeš kliknutím na palec :palec:


mousik
Stálý androiďák
Příspěvky: 134
Registrován: čtv 10. led 2013 15:20:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Verzo Kinzo

Re: Honor 4C

Příspěvek od mousik » sob 04. čer 2016 0:48:23

Panove, je tohle normalni? po tovarnim nastaveni, pouze systemove aplikace co nejdou odstranit....
Přílohy
volne misto - v uvozovkach.jpg
volne misto - v uvozovkach.jpg (1.11 MiB) Zobrazeno 1486 x

Odpovědět

Zpět na „Honor 4C - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host