JiaYu F2 - Obecná diskuzeJiayu F2 LTE

Uživatelský avatar

MirSe
Androiďák!
Příspěvky: 387
Registrován: ned 08. zář 2013 20:51:26
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od MirSe » pát 05. čer 2015 7:43:06

Napsal jsem to jen do dvou (jedno vztahující se ke konkrétnímu typu telefonu a do druhého všeobecného, protože to je tak trochu i všeobecný problém) - když mi poradíš, do kterého KONKRÉTNÍHO tady na fóru to mám napsat, aby to mělo naději na úspěch (vidělo to co nejvíc lidí) a patřilo to tam cíleně svým obsahem, rád si nechám poradit a z dosavadních dvou to klidně smažu.




Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11126
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od Jumbo78 » pát 05. čer 2015 7:49:43

Kdyby sis přečetl pravidla fóra, věděl bys, jak máš postovat.
Tvůj problém je po flashnutí TWRP, takže máš dotaz umístit do vlákna s TWRP. Pokud takové není, tak například založit nové (pokud jsi tedy svůj problém zkoušel hledat...)
Chápu, plácnu svůj problém do x vláken, on se někdo někde možná chytí... Pak z toho vzniká bordel.
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

MirSe
Androiďák!
Příspěvky: 387
Registrován: ned 08. zář 2013 20:51:26
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od MirSe » pát 05. čer 2015 7:54:13

Ptám se tedy znovu - do kterého konkrétního vlákna tady na fóru mám přesunout svůj dotaz, aby splňoval moje požadavky? Mimochodem - stále píšeš o X vláknech, já to dal jen do dvou. Kdybys to napsal rovnou, nemuseli jsme to tu znepřehledňovat těmito dohady..

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11126
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od Jumbo78 » pát 05. čer 2015 8:05:16

Výše jsem ti odpověděl dostatečně
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4239
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor E

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od dvzd » pát 05. čer 2015 21:01:20

Novou ROM jsi flashnul s jakou volbou? Firmware upgrade? Byla ta ROM nejnovejsi? Novejsi nez jsi tam mel puvodne?


Uživatelský avatar

MirSe
Androiďák!
Příspěvky: 387
Registrován: ned 08. zář 2013 20:51:26
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od MirSe » pát 05. čer 2015 21:11:28

Problémy začaly ve chvíli, kdy jsem tam flashnul TWRP podle návodu cosana v tomto vláknu. Po rebootu do TWRP byl již displej k nepotřebě, nepomohlo ani flashnutí jiných rom - problém s displejem přetrvává. Píše o tom více uživatelů v TOMTO vlákně, nikdo si s tím zatím neporadil. Kašlu na to, jakmile mi dorazí mail s odpovědí z Etotalku, na jakou adresu mám poslat telefon do reklamační opravy, odesílám ho a budu doufat, že uznají reklamaci a telefon dorazí v pořádku zpátky a neztratí se někde ve světě. Opět se potvrdilo, že se člověk nemá šťourat do toho, co funguje :roll:

Uživatelský avatar

dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4239
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor E

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od dvzd » pát 05. čer 2015 21:34:52

Ja vim, co je pricinou, nemusis to opakovat, prave proto jsem polozil ty dotazy. Ty se vztahuji k tomu tvemu pokusu o napravu flashnutim nove ROM.


Firestone
Androiďák!
Příspěvky: 293
Registrován: stř 02. bře 2011 23:38:33
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: JiaYu S3A
Kontaktovat uživatele:

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od Firestone » ned 07. čer 2015 19:55:44

Tak jak dopadlo řešení problému? Podařilo se to vyřešit?

Uživatelský avatar

MirSe
Androiďák!
Příspěvky: 387
Registrován: ned 08. zář 2013 20:51:26
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od MirSe » ned 07. čer 2015 21:55:04

Bohužel nepodařilo, displej si stále dělá co chce. V zoufalství už jsem tam udělal flash ROM dokonce s volbou "Format All + Download" (čímž jsem přišel navíc o IMEI a telefon není tím pádem v GSM síti) :facepalm: Na netu jsem našel několik nešťastníků ze světa, kterým to po flashi jiné ROM stalo to samé. Vypadá to na mobily z posledního období, protože tyhle příspěvky jsou z konce května, začátku června. Možná nějaká drobná změna hardwaru v poslední sérii, pro kterou ještě není volně dostupná ROM, nevím... Kdybych aspoň věděl, z jakého data jsem tam vlastně měl ROM. Začalo to flashem TWRP, tak jsem v tu chvíli verzi SW neřešil.

Uživatelský avatar

marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od marus » ned 07. čer 2015 22:05:06

Hele, to bude ono.
Někde jsem četl, že F2ka má mít face-lift, který mimo jiné znamená snížení rozlišení displeje... Zkus to ověřit

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Telewest
Robot
Příspěvky: 805
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od Telewest » ned 07. čer 2015 23:51:49

@Mirse
Aspon vies do buducna,ze pred akymkolvek zasahom do stock telefonu je NUTNE si zalohovat factory romku a taktiez NVRAM...
@Marus
...mozno odtial: http://androidforum.cz/viewtopic.php?t=64651
no zatial nie su na trhu,takze tymto to nebude.moze byt,ze zmenili dodavatela digitizeru,kazdopadne by som skusil flashnut stock ktore su k dispozicii na needrome

Uživatelský avatar

MirSe
Androiďák!
Příspěvky: 387
Registrován: ned 08. zář 2013 20:51:26
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od MirSe » pon 08. čer 2015 15:00:24

Flashnul jsem tam (mezi jinými) i poslední stock ROM právě z Needrom, ale výsledek je stejný. Zatím komunikuju svou hodně chabou angličtinou po mailech s technikem z Etotalku, ale jde to pomalu. Díky časovému posunu 7 hodin reaguje na jeden mail denně a zatím zjišťuje obecnými otázkami stav telefonu. No uvidíme, zatím to neposílám a čekám, co z něj časem vypadne.
Poradil byste mi někdo odkaz na nějaký srozumitelný návod, jak vrátit IMEI do mobilu s MT6582? Vím, že to jde, jen nevím, jak. Díky za každou pomoc.

Uživatelský avatar

MirSe
Androiďák!
Příspěvky: 387
Registrován: ned 08. zář 2013 20:51:26
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 6

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od MirSe » pát 12. čer 2015 23:08:26

Problém s nefunkční dotykovou obrazovkou po flašnutí TWRP jsem po týdnu bez telefonu konečně vyřešil, takže už jsem OK :palec: ,
Návod na opravný patch zde: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=596056&st=1240

Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9550
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od rbarat » stř 17. čer 2015 11:44:26

Gratulujem.

Mohli by ste mi niekto zhodnotiť kvalitu foťáku?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic


piskot85
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 14. pro 2009 21:09:53
Reputace: 0

Re: Jiayu F2 LTE

Příspěvek od piskot85 » sob 20. čer 2015 10:17:41

Ahoj, napisete mi prosim nekdo jaka verze Sluzeb Google Play patri na F2? jde hlavne o posledni trojcisli... Napr 030. Diky

Odpovědět

Zpět na „JiaYu F2 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host