Honor 7 - Obecná diskuzeHonor 7A - Nelze aktivovat SIM 2

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Polda18
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 26. pro 2015 11:11:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 7A [Android 8]
Tablet: Huawei MediaPad T3 [Android 7]

Honor 7A - Nelze aktivovat SIM 2

Příspěvek od Polda18 » ned 17. úno 2019 9:43:34

Dobrý den,
pořídil jsem si druhou simku na data, ale nedaří se mi ji aktivovat ve správci SIM karet, a to ani tehdy, když deaktivuju tu primární.

Co mám dělat v tomto případě? Telefon si postavil hlavu a nechce druhou simku aktivovat za žádnou cenu.


Když ti někdo život ničí, usměj se, a vem ho tyčí ;)


Uživatelský avatar

policak
Robot
Příspěvky: 1099
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: Vernee Apollo X

Re: Honor 7A - Nelze aktivovat SIM 2

Příspěvek od policak » ned 17. úno 2019 10:54:56

Zkus ji aktivovat jinde. Taky už jsem zažil případ, kdy chyba byla u operátora a museli ji aktivovat ručně u nich.
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Polda18
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 26. pro 2015 11:11:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 7A [Android 8]
Tablet: Huawei MediaPad T3 [Android 7]

Re: Honor 7A - Nelze aktivovat SIM 2

Příspěvek od Polda18 » ned 17. úno 2019 12:15:28

Simka funguje, předtím jsem ji měl ve fotopasti. Ale telefon ji nechce přijmout. Píše, že ji nelze aktivovat. Jinak u operátora aktivovaná je. Jinak nemám momentálně kde jinde ji aktivovat. Tablet slot na SIM karty nemá, a toto je jediný mobil, který momentálně u sebe mám.
Když ti někdo život ničí, usměj se, a vem ho tyčí ;)

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 9966
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Honor 7A - Nelze aktivovat SIM 2

Příspěvek od Mirda86 » ned 17. úno 2019 12:50:51

Tak pokud si ji pouzival ve fotopasti tak se o aktivaci nejedna. Aktivni by uz mela byt.
Jen tak me napada... Honor ma nanosim. Ta fotopast mela taky nano nebo si ji nejak upravoval abys ji dostal do telefonu?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Polda18
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 26. pro 2015 11:11:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 7A [Android 8]
Tablet: Huawei MediaPad T3 [Android 7]

Re: Honor 7A - Nelze aktivovat SIM 2

Příspěvek od Polda18 » ned 17. úno 2019 13:11:36

Jen jsem z toho tu nano SIM vycvaknul. Fotopast používá klasický formát SIM, ale nanosimka jde z toho snadno vyklofnout. Žádnou úpravu jsem jinak nedělal.
Když ti někdo život ničí, usměj se, a vem ho tyčí ;)



roy100
Droid
Příspěvky: 1518
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Honor 7A - Nelze aktivovat SIM 2

Příspěvek od roy100 » ned 17. úno 2019 13:18:36

A odkud máš ten honor? Od opa nebo z volného prodeje?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Polda18
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 26. pro 2015 11:11:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 7A [Android 8]
Tablet: Huawei MediaPad T3 [Android 7]

Re: Honor 7A - Nelze aktivovat SIM 2

Příspěvek od Polda18 » ned 17. úno 2019 14:09:18

Ani nevim. Dostal jsem k Vánocům. Ale řekl bych, že bude z volného prodeje, neboť simka uvnitř nebyla a poprvé byl rozbalen až mnou. Primární simka je od ČEZu, ta druhá od O2.
Když ti někdo život ničí, usměj se, a vem ho tyčí ;)

Uživatelský avatar

|Mio|
Robot
Příspěvky: 869
Registrován: ned 15. črc 2012 9:13:49
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power 3
Mobil 2 / ROM: iNew U3 + Power 2

Re: Honor 7A - Nelze aktivovat SIM 2

Příspěvek od |Mio| » ned 17. úno 2019 14:13:50

A když jí dáš na první pozici jako jedinou tak ti to píše totéž?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Polda18
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 26. pro 2015 11:11:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 7A [Android 8]
Tablet: Huawei MediaPad T3 [Android 7]

Re: Honor 7A - Nelze aktivovat SIM 2

Příspěvek od Polda18 » ned 17. úno 2019 14:23:59

To jsem nezkoušel, přiznám se.

EDIT: To samé. Nemůže to být tím, že není chráněná pinem? Protože fotopast vyžaduje odstranění zámku PIN, takže simka nebyla zamčená.

EDIT2: Tak to vypadá, že simka nebyla rozpoznána :( Telefon si myslí, že není vložena simka. Zkusím ji dát na primární slot.

EDIT3: Tak to nebylo tím. Simka nejde ani v primárním slotu :( Nic, týden to počká, řeknu tátovi, co to dělá.
Když ti někdo život ničí, usměj se, a vem ho tyčí ;)

Odpovědět

Zpět na „Honor 7 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti