Vodafone Smart Prime 6 - Obecná diskuzeVodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Odpovědět
Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11080
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od Jumbo78 » úte 24. kvě 2016 21:33:37

Vyhoď AVG, přestaň ukončovat aplikace, nepoužívej task killery a podobné ptákoviny a po factory resetu neinstaluj každou blbost...

A pokud to nepomůže, omlať ho kámošovi o hlavu. Bůhví, co s ním dělal


Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy



Breakkill
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 23. kvě 2016 21:07:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od Breakkill » úte 24. kvě 2016 22:02:47

jak říkám vše je smázane AVG nelze odstranít je přimo v androidu zabudovany hlasí pořad vír od vyrobce a seka se a to je čístej žadnou apku jsem ještě ani neinstaloval a děs a hrůza potřeboval bych opravdu jen vědět zda je někde originalní verze androidu k tomu mobilu v CZ jazyce tudiž Officialní verze abych ji mohl v klidu Flešnout :roll:


oneb1t
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: pát 30. lis 2012 18:56:06
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart prime 6 - neo kernel 550MB RAM free
Rom: stock slim

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od oneb1t » stř 25. kvě 2016 0:08:16

ano existuje v ramci SUGARU


mgp
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: stř 30. lis 2011 14:05:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 4

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od mgp » pát 03. čer 2016 13:10:04

Vyšla nová aktualizace androidu pro VDF SP 6. Nějaké postřehy?


Breakkill
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 23. kvě 2016 21:07:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od Breakkill » pát 03. čer 2016 14:39:03

mgp píše:Vyšla nová aktualizace androidu pro VDF SP 6. Nějaké postřehy?
Ano vyšla nová verze ale pořad 5.0.2 jen se změnil firmware aktualizace má nějak 412.1 MB. Zatím instaluji tak nevím co je nového :)



Don Carlos
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: stř 22. srp 2012 19:07:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P9 Lite

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od Don Carlos » pát 03. čer 2016 15:13:31

Slibovali opravu přesměrování hovorů při volání na tísňové linky. Už by se národní linky 150,155,158 neměly přesměrovat na 112.

       


Breakkill
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 23. kvě 2016 21:07:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od Breakkill » pát 03. čer 2016 15:39:31

tak co jsem si tak vším nové aktualizace tak je android rychlejší a je opravena chyba kdy se u mobilní sítě ukazovala stále služba 4G i po vyčerpaní FUP limitu teď je opravená že po vyčerpaní FUP vám ukazuje H+ popřipadě 3G :)


pajos.gabros
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: pon 22. čer 2015 12:53:38
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6
Rom: stock 5.0.2 Lollipop

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od pajos.gabros » pát 03. čer 2016 18:14:42

Poradilo se nekomu korektne zprovoznit dual window/splitscreen za pomoci xposeed?


novodlas
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: stř 02. bře 2016 20:31:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od novodlas » pát 03. čer 2016 19:08:10

Nová aktualizace přináší zrychlení jedině pokud věříte na placebo. Popravdě jsem si nevšiml změn. Budou kosmetické nebo bezpečnostní.


svsv
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: stř 05. led 2011 11:12:54
Reputace: 0

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od svsv » sob 04. čer 2016 7:38:49

Půjde i na Root telefony, nebo raději neriskovat?


kandafanda
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 18. pro 2014 20:28:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M7 [CrDroid-CM13 - 6.0.1 Marsmallow]
Mobil 2 / ROM: Nokia N9 MultiBOOT [MeeGo PR1,3,NITDroid JB 4.1.2]
Tablet: ASUS T200TA (Win 10)
Rom: CrDroid/CM13 - 6.0.1

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od kandafanda » sob 04. čer 2016 9:09:40

svsv píše:Půjde i na Root telefony, nebo raději neriskovat?
Tak jako víš co, udělat zálohu a zkusit to případně to obnovíš a je to.. změny budou kosmetické+secure viz dřívější příspěvky, škoda ze není 6.0.1 :(


pajos.gabros
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: pon 22. čer 2015 12:53:38
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6
Rom: stock 5.0.2 Lollipop

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od pajos.gabros » sob 04. čer 2016 14:20:51

ofiko prohlášení od Vodafonu:
Hello everyone, Now available the update to version 240FEN1 for Vodafone Smart Prime 6 (895). This update any continues to be Android 5.0.2 (Lollipop) and the previous software version Incorporates the following changes: . Various bug fixes . Support 4G Voice Latest Android security updates. The update can only be Performed Either from the phone (FOTA). How to check the update: Settings> About phone> Software updates. Recommendations: . Make a backup of information stored on the phone before performing the upgrade . Charging the battery fully Use a WiFi network to download the update. Regards
Překlad:
  • opravy chyb
  • podpora 4G hovorů
Stejně je zajímavé, že relativně starý smartphone a navíc brandovaný dostává aktualizace.
Už aktualizace 130 mě překvapila ;)

svsv: musíš zkusit ;) nebo někdo jiný :D
Ale pokud máš smartphone rootnutý, tak je dost pravděpodobné, že aktualizace se nezdaří nebo dostaněs bricknutý smartphone (alespoň takto to dělaly předchozí aktualizace)

kandafanda: 6.0.1 se oficiální cestou určitě nedočkáme, jediná možnost jsou custom romky ;)


oneb1t
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: pát 30. lis 2012 18:56:06
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart prime 6 - neo kernel 550MB RAM free
Rom: stock slim

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od oneb1t » sob 04. čer 2016 23:10:23

je skoda ze to nekdo aktivne nevyviji celkem bych na tenhle telefonek novejsi android bral
vsak jich vodafone musel prodat hromadu... doted prakticky nema v dany cenovy kategorii konkurenci se stejnou kvalitou zpracovani a quallcomem


svsv
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: stř 05. led 2011 11:12:54
Reputace: 0

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od svsv » ned 05. čer 2016 6:51:21

No, vzhledem k tomu, ze se mi nepodařilo ani zprovoznit Sugar (viz. drivejsi prispevky), tak si radeji necham funkcni telefon :help: :D


Slavoš
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: úte 06. říj 2015 14:40:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6 Lollipop 5.0.2
Bydliště: Moravská brána

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od Slavoš » ned 05. čer 2016 8:44:11

Zálohu mám, ale nabízí mi to aktualizaci jen na 130. Co vím tak na rootlé telefony to nešlo nainstalovat.

Uživatelský avatar

snapdragon410
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: stř 21. říj 2015 19:29:03
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 7
Mobil 2 / ROM: Marshmallow 6.0
Rom: STOCK

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od snapdragon410 » ned 05. čer 2016 10:21:10

Když mi ještě šel můj VSP6, tak jsem portnul Ressurection Remix, Android 6.0.1, ale problém stejnej jako u CM12.1..
Nejde simka ani wi-fi.
Obrázek


pajos.gabros
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: pon 22. čer 2015 12:53:38
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6
Rom: stock 5.0.2 Lollipop

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od pajos.gabros » ned 05. čer 2016 18:48:29

snapdragon410: a můžu vědět, jak jsi se rozhodnul naložit s mrtvým smaprthonem?


oneb1t
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: pát 30. lis 2012 18:56:06
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart prime 6 - neo kernel 550MB RAM free
Rom: stock slim

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od oneb1t » ned 05. čer 2016 19:12:32

nechcete nekdo uploadnout zazalohovanou cistou verzi 240? abych nemusel znova twrp atd? :D


Slavoš
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: úte 06. říj 2015 14:40:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6 Lollipop 5.0.2
Bydliště: Moravská brána

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od Slavoš » ned 05. čer 2016 19:27:48

Po naflashování Lite verze ( přes TWRP) telefon startuje už přes 20 minut, to asi nebude normální, že?
Edit: Anabáze na dvě hodiny. Instalace se nepovedla, reboot do TWRP 3.0.0.0 ( i když byla nainstalována verze 3.0.2.0). V nižší verzi pokus o obnovu zálohy nnevyšel chyba 255. Restart, kupodivu prošel. Přihlášení účtu a instalace Flashify, přes ni TWRP 3.0.2.0. A přes TWRP úspěšná obnova zálohy. Vypadá to, že záloha se musí obnovit v té verzi ve které byla vytvořena.


FikusNJ
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: úte 03. črc 2012 18:51:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od FikusNJ » pon 06. čer 2016 11:41:03

Nevím, ale po aktualizaci se mi zdá že mnohem rychleji mizí baterie.

       

Uživatelský avatar

snapdragon410
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: stř 21. říj 2015 19:29:03
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 7
Mobil 2 / ROM: Marshmallow 6.0
Rom: STOCK

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od snapdragon410 » pon 06. čer 2016 16:16:08

Zálohu a obnovu je potřeba dělat na tý samý verzi TWRP.

Mobil jsem prodal na díly a do výplaty musím vydržet se stařičkou Xperií X8 :D
Obrázek


Slavoš
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: úte 06. říj 2015 14:40:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6 Lollipop 5.0.2
Bydliště: Moravská brána

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od Slavoš » pon 06. čer 2016 17:34:33

No jo, ale kdo má vědět v čem je udělaná lite verze, když to nezkusí. Takže to musí být z TWRP 3.0.0.0 . Hodilo mě to chybu 255.


Slavoš
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: úte 06. říj 2015 14:40:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6 Lollipop 5.0.2
Bydliště: Moravská brána

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od Slavoš » pon 06. čer 2016 20:40:30

No a teď mě to při pokusu o aktualizaci nebo instalaci z Google Play píše chybu DF-DLA-15. Nesetkal se s tím někdo ?


pajos.gabros
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: pon 22. čer 2015 12:53:38
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6
Rom: stock 5.0.2 Lollipop

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od pajos.gabros » pon 06. čer 2016 20:59:39



Slavoš
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: úte 06. říj 2015 14:40:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6 Lollipop 5.0.2
Bydliště: Moravská brána

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od Slavoš » pon 06. čer 2016 21:04:11

Hledal, jinak bych se ani neptal. Vymazání dat a cache nepomohlo, ani zakázání aplikace. Určitě důsledek včerejších hrátek.


Don Carlos
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: stř 22. srp 2012 19:07:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P9 Lite

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od Don Carlos » pon 06. čer 2016 21:17:32

Pozitivní vliv aktualizace. Opět mi začalo fungovat upozornění na aktualizace přes google play


pajos.gabros
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: pon 22. čer 2015 12:53:38
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6
Rom: stock 5.0.2 Lollipop

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od pajos.gabros » úte 07. čer 2016 9:31:09

skus odinstalovat aktualizace google play, pak smazat vsechna data...obcas to zlobi


Don Carlos
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: stř 22. srp 2012 19:07:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P9 Lite

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od Don Carlos » úte 07. čer 2016 9:36:51

pajos.gabros píše:skus odinstalovat aktualizace google play, pak smazat vsechna data...obcas to zlobi
Právě, že předtím nepomohlo ani toto... řešil jsem to s Alcatelem a přiznali chybu... stejně jako to přesměrování tísňové linky

Uživatelský avatar

snapdragon410
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: stř 21. říj 2015 19:29:03
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 7
Mobil 2 / ROM: Marshmallow 6.0
Rom: STOCK

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od snapdragon410 » úte 07. čer 2016 10:11:51

Ukončit Google Play, vymazat mezipaměť a data
Nastavení > uložiště > odebrat sd kartu.

A zkus to stáhnout znovu.
To by mělo Googlu Play pomoct.
Obrázek


Don Carlos
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: stř 22. srp 2012 19:07:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P9 Lite

Re: Vodafone Smart Prime 6 - 5" HD IPS, 8/1 GB, SP 410, LTE, 5.0

Příspěvek od Don Carlos » úte 07. čer 2016 10:23:33

Jen upozornění, po aktualizaci to FUNGUJE. Předtím ne. A to jsem podobné fígle zkoušel... i tak děkuji

Odpovědět

Zpět na „Vodafone Smart Prime 6 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host