Ulefone Power - Obecná diskuzeKvalita GPS na Ulefone Power

Odpovědět
Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11123
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od Jumbo78 » ned 03. črc 2016 6:58:52

Pokud má stejný jen procesor, tak rozhodně ne. Musel by to být totožný telefon (komplet hardware), jen s jiným jménem


Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Uživatelský avatar

MiK
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: pon 05. dub 2010 16:39:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Nomu S30
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od MiK » ned 03. črc 2016 7:12:34

To mám skoro pocit že je. A díky.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11123
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od Jumbo78 » ned 03. črc 2016 7:42:48

Není zač. Jen prosím přestaň citovat poslední příspěvek, když na něj reaguješ...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 394
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od frdlo » pon 04. črc 2016 6:10:37

Celu nedelu som sa vrtal vo fone a vysel na internetu a dnes rano som opäť testoval nahravanie trasy a nechapem....bez jediného zádrhelu.Prikladam kusok mapy pri prejazde cez mesto.
Přílohy
Screenshot_20160704-053559.png
Áno,na kruhovom som si dal kolecko :-)
Screenshot_20160704-053559.png (387.45 KiB) Zobrazeno 1898 x


kozelos
Robot
Příspěvky: 928
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od kozelos » pon 04. črc 2016 6:55:36

Mno a co jsi tedy s telefonem delal? :-)
Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7



frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 394
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od frdlo » pon 04. črc 2016 10:05:07

Este dam jeden test z prace domov a dam vediet.Okrem ineho som isiel v rezime lietadlo,ale instaloval som aj nejake patche.Som vravel ze to len tak nevzdam a ak to pojde na 100 % dam vediet co a ako.
Ako vravim dnes ma to hodne prekvapilo.Tak drzte palce,dufam ze to spojazdnime.
Ps:ak by mal niekto cas a skuste len s rezimom lietadlo,ze by som to potom mohol vylucit.


HonzaSk
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: stř 08. led 2014 14:59:23
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Oukitel K6000 Plus
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power, Elephone P7000, Lenovo P780

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od HonzaSk » pon 04. črc 2016 10:06:10

Taky by mě zajímalo, co se ti podařilo jak nastavit.

V pátek jsem dával flash poslední ofiko rom + poslední OTA update. Sice bylo trošku zlepšení, ale GPS signál stále vypadával a nebylo na něj spolehnutí.

Teď ještě vyzkouším romku z needrom, kde zkoušky na kratších cestách byly v pohodě. Bude dovolená, tak zkusím i delší trasy. Rozhodně už moc nevím co s tím.

Úskok z cesty bych přešel, ale výpadek signálu na pár minut zrovna někde v cizím městě na spousty křižovatkách mi vadí.

Režim letadlo vyzkouším.

Uživatelský avatar

Mareman
Moderátor
Příspěvky: 4022
Registrován: sob 23. srp 2014 21:38:31
Reputace: 200
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Pocophone F1 / cRDroid
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE / cRDroid
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE [Stock Nougat&Root]

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od Mareman » pon 04. črc 2016 10:10:30

Nejlepsích výsledků s přesností GPS na MTK6753 dosahuju při vypnuté AGPS, režimu letadlo a pouze GPS režimu. Samozřejmě by letadlo mělo vyloučit další rušivé elementy a nemělo by být nic dalšího potřeba vypínat, ale bohužel tam bude nějaká další vazba a je rozumný začít s odstřižením všech možných i zdánlivě nesouvisejících vlivů. Např. dopřesňování podle wifi bývá na některých telefonech aktivní v případě vypnuté wifi. Z toho kam jsem při testování zatím došel já, je potřeba donutit ten systém lokalizovat pouze a výhradně podle GPS čipu počínaje ryzí fixací pro kterou není AGPS tady potřeba, i tak je fix do minuty. Potom mám nejlepší výsledky poměrný přesnosti gpsky a podmínkám provozu, tzn. většinou velmi dobrý, v zástavbě horší.....ale jezdit se podle toho dá.
Android SmartPhones: Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Huawei Honor 7, Elephone P8000, Lenovo P770, Lenovo A660 ...
Android Tablets: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE, Nexus 7 2013 LTE, Acer B1 730HD, Nexus 7 2012, Asus Memopad HD7 ...


kozelos
Robot
Příspěvky: 928
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od kozelos » pon 04. črc 2016 12:08:15

Zdravím z jeseniku, mladej chrni v kocaru, zensky jsou na boruvkach, tak jsem vám tu na parezu udelal test.. 4min to bezelo, párkrát vypadl 1 satelit do cervena, jinak stabilni. Kolisani na snimku je dano tim, ze jsem telefonem hybal jak jsem se snažil udělat screen bez volume baru:-) rezim vysoka přesnost.. Obrázek
Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7

Uživatelský avatar

Mareman
Moderátor
Příspěvky: 4022
Registrován: sob 23. srp 2014 21:38:31
Reputace: 200
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Pocophone F1 / cRDroid
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE / cRDroid
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE [Stock Nougat&Root]

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od Mareman » pon 04. črc 2016 12:09:12

Kdybys radši sbíral borůvky..... :hehe:
Android SmartPhones: Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Huawei Honor 7, Elephone P8000, Lenovo P770, Lenovo A660 ...
Android Tablets: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE, Nexus 7 2013 LTE, Acer B1 730HD, Nexus 7 2012, Asus Memopad HD7 ...


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 394
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od frdlo » pon 04. črc 2016 14:05:03

Aaaa problem vyriešený...no nie tak celkom.

Z prace som siel bez rezimu lietadlo a opäť prekvapenie...
Screenshot_20160704-143547.png
Nadhera že???
Screenshot_20160704-143547.png (540.49 KiB) Zobrazeno 1808 x
Potom rezim lietadlo a zas to slo jak ma.Potom som skusal vypinať len jednotlive karty- len sim1 nevadila vobec ale ak som zapol len sim2, zas to bolo v zadku...

Takze problem budeme mat asi vsetci 2simkaci ale da sa to aspon obyst vypnutim sim2.
Testujte a dajte vediet. Mimochodom to 30min video s gps je tiez len z jednou kartov.Tiez som vravel ze prv mi islo gps v pohode a teraz nejde,lenze som si spomenul ze to som vtedy nemal 2 simky :D :D :D
Naposledy upravil(a) frdlo dne pon 04. črc 2016 15:39:12, celkem upraveno 1 x.


komasix
Stálý androiďák
Příspěvky: 123
Registrován: pát 30. črc 2010 12:37:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL 4400 - ROOT

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od komasix » pon 04. črc 2016 14:44:31

Já mám obecně problém když se mi telefon přepíná z 3G na 4G. a to u všech dostupných ROM. Za normálních okolností mám síť na tvrdo přepnutou na 3G. Po každé aktualizaci zkusím zase zapnout 4G jestli se problém nevyřešil a při posledním z těchto pokusů jsem potřeboval navigaci a světe div se - nepoužitelná (před tím uplně v pohodě). Přepnul jsem zase natvrdo na 3G (stejně to pořád vypadávalo) a GPS vypadá že zase šlape bez problémů.
Docela bych věřil že to s tím může souviset, že při přepínámí 3g/4g se přijímače restartujou.

Uživatelský avatar

Mareman
Moderátor
Příspěvky: 4022
Registrován: sob 23. srp 2014 21:38:31
Reputace: 200
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Pocophone F1 / cRDroid
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE / cRDroid
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE [Stock Nougat&Root]

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od Mareman » pon 04. črc 2016 15:23:42

/ frdlo / Zkoušel jsi jestli stačí SIM 2 vypnout nebo vadi i to že je jen vložená ve slotu a systém o ní ví ?
Android SmartPhones: Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Huawei Honor 7, Elephone P8000, Lenovo P770, Lenovo A660 ...
Android Tablets: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE, Nexus 7 2013 LTE, Acer B1 730HD, Nexus 7 2012, Asus Memopad HD7 ...


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 394
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od frdlo » pon 04. črc 2016 15:37:11

Ja som dnes pri prechode mestom v ktorom je 4G zaznamenal takmer úplnú blokaciu gps signalu(nie len pri bunkovom vysielani).S toho usudzujem ze tu ide o neviladenost hardveru(rozlozenie anten a podobne)ale sranda ze len pri sim 2 slote.Nabuduce este skusim simky prehodit a datovu zo 4G od swanu dam do slot1 a O2 do slot2.Vlastne to mozem aj hned akurad ze nemam po ruke 4g signal...idem sa prejst :D


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 394
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od frdlo » pon 04. črc 2016 15:43:51

Mareman,prispevok som si uz upravil,samozrejme ze som karty za jazdy nevyberal len som ich vypinal.Premna je dnesne pozorovanie celkom USPECH , internet pri jazde nepotrebujem takze budem vypinat a je to.Ale idem este pre istotu skusit ako spominam vyssie vymenit ich manualne,tak zatim....

Ps:kdo by my chcel podakovať formou kvalitneho chlastu vo flaske,poslem adresu :D
Ps2: robym si srandu,vravel som ze sa len tak nevzdam a co sa mna tyka,celkom mam uz teraz z toho fonu radost.


kozelos
Robot
Příspěvky: 928
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od kozelos » pon 04. črc 2016 17:09:43

Mám 2 sim jak vidno, data zaply, nic neřeším. Přepínání 4g / 3g / 2g nevim, ale ani na 300km trase nebyl problem a to gsm signal se měnil furt...
Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7

Uživatelský avatar

MiK
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: pon 05. dub 2010 16:39:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Nomu S30
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od MiK » pon 04. črc 2016 18:03:33

Já musím vypnout sim 1. Tu co je sdílená s sd nechat a gps jde. Mám dvě sim a sd dohromady.

Uživatelský avatar

akapl
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: úte 09. úno 2016 10:22:33
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Ulefone POWER
Rom: Ulefone Stock 6.0
Kontaktovat uživatele:

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od akapl » pon 04. črc 2016 19:32:30

No to je zajímavé zjištění pánové.... já jsem si říkal, že s GPS nemám žádný popisovaný problém. A teď už je to jasné, mám momentálně jen 1SIM a SD místo druhé SIM.


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 394
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od frdlo » pon 04. črc 2016 19:34:32

Vsimol som si kozelos ze mas 2 sim a gps v pohode,ale moc sa tu s tym nechval :D Niekto by ti mohol zavidiet :D
Islo o to sfunkcnit gps pre tych ostatnych co nemaju to stastie a som rad ze som na to prisiel aspon takto.
Kozelos daj este prisim ta skreen z informacie o telefone,od posledneho riadku.
Přílohy
Screenshot_20160704-203237.png
Screenshot_20160704-203237.png (133.76 KiB) Zobrazeno 1605 x


kozelos
Robot
Příspěvky: 928
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od kozelos » pon 04. črc 2016 19:40:41

Ale já se nechlubim, ani nevytahuju. Jen se snažím korigovat to zevseobecnovani,jako napr. že gps zlobi vsem, kdo mají dvě sim. Někdo se toho snadno chytne (napr. hned akapl...)

Screen zde, i když nevim k čemu bude, gps mi fungovala stejně dobře na vsech rom..
Obrázek
Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7


starot
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: pát 16. bře 2012 8:29:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power
Tablet: Lenovo Yoga I
Rom: Stock 6.0

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od starot » pon 04. črc 2016 19:42:57

Ja mám tiež vždy aktívne obe SIM, na prvej z O2 mám len 2G (900 MHz) a na zdieľanej druhej mám 4G od Telekomu, teda pásmo 800MHz. Podľa mňa aj toto má vplyv, ak niekomu bežia dáta na frekvencii vyššej, môže nastať iné správanie (SWAN má tuším 4G až nad 2 GHz). Dobrá práca s týmto identifikovaním problému, konečne to teraz má hlavu aj pätu :).
Acer E350 >> THL5000 >> Ulefone Power


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 394
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od frdlo » pon 04. črc 2016 20:19:08

Však oto mi išlo.Staré príslovie hovorí:čím viac hláv nad niečím rozmýšľa, tým je to viac dojebané :D
To starot :akurad ze na tom swane som väčšinou na 2G a vtedy to zloby každe 2-3min. Inač prehodenie sim nič nezmenilo,je jedno aku kartu mam v slote 2.
To kozelos:to ja len tak zartujem,vim ze sa nechlubiš.A ten skreen som chcel vidiet lebo topiaci sa aj slamky chyta,a mame rozdielne verzie základného pasma.
Mik...trochu si ma prekvapil ze tebe pomohlo vypnut sim1.Mne to prave nejde s tou co je v slote spoločnom pre SD.


HonzaSk
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: stř 08. led 2014 14:59:23
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Oukitel K6000 Plus
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power, Elephone P7000, Lenovo P780

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od HonzaSk » pon 04. črc 2016 20:45:54

Tak jsem využil dnešní tahání kočárku k testu "letadla". Co je v režimu letadlo a co ne je, myslím, víc než viditelné ;-)

Obrázek

Obrázek

Takže od teď budu hold lítat letadlem :-)

Rozhodně je to o napsání na Ulefone, aby soudruzi věděli..


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 394
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od frdlo » pon 04. črc 2016 21:13:21

Rozhodne,a dik honza za reputaci,milé. Urcite nech niekto co vie dobre po činsky(alebo aspon po anglicky) napíšte na ulefone. :lol: Budem vdačný a myslim ze viacery.

Uživatelský avatar

MiK
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: pon 05. dub 2010 16:39:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Nomu S30
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od MiK » pon 04. črc 2016 21:55:45

Slot 1 T mobile jen příjem volání a sms. Slot 2 vodafone,volaní,sms,data a tu když vypnu tak ok. Zkusil jsem i tu t mobile vyndat a mít jen vodafone ve slotu 1 a sd. Špatný. Vypnutá vodafone ve slotu 2 a ok. Gps fungovala.


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 394
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od frdlo » pon 04. črc 2016 22:19:13

Honza 2simky mas od rozbalenia telefonu,lebo tiez si niekedy písal ze zo zaciatku bolo gps v pohode,ako aj ja ale to som este nemal 2simky.
Sorry len mi nejde do hlavy ze napr kozelos nema ziadny problem,aj ked nam tu stale nedal 5 minutove video s gps signalom pevným jak moja erek...+ super presny zaznam trasi(sorry to bude tou zavistou) :lol: Ale teraz važne,nechcem o nikom tvrdit ze si vymisla alebo nieco podobne len chcem objektivne posudit ci aj mi ostatný mame sancu mat bezchybný telefooon.Myslim to tu vážne,všimol si niekto napríklad na Honzovom videu ze mu GPS vypadla takmer súbezne s prepnutim 4G siete na 3G??? Aj taketo blbosti mozu byt dolezite,na zaklade toho videa ma to napadlo s tym lietadlom. Tak šup Kozík sem dake informace. Kazdy ked prida daky poznatok a kusok mudrosti tak to pude jak ma.

Uživatelský avatar

MiK
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: pon 05. dub 2010 16:39:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Nomu S30
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od MiK » pon 04. črc 2016 22:25:22

To by sedělo. Psal jsem také že nejlepší signál jsem měl při hovoru ( sám sobě) a zaplou gps že jsem viděl signál. To by mohlo být k tomu netu.


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 394
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od frdlo » pon 04. črc 2016 22:53:17

Zrejme sa tam tie frekvencie biju.Mozno by to chcelo od ulefonu daku upravu modemov.No nic je cas ist do hajan,bru noc.

Uživatelský avatar

Mareman
Moderátor
Příspěvky: 4022
Registrován: sob 23. srp 2014 21:38:31
Reputace: 200
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Pocophone F1 / cRDroid
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE / cRDroid
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE [Stock Nougat&Root]

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od Mareman » pon 04. črc 2016 23:01:18

OT: A wifi vam funguje normálně? Stejně dobrý signál dál od routeru jako ostatní telefony, tablety doma?
Android SmartPhones: Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Huawei Honor 7, Elephone P8000, Lenovo P770, Lenovo A660 ...
Android Tablets: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE, Nexus 7 2013 LTE, Acer B1 730HD, Nexus 7 2012, Asus Memopad HD7 ...


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 394
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Kvalita GPS na Ulefone Power

Příspěvek od frdlo » úte 05. črc 2016 7:13:42

Mamerman s wifi som zatial ziadny problem nezaznamenal.

Odpovědět

Zpět na „Ulefone Power - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host