Ulefone Power - ROM/ROOT/FWStock (originální) ROM Android 6.0 Ulefone Power

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kozelos
Robot
Příspěvky: 912
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od kozelos » pon 23. kvě 2016 12:53:50

Fast charging nefunguje, to je známá vec. Ulefone slíbil update. S normalnimi nabijeckami 5V se to da, nabijim 2A pres noc a nabiju


Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7



komasix
Stálý androiďák
Příspěvky: 123
Registrován: pát 30. črc 2010 12:37:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL 4400 - ROOT

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od komasix » pon 23. kvě 2016 13:23:33

Prolítnul jsem XDA a někdo psal, že to souvisí s USB Debugging. Prej když se vypne, tak nabíjí.
Já nemam odzkoušeno.
Kod to při fingerprintu občas chce.
Taky mám problém s dropy při přepínání 4g-3g.
Přepnul jsem natvrdo na 3g a je to lepší.


Autor tohoto vlákna
kozelos
Robot
Příspěvky: 912
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od kozelos » pon 23. kvě 2016 14:37:11

to jsem psal ja, ale netykalo se to fast chargingu, nybrz toho, ze se zapnutym usb debugging se telefon nenabiji vubec, jen zamrzne.
Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7


goldman5
Androiďák!
Příspěvky: 277
Registrován: pon 26. lis 2012 10:03:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1 VIBE PRO + K6 POWER - RR 7.1.2
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 5 Global 64GB MIU 9.6.X.X

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od goldman5 » úte 24. kvě 2016 1:09:57

Takze ten fast charging je daky bug lebo mam usb merac a mera cca 900 mAh co je dost malo , normalne na 5.1 nabijalo cca 2700 mAh pri maxime a potom sa znizovalo pred koncom. Tak hadam len bug ktory bude opraveny lebo ked nabijam a tel je vypnuty zda sa ze nabija o nieco viac nez aktualne pri zapnutom stave na MM.

­    

Uživatelský avatar

MiK
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: pon 05. dub 2010 16:39:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Nomu S30
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od MiK » čtv 26. kvě 2016 6:53:33

Me vadi to ze nelze zapisovat na sd kartu. Jinak jsem byl i celkem spokojen. Ale zkusil jsem nekolik zpusobu a nefunguje. Uz jen sam presun souboru,fotek atd na kartu je klikaci vopruz. Vratim se na 5.1



Autor tohoto vlákna
kozelos
Robot
Příspěvky: 912
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od kozelos » čtv 26. kvě 2016 7:46:44

mrkni na tenhle prispevek, dle nej je problem u aplikaci obnovenych ze zalohy, nikoli u nove instalovanych ze storu. Fakt je, ze me se whatsapp notifikace zprovoznily az po ciste instalaci, predtim i kdyz jsem si ruzne hral s pravy a nastavenim, tak proste obnovena appka z titanium backup zlolbila..

http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=976" onclick="window.open(this.href);return false;
Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7

Uživatelský avatar

MiK
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: pon 05. dub 2010 16:39:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Nomu S30
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od MiK » sob 28. kvě 2016 9:32:43

kozelos píše:mrkni na tenhle prispevek, dle nej je problem u aplikaci obnovenych ze zalohy, nikoli u nove instalovanych ze storu. Fakt je, ze me se whatsapp notifikace zprovoznily az po ciste instalaci, predtim i kdyz jsem si ruzne hral s pravy a nastavenim, tak proste obnovena appka z titanium backup zlolbila..

http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=976" onclick="window.open(this.href);return false;
Ahoj. díky za tip. Zkusil jsem a sice to vyřeší problém se zápisem, ale po připojení k pc zase pro změnu kartu nevidí. Chtěl jsem se vrátit k verzi 5.1 to se mi bohužel nepovedlo. SPFT ohlásí chybu a šmitec. No to mám za to že jsem se do toho montoval.


kingofln
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: čtv 09. kvě 2013 6:30:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: BLUBOO X550

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od kingofln » sob 28. kvě 2016 15:14:15

Prosím o radu,instaloval jsem poslední 6,avše v pohodě ale jakmile jsem zkoušel xposed ( xposed-v82-sdk23-arm64 + xposed instaler 3.0 alpha 4 ) telefon zamrzl na bootloapu a nehnul jsem se.vrátil jsem se zpět na 5.1. máte někdo postup,jak ten xposed rozchodit? díky

Uživatelský avatar

MiK
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: pon 05. dub 2010 16:39:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Nomu S30
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od MiK » sob 28. kvě 2016 16:43:12

Zkus verzi xposed-v84-sdk23-arm64, šlo mi to bez problémů.


drobecka
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 22. čer 2011 7:31:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Rozbity Note 3 - bude Ulefone Power white

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od drobecka » pát 03. čer 2016 18:13:06

Po upgrade z androidu 5 na poslednú verziu 6, verzia 2016/05/17 mi nejde GPS korektne. Dlho fixuje pozíciu, navigácia je naprosto nepoužiteľna. Vypadáva signál, ukazuje že som o 100 metrov mimo cestu. Mate niekto podobný problém?


Autor tohoto vlákna
kozelos
Robot
Příspěvky: 912
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od kozelos » pát 03. čer 2016 21:02:22

Funguje mi úplně stejně jako driv.. Ale mám verzi 14. Na xda si ale na gps taky nikdo nestezuje a tam je dost lidí se 17

Btw asi blbej dotaz, ale máš zaply gps satelity, nejedes náhodou jen podle polohy site? Protože tak nějak by se to chovalo bez satelitu.. Zkontroluj nastavení gps..
Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7


drobecka
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 22. čer 2011 7:31:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Rozbity Note 3 - bude Ulefone Power white

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od drobecka » sob 04. čer 2016 9:53:39

Čau, nene GPS zapnutá s vysokou presnosťou. Asi ho budem musieť rozobrať, či sa neuvolnila anténa, inac neviem. Kuknem rovno na sluchátko, to interné mi niekedy nefunguje, musím poklepat s mobilom o dlaň aby zase začalo fungovať....


Autor tohoto vlákna
kozelos
Robot
Příspěvky: 912
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od kozelos » sob 04. čer 2016 18:02:06

no jestli ti to zacalo delat po flashi 6, zkusil bych nejdriv hard reset / reflash..
Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7

Uživatelský avatar

akapl
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: úte 09. úno 2016 10:22:33
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Ulefone POWER
Rom: Ulefone Stock 6.0
Kontaktovat uživatele:

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od akapl » sob 04. čer 2016 19:30:01

Souhlasím, hard reset/reflash zkus dřív než začneš telefon rozebírat.


drobecka
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 22. čer 2011 7:31:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Rozbity Note 3 - bude Ulefone Power white

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od drobecka » ned 05. čer 2016 1:24:10

To už spravené, popravde... Blbne to už od verzie 14.5.2016 a ani najnovšia nepomohla. samozrejme že hard reset spravený, a aj viackrát prehraný fw, nie len raz.... neviem čím to je.. Dal som ináč dole iba kryt a potom aj ten horný kryt s antenami, čo je okolo kamery. Ale všetko je tam ok, nič nebolo uvoľnené...Neviem teda čím to je. Dá sa spraviť spiatočka na verziu 5.1?


Autor tohoto vlákna
kozelos
Robot
Příspěvky: 912
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od kozelos » ned 05. čer 2016 16:39:44

potvrzuji, že pomoci flashtoolu jde snadno provest upgrade z verze 14 na 17. Odskrtne se recovery a userdata, probehne flash, nasledne boot do twrp a flash superuseru pro obnovu rootu a xposed frameworku (pokud byl predtim instalovan). nasleduje boot a system je aktualizovan bez ztraty kvetinky.
Zatim jsem si vsiml jen toho, ze po celou dobu bootu telefonu je logo ulefone, u verze 14 tam byla prapodivna animace "welcome"

jo a konecne jsem prisel na to, proc jsem musel pri odemykani fingerprintem jeste zadavat gesto - problem byl widget power toggles, pomoci nehoz jsem zamykal telefon, abych setril tlacitko. Neni mi jasne proc, ale kdyz se uzamklo pres widget, vzdy jsem musel zadavat pri probouzeni gesto. Pri zamknuti hw tlacitkem vzdy odemknuti vede rovnou na plochu.. :idea:
Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7


starot
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: pát 16. bře 2012 8:29:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power
Tablet: Lenovo Yoga I
Rom: Stock 6.0

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od starot » ned 05. čer 2016 19:50:46

S niečím podobným (potreba vzoru pri odomknutí telefónu) som zápasil aj ja, akurát v mojom prípade to bola snaha o vypnutie displeja za pomoci proximity senzora. Pri akejkoľvek aplikácii po zamknutí telefónu zakrytím senzora mi nefungovalo odomknutie odtlačkom prsta. Žiaľ, ani ja som to nevyriešil a tak som "nútený" naďalej používať hardvérové tlačítko.

Inak nestačí pri nahratí tej novšej verzie ROM (1705) prehrať len partíciu system.img? Tak by som mal dostať novú verziu a zároveň mi zostanú aj všetky moje nastavenia a aplikácie, nie?
Acer E350 >> THL5000 >> Ulefone Power


Autor tohoto vlákna
kozelos
Robot
Příspěvky: 912
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od kozelos » ned 05. čer 2016 20:46:32

Jo, taky myslim, ze system stačí, ale takhle to naposledy někdo radil na xda, tak jsem do toho sel.

Ps. To je taková parada, když to odemykání funguje, jak ma!!! [WHITE SMILING FACE]️[WHITE SMILING FACE]️
Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 391
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od frdlo » stř 08. čer 2016 19:52:25

Pre- Starot a Kozelos,
Ked nechcete pouzivat hardverove tlacitko tak si nastavte vypinanie na dvojite poklepanie po stavovovom riadku. Ja som to pouzival aj na THL 5000 a pouzivam to aj teraz,jednoduche a prakticke :D


Autor tohoto vlákna
kozelos
Robot
Příspěvky: 912
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od kozelos » stř 08. čer 2016 21:36:38

pouzivam flat style bar a nejak mi to nefunguje, to jsem zkousel..
Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 391
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od frdlo » čtv 09. čer 2016 9:18:51

To je nejaka aplikacia?Sorry,ja som predpokladal ze mate nainstalovany xposed+grav.box.Vtom to normalne ide,na nejaku apku by som sa vy...kaslal :D


Autor tohoto vlákna
kozelos
Robot
Příspěvky: 912
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od kozelos » čtv 09. čer 2016 9:58:25

http://lmgtfy.com/?q=flat+style+bar" onclick="window.open(this.href);return false; :lol:

v gravityboxu si aktivuju zamykani na liste, ale nic to nedela..
Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 391
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od frdlo » čtv 09. čer 2016 19:12:08

S tym google si rob prdel z dako ineho...no dobre trochu vtipne to mozno je ale k veci.Si si isty ze mas toto v g.boxe zaskrtnute?Vid skreen. Mne to takto funguje ak tebe nie mozno mas inde problem.Checel som vam aj ja trochu pomoct tot vsio.
Přílohy
Screenshot_20160609-200238.png
Screenshot_20160609-200238.png (161.07 KiB) Zobrazeno 2469 x


starot
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: pát 16. bře 2012 8:29:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Ulefone Power
Tablet: Lenovo Yoga I
Rom: Stock 6.0

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od starot » čtv 09. čer 2016 19:42:00

Ja by som ešte chcel upresniť podstatu môjho problému ... nie je problém nájsť nejakú "obchádzku" hardvérového tlačidla na vypnutie obrazovky, skôr mám problém s tým, že potom musím zadávať vzor, alebo PIN obrazovky, nefunguje odomknutie odtlačkom prstu ... . Zatiaľ som si nechal ROM bez rootu, takže gravity box nemám, ale v akejkoľvek inej aplikácii po zamknutí akýmkoľvek spôsobom odtlačok prsta na odomknutie obrazovky proste nejde.
Acer E350 >> THL5000 >> Ulefone Power


Autor tohoto vlákna
kozelos
Robot
Příspěvky: 912
Registrován: pon 06. pro 2010 23:46:20
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7
Tablet: Teclast X98 Air II
Rom: MIUI 10.2 A9 Pie

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od kozelos » čtv 09. čer 2016 20:43:36

Talk to jsem zaskrtaval neco jineho, dik, funguje

V nastavení obrazovky uzamčení je volba uspat dvojitým klepnutím, to jsem zkoušel..

Ale, ten widget power toggles jsem měl tak, ze byl snadno dosazitelny palcem. Stavovy radek uz je tak vysoko, ze z hlediska pohodli to vyjde nastejno jako zamykat hw tlacitkem..
Siemens C10 --> Ericsson A1018s --> siemens M35i --> SE T230 --> Siemens S55 --> SE k750 --> SE k790i --> Samsung Wave --> Huawei ideos X5 --> lenovo p770 --> THL5000 --> Ulefone Power --> Xiaomi RN3 SE --> Xiaomi RN7


HonzaSk
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: stř 08. led 2014 14:59:23
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Oukitel K6000 Plus
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power, Elephone P7000, Lenovo P780

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od HonzaSk » sob 11. čer 2016 20:11:46

drobecka píše:Po upgrade z androidu 5 na poslednú verziu 6, verzia 2016/05/17 mi nejde GPS korektne. Dlho fixuje pozíciu, navigácia je naprosto nepoužiteľna. Vypadáva signál, ukazuje že som o 100 metrov mimo cestu. Mate niekto podobný problém?
Dnes jsem vyzkoušel gps na android 6, verze z 17.5.2016 a opravdu se chová divně. 30 km jízdy a asi 7x mimo trasu. Jinak fix je rychlý, s tím není problém.

Asi v týdnu zkusím ještě jednou komplet nový flash.

Rozhodně v 5.1 jela navigace bez problémů.


drobecka
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: stř 22. čer 2011 7:31:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Rozbity Note 3 - bude Ulefone Power white

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od drobecka » pon 13. čer 2016 12:17:03

HonzaSK, no to som rád že v tom nie som sám... Ja teraz idem skúsiť downgrade na 5.1, neviem či sa mi podarí, ale to asi nepatrí do tejto témy... Skús a daj vedieť čo a ako. Ja som teda aj rozobral zadný kryt a anténky, očividne všetko ok, takže HW problém to nebol... :palec:


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 391
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od frdlo » úte 14. čer 2016 16:36:58

Skusal niekto ten najnovsi MM 18.05 z needrom???


frdlo
Androiďák!
Příspěvky: 391
Registrován: stř 02. pro 2015 9:18:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi note 3 Pro SE - Nitrogen
Tablet: Nexus 7 wifi 2012
Rom: Nitrogen/CM 12

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od frdlo » úte 14. čer 2016 18:10:10

Uz som to stiahol,je to uplne ta ista verzia ako na ofiko stranke...


HonzaSk
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: stř 08. led 2014 14:59:23
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Oukitel K6000 Plus
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power, Elephone P7000, Lenovo P780

Re: Stock (originální) ROM Android 6.0

Příspěvek od HonzaSk » stř 15. čer 2016 8:43:45

drobecka píše:HonzaSK, no to som rád že v tom nie som sám... Ja teraz idem skúsiť downgrade na 5.1, neviem či sa mi podarí, ale to asi nepatrí do tejto témy... Skús a daj vedieť čo a ako. Ja som teda aj rozobral zadný kryt a anténky, očividne všetko ok, takže HW problém to nebol... :palec:
Psal jsem přímo na servis Ulefonu. Před chvilkou odepsali, že tento týden vyjde OTA aktualizace, která bude řešit hlavní problémy. Budu tedy doufat, že opraví i GPS.

Originál odpověď:

Hello, sorry for the inconvenience. OTA updates will come this week or so to fix major problems lying in the Android 6.0. Please wait.

Odpovědět

Zpět na „Ulefone Power - ROM/ROOT/FW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host