Samsung Galaxy S6 Edge - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu


Autor tohoto vlákna
lucyve
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 19. srp 2015 8:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s6 edge

Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od lucyve » stř 19. srp 2015 8:48:07

Dobrý den,

už nevím kam napsat, jdu tedy pro radu sem ... máte někdo tento problém? Vím že určitě ano, byla rozjetá diskuze ve fóru O2, ale již se jim to zřejmě nelíbilo a je to smazáno!
Neustále mám problém se signálem, operátor O2, nefungují mobilní data, nelze se dovolat z telefonu, přijmout hovor - jelikož se nikdo nedovolá ani mě! telefon musím vypnout a zapnout, poté to chvíli funguje, ale problém se zanedlouho objeví znovu.
Vyzkoušeny úplně všechny změny mobilní sítě, LTE, 3G, GSM, WCDMA ... problém je úplně všude. Dnes mám telefon hluchý už od rána, pokud chci zavolat - není registrován v síti.
Řešíte to prosím někdo? Po kom mám chtít řešení? Operátor nebo Samsung? Telefon za 27.000,- a už mě to opravdu nebaví...





hans christian
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: úte 27. srp 2013 20:41:26
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 64GB

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od hans christian » stř 19. srp 2015 10:04:09

Tak dnes mělo O2 velký výpadek, ale jinak jsem měl podobný problém a vyměnil jsem simku třikrát a teď mi to už nedělá.


Autor tohoto vlákna
lucyve
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 19. srp 2015 8:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s6 edge

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od lucyve » stř 19. srp 2015 10:19:48

O dnešním výpadku O2 vím :palec: bohužel, se to zrovna trefilo do mého problému :lol: ale problém je opravdu dlouhotrvající, výměnu sim mám za s sebou již 2x a stále stejné.


martin.spata
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: pát 08. říj 2010 20:08:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od martin.spata » čtv 03. zář 2015 2:42:50

Mám stejný problém. Když jsem na internetu zmizí od pismene H plusko a nejde internet a telefon je nedostupný. Stává se mi to docela často a už me to vytáčí stále vypínat data a zapínat je a čekat než to naběhne. Všiml jsem si že mi to dělá jen na o2 a po vyčerpání Fupu je vše ok takže s tím má něco o2 ne samsung. Telefon plánuji reklamovat, ale pochybuji že s tím něco udělají na o2 foru je takových se stejným problémem hodně a píšou tam že vrací servis telefon neopraven a že závada se neprojevila. Nemá někdo z vás s tímto zkušenost?


Kondy85
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 03. zář 2015 8:42:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od Kondy85 » čtv 03. zář 2015 8:43:59

Uplně stejný problém ale s T-mobile



KingMajki
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 04. črc 2014 19:58:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia T
Tablet: Nexus 7 II

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od KingMajki » pát 04. zář 2015 14:26:12

Úplne rovnaký problém. Mám orange.


ShockeyCZT
Nové Androidě
Příspěvky: 28
Registrován: pát 10. led 2014 15:09:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6
Mobil 2 / ROM: LG G3
Tablet: NVIDIA SHIELD BOOM Tablet
Rom: STOCK

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od ShockeyCZT » pát 04. zář 2015 14:59:37

muze za to hlinikove telo samsung sice rikal ze u novych telefonu bude nova antena ktera tomu ma zamezit ale evidentne se tak nestalo


vuLva
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: úte 26. čer 2012 14:07:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od vuLva » sob 05. zář 2015 12:17:32

já jsem měl stejný výpadky signálu i o dost slabší příjem signálu oproti jiným telefonům.. dal jsem to reklamovat tak uvidíme.. dám info jak to dopadlo
HTC HD2 - HTC Wildfire S - Nexus S - SGSII - Galaxy Nexus - HTC One X+ - Xperia Z1 - LG G2 - LG G4 - SGS6 -> Samsung Galaxy S7 Edge 32GB (SuperMan-ROM v.3.0.1)


Autor tohoto vlákna
lucyve
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 19. srp 2015 8:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s6 edge

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od lucyve » pon 07. zář 2015 13:47:49

Tak já už také chtěla začít řešit reklamaci, o víkendu jsem se opět nedovolala ven, až na 4 pokus začal telefon vůbec vyzvánět, v pátek jsem zkoušela jiný telefon s mojí sim, pohyb na stejných místech v práci a telefon šlapal jako hodinky ... na tenhle křáp už nemám nervy, reklamaci zkoušet nebudu, pochybuji podle toho co čtu na netu, že to uznají ... akorát zase práce s přetahováním věcí z mobilu do mobilu. Vždy jsem byla zastánce Samsungu a androidu, ještě jsem chtěla počkat na Note 5, ale po téhle zkušenosti už opravdu vyzkouším Apple a doufám, že to je opravdu takovej "zázrak". Edge mě stál 26.000,- teď koukám na netu už za 20.000,- neskutečný, člověk chtěl telefon co vypadá exkluzivně a čekal na ten zázrak telefonu budoucnosti - jestli je budocnost, že se nedovoláme a budou nám padat data, tak super, těším se :palec:


martin.spata
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: pát 08. říj 2010 20:08:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od martin.spata » pon 07. zář 2015 19:31:48

Bohužel mám stejný pocit z s6 a když jsem koukal za kolik bych ho prodal po 3 měsících tak slušná ztráta, v tom je apple mnohem lepší... na jednu stranu telefon super ale nedostupnost u tak drahého telefonu nechci tolerovat


Autor tohoto vlákna
lucyve
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 19. srp 2015 8:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s6 edge

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od lucyve » úte 08. zář 2015 6:38:49

Já jsem z telefonu už doslova znechucená, včera zase 2 sms o zmeškaných hovorech, internet prostě nefunguje vůbec... propad ceny katastrofa, originální obaly - clear skin za 750,- jsem po 1 dni mohla vyhodit jak byl seškrábaný, clear view za 1300,- co mi poškrábe display, super výběr !!! Neskutečně mě udivuje, že se Samsung vůbec nestará že nám telefony nefungujou, za 27000,- bych čekala opravdu alespoň nějakou starost a nebo za ty prachy rovnou omluvu a výběr peníze nebo fungl nový telefon ihned. Tenhle telefon je největší odpad co jsem kdy měla, sice to Samsung asi bolet nebude, ale já už telefon od nich nekoupím.


hans christian
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: úte 27. srp 2013 20:41:26
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 64GB

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od hans christian » úte 08. zář 2015 12:22:36

Bohužel mám stejné problémy, na telefon jsem se
těšil koupil jsem ho v dubnu hned jak se začal prodávat ale půjde z domu po sedmi samsungách
čekám na iPhone 6s zkusím něco jiného.


vuLva
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: úte 26. čer 2012 14:07:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od vuLva » úte 08. zář 2015 16:58:51

jak to tady tak čtu tak koukám, že mi to snad ani nevyreklamujou a pošlou mi to zpět s tím, že je to v pořádku :D všechny vlajkový lodě co vyšli tenhle rok jsou jedno velký WTF?! není ani z čeho už vybírat..
HTC HD2 - HTC Wildfire S - Nexus S - SGSII - Galaxy Nexus - HTC One X+ - Xperia Z1 - LG G2 - LG G4 - SGS6 -> Samsung Galaxy S7 Edge 32GB (SuperMan-ROM v.3.0.1)


Autor tohoto vlákna
lucyve
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 19. srp 2015 8:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s6 edge

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od lucyve » stř 09. zář 2015 14:16:34

hans christian píše:Bohužel mám stejné problémy, na telefon jsem se
těšil koupil jsem ho v dubnu hned jak se začal prodávat ale půjde z domu po sedmi samsungách
čekám na iPhone 6s zkusím něco jiného.
musím se smát že jsme na tom úplně stejně :D také jsem kupovala hned 19.dubna natěšená a nyní čekám dnešní 7 hodinu a na Iphone 6s... nikdy jsem ale Iphone neměla, vždy Samsung, vyhovuje mi že je to jako flashka a mohu na něj kdykoliv, cokoliv přetáhnout... musím se ještě poradit s jabkama jak tohle řeší, ale jsem už rozhodnutá že přecházím ... pokud za to bude stát dnešní novinka tak půjdu do ní, akorát že v prodeji bude u nás co jsem četla až koncem října - to s tímhle křápem tak dlouho už nevydržím, takže nejdřív pořídím 6 nebo 6plus a v říjnu vyměním když za to bude stát novinka.

Mimochodem se Samsungem jsem mluvila, bylo mi doporučeno tovární nastavení - to je opravdu rada za všechny peníze ... a dostala jsem také kontakty na servisy - jsem nadšená :facepalm: ale co jsem čekala...


vuLva
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: úte 26. čer 2012 14:07:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od vuLva » stř 09. zář 2015 18:51:06

pokud jsi zvyklá celou dobu na android tak se budeš s iOS trápit.. je to dost omezenej systém.. ale třeba se pletu a nejsi tak náročná co se týče funkcí atd. :D jinak tovární nastavení jsem taky zkoušel i výměnu sim za nové i stříhané - nic nepomohlo.. jsem zvědavej jak dopadne ta reklamace, jestli to neopraví tak mě jebne.. :facepalm:
HTC HD2 - HTC Wildfire S - Nexus S - SGSII - Galaxy Nexus - HTC One X+ - Xperia Z1 - LG G2 - LG G4 - SGS6 -> Samsung Galaxy S7 Edge 32GB (SuperMan-ROM v.3.0.1)


Diskus
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: sob 24. lis 2012 17:49:28
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Desire HD Galaxy S4 Galaxy S6 Edge 32

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od Diskus » stř 09. zář 2015 20:24:26

Ne, že bych chtěl slepě obhajovat S šestku - taky mám své výhrady - viz vypálený displej. Ale pro uvedené problémy může být víc důvodů. Všichni operátoři si v současnosti masivně hrají s BTS (základové stanice) a signálem vůbec - viz rozšiřování LTE, příprava na VoLTE a další. Zde může být jedna z příčin. Další možnost je samotné LTE. Dle informací operátorů má nepatrné procento uživatelů SIM kartu s podporou LTE. Smartfouny s podporou LTE mají většinou v základním nastavení mobilních sítí automatickou volbu mezi LTE/WCDMA/GSM. Nevím jak se v takovém případě chová přístroj pokud nemá SIM s podporou LTE. Zkusil bych nastavit jiné možnosti např. WCDMA/GSM nebo pouze WCDMA.
Podobné výpadky jsem měl u O2 též (Příšovice u Turnova). Nyní (klepu jak datel na dřevo) to funguje bez problémů.


Autor tohoto vlákna
lucyve
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 19. srp 2015 8:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s6 edge

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od lucyve » čtv 10. zář 2015 6:31:21

vuLva píše:pokud jsi zvyklá celou dobu na android tak se budeš s iOS trápit..

Toho se samozřejmě bojím, mám vypsáno co všechno na telefonu používám a zajdu s tím do Applu, jestli to ten telefon zvládne či nikoliv, jsem opravdu zvyklá že si s tímhle telefonem můžu dělat skoro co chci... připojit na PC, stahovat atd. dost by mi tohle chybělo, tak uvidíme.
Diskus píše:Zkusil bych nastavit jiné možnosti např. WCDMA/GSM nebo pouze WCDMA


Všechno u mě už proběhlo... sim je vyměněna již 3x, první na koho jsem totiž uhodila bylo O2, sítě měním jak blázen, telefon ale nefunguje na nic, LTE nic, WCDMA nic, dokonce ani doba kamenná GSM nic, respektive ano funguje, ale cca 2 minuty, poté se zasekne a musím vypnout a zapnout data. je to prostě smutný, okolí se vždy směje že se mi nemůžou dovolat když mám tak drahý telefon.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10922
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 268
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 10. zář 2015 6:57:41

Reklamaci jsi zkoušela?
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


hans christian
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: úte 27. srp 2013 20:41:26
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 64GB

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od hans christian » čtv 10. zář 2015 19:03:25

Ještě včera jsem prodal a to mi prodavač povídá,že tam mám nějaký slabý signál :) tak jsem to okecal že je tam zapnuté LTE. A jinak baterie mi po 4 měsících šla strašně rychle dolů jen mi ležel na stole. Hned jsem koupil iPhone6 a uvidíme co bude příště.
Naposledy upravil(a) hans christian dne sob 12. zář 2015 18:22:48, celkem upraveno 1 x.


vuLva
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: úte 26. čer 2012 14:07:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od vuLva » čtv 10. zář 2015 19:41:44

Diskus: mám možnost S6 porovnat co se týče signálu i s jinými telefony jako jsou G2, G3, G4, Lenovo A6000. Všechny zde zmíněné telefony mají plný 4G/LTE signál bez problému úplně všude. Jediná S6 má prostě jednu čárku.. zkoušel jsem taky úplně všechno a operátorem to určitě nebude.. říkám, dal jsem reklamovat a uvidíme co bude dál..
HTC HD2 - HTC Wildfire S - Nexus S - SGSII - Galaxy Nexus - HTC One X+ - Xperia Z1 - LG G2 - LG G4 - SGS6 -> Samsung Galaxy S7 Edge 32GB (SuperMan-ROM v.3.0.1)


Autor tohoto vlákna
lucyve
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 19. srp 2015 8:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s6 edge

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od lucyve » pát 11. zář 2015 6:18:06

hans christian píše:Ještě včera jsem prodal a to mi prodavač povídá,že tam mám nějaký slabý signál

Ty blááho šťastný člověk !!! Mohu se zeptat za kolik? A asi když koukám že jsi z Plzně, tak jsi prodával u mobilpohotovost? Já si to dnes budu taky štrádovat směr Apple, jen se fakt bojim, že mě ten telefon zklame, jak je to u tebe ?? Věci ze Samsungu jsi přetáhl pomocí aplikací?

vuLva píše: mám možnost S6 porovnat co se týče signálu i s jinými telefony jako jsou G2, G3, G4, Lenovo A6000. Všechny zde zmíněné telefony mají plný 4G/LTE signál bez problému úplně všude. Jediná S6 má prostě jednu čárku.. zkoušel jsem taky úplně všechno a operátorem to určitě nebude.. říkám, dal jsem reklamovat a uvidíme co bude dál..
Máš svatou pravdu, jsem opravdu zvědavá, zda tu reklamaci uznají ... dali ti vybrat co požaduješ? Jestli opravu nebo vrácení peněz, to asi né, že? To už jsme hodně optimistická.


Autor tohoto vlákna
lucyve
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 19. srp 2015 8:40:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s6 edge

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od lucyve » pát 11. zář 2015 6:22:08

Jo a tu baterii musím taky přiznat že pozoruju !! Zrovna včera jsem nabíjela na 100%, telefon jsem odpojila a nechala ležet, asi za hodinu jdu k telefonu a koukám že baterka najednou 88%, tak si říkám cože?? Ale nějak jsem tomu nepřikládala váhu, ale teď když to tu vidím napsané, tak super :clap: hlásím se i k té baterii na dvě věci ... normálně fakt už otevřít okno a vyhodit tenhle křáp co nejvíc daleko. :evil:


kasaco
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: sob 02. úno 2013 11:22:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Tablet: Samsung TAB2
Rom: 4.3

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od kasaco » pát 11. zář 2015 11:07:02

hans christian píše:Ještě včera jsem prodal a to mi prodavač povídá,že tam mám nějaký slabý signál :) tak jsem to okecal že je tam zapnuté LTE. A jinak baterie mi po 4 měsících šla strašně rychle dolů jen mi ležel na stole. Hned jsem koupil iPhone6 a uvidíme co bude příště.Jinak mám tu kulatou bezdrátovou nabiječku a kryt clear spiegen a samsung tak to nechám zdarma a tu nabiječku lacino kdyby někdo chtěl nejlépe z Plzně že bych to dal osobně. :)
Ahoj, jakou mas barvu bezdratove nabijecky ? Cenu kdyz tak SZ. Diky

Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10922
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 268
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od Jumbo78 » pát 11. zář 2015 12:37:52

Tady ve vlákně se neřeší prodej. Buď si o tom pište SZ nebo založte inzerát na bazaru!
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


vuLva
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: úte 26. čer 2012 14:07:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od vuLva » pát 11. zář 2015 17:16:53

lucyve: zatím je to v záruční opravě.. požadovat jinej kus jsem nemohl, protože už to bylo po 14-ti denní lhůtě.. vrácení peněz bude tehdy když telefon nedokáže servis opravit.. měl jsem to takhle u notebooku.. s tou baterií s tebou můžu jen souhlasit.. nabito na 100%, odpojím z nabíječky, skoro nic na tom telefonu nedělám a hle najednou 89%.. ta výdrž je k pláči.. ten kdo říká, že S6 vydrží dýl jak G4 tak neměl nikdy oba telefony v ruce.. měl jsem G4 a tam byla výdrž tak o 20-30% lepší.. jinak je to dobrej telefon, ale strašně ho sráží ta baterie a signál pokud s tím má problém i více lidí..
HTC HD2 - HTC Wildfire S - Nexus S - SGSII - Galaxy Nexus - HTC One X+ - Xperia Z1 - LG G2 - LG G4 - SGS6 -> Samsung Galaxy S7 Edge 32GB (SuperMan-ROM v.3.0.1)

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 9617
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 238
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od Mirda86 » pát 11. zář 2015 17:24:05

Prvniho pul roku mas ze zakona pravo na vyber ...bud opravu nebo vymenu za novej kus.Ale musis si o to rict pri sepisovani.Rika se tu tzv. rozpor s kupni smlouvou(Plati pouze na vaznejsi zavady a opravdu jen vymenu vyrobku.Ne vraceni penez).
Kazdopadne uz je to asi pozde


niio
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 14. lis 2012 9:52:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od niio » pát 11. zář 2015 19:09:20

ten isty problem na slovensku na O2. cez LTE vsetko v pohode, ale cez H su stale vypadky, ako tu uz ludia popisuju. Nepomohlo vymazanie telefonu, nova sim, proste nic.
kto ma problemy s baterkou, tak si wipe system cache, ak nepomozne, tak komplet reinstall. Mate bordel v telefone, preto sa vybija rychlejsie. Tiez si nainstalujte nejaku apku, ktora vam ukaze, aka je prave spotreba telefonu. mne sa mina baterka rychlostou 1% za hodinu pri necinnosti.


jamreyese
Stálý androiďák
Příspěvky: 65
Registrován: pon 25. lis 2013 21:50:20
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei p8
Mobil 2 / ROM: Samsung galaxy note 4
Tablet: Samsung galaxy note 10.1

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od jamreyese » stř 23. zář 2015 10:18:08

Ahoj hlásím taky problém...s porovnání s mým starším telefonem a tabletem má signál naprosto stejný někdy je na tom lip a někdy o dílek hůř ale co mě stve je že během hovoru dělá to jen na edge sebme stává ze hovor je trhany a vypadává...dělá to spíš mimo města někde po vesnicích....a druhá věc co se mě stala ....pokud telefon je jen na edge tak vůbec nebeha internet...na H a LTE jak víno...výjezdu mimo jsem na edge a nic...dal jsem teď restart vytáhl SIM a najednou jde...uvidíme co a jak dále...doví zdali to není jen chyba FW a po HW stránce to je třeba OK...

Uživatelský avatar

jirka-cz
Androiďák!
Příspěvky: 556
Registrován: sob 25. pro 2010 10:18:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: S7 Note Blue 64Gb
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od jirka-cz » stř 23. zář 2015 13:19:44

Je problém i u Edge plus? Nebo + má lepší signál?


vuLva
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: úte 26. čer 2012 14:07:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: Samsung Galaxy S6 Edge - výpadky signálu

Příspěvek od vuLva » stř 23. zář 2015 18:20:13

tak dnes mi přišel telefon z reklamace.. pokud jsem to dobře pochopil tak vyměnili šuplík na simku a dali tovární nastavení.. signál stále na pytel vůbec se nic nezměnilo.. tohle je fakt k pláči! :evil: dole přikládám dva screeny, umí tady někdo německy a ví co se píše v tom druhým screenu? díky
Přílohy
max-shop.jpg
max-shop.jpg (169.71 KiB) Zobrazeno 5471 x
reklamace.jpg
reklamace.jpg (73.57 KiB) Zobrazeno 5471 x
HTC HD2 - HTC Wildfire S - Nexus S - SGSII - Galaxy Nexus - HTC One X+ - Xperia Z1 - LG G2 - LG G4 - SGS6 -> Samsung Galaxy S7 Edge 32GB (SuperMan-ROM v.3.0.1)

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S6 Edge - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host