Samsung Galaxy S6 Edge - Obecná diskuzeZměna CSC u S6 edge

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
PaTER
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: sob 19. lis 2011 23:19:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s8 plus
Tablet: Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE

Změna CSC u S6 edge

Příspěvek od PaTER » úte 20. říj 2015 10:14:44

Ahoj všem. Mám S6 edge od T-mobile. Zkoušel jsem nahrát soft přímo od Samsungu, bez T-mobile balastu, ale při nahrání přes ODIN se změní CSC kod na TPL - Portugalsko. Vím, že existuje i možnost nahrát "natvrdo" firmware přes SmartSwitch od Samsungu, ale to vyžaduje znát S/N telefonu. Byl by někdo ochotný poskytnou přes SZ toto číslo? je to jediná možnost jak vyzkoušet, zda by šel použít firmware od Samsungu i na telefonech od T-mobile se správným CSC kódem. dík.
P.S.: S/N je na zadní straně telefonu (čitelné jen s lupou)


Galaxy Tab 4 LTE 10.1
Samsung Galaxy S8 plus (verze od T-mobile)


Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3939
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+
Mobil 2 / ROM: Honor 8 - služební
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Změna CSC u S6 edge

Příspěvek od verny94 » úte 20. říj 2015 10:17:17

S/N ovšem musíš použít vlastní ;-)
Výměny prasklých skel, další drobné HW opravy, opravy IMEI, S/N, unbrick a další SW opravy.
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:

Uživatelský avatar

steglik
Moderátor
Příspěvky: 1200
Registrován: pát 02. bře 2012 3:21:44
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9
Mobil 2 / ROM: SE K700i
Tablet: Apple iPad mini 2
Rom: 7.0

Re: Změna CSC u S6 edge

Příspěvek od steglik » úte 20. říj 2015 12:31:27

Tohle se tady řeší pořád dokola.Stačí si pročíst témata.
Není důležité, co v životě děláte. Ale je důležité, že to děláte, protože...nikdo jiný to neudělá.


Diskus
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: sob 24. lis 2012 17:49:28
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Desire HD Galaxy S4 Galaxy S6 Edge 32

Re: Změna CSC u S6 edge

Příspěvek od Diskus » stř 21. říj 2015 12:33:16

To: PaTER
Pokud nahraješ přes ODIN Firmware pro Czech Republic (ETL) - G925FOXX3COJ1, jaké máš CSC?

Uživatelský avatar

steglik
Moderátor
Příspěvky: 1200
Registrován: pát 02. bře 2012 3:21:44
Reputace: 32
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9
Mobil 2 / ROM: SE K700i
Tablet: Apple iPad mini 2
Rom: 7.0

Re: Změna CSC u S6 edge

Příspěvek od steglik » stř 21. říj 2015 12:54:46

COJ1 není značení buildu ROM ale značení CSC.Build je stále COI9 s tímto COJ1
Není důležité, co v životě děláte. Ale je důležité, že to děláte, protože...nikdo jiný to neudělá.



jamreyese
Stálý androiďák
Příspěvky: 65
Registrován: pon 25. lis 2013 21:50:20
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei p8
Mobil 2 / ROM: Samsung galaxy note 4
Tablet: Samsung galaxy note 10.1

Re: Změna CSC u S6 edge

Příspěvek od jamreyese » stř 21. říj 2015 14:01:47

Myslím že v tématu softbrick jsme otom mluvili


Autor tohoto vlákna
PaTER
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: sob 19. lis 2011 23:19:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s8 plus
Tablet: Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE

Re: Změna CSC u S6 edge

Příspěvek od PaTER » čtv 22. říj 2015 21:57:58

Diskus píše:To: PaTER
Pokud nahraješ přes ODIN Firmware pro Czech Republic (ETL) - G925FOXX3COJ1, jaké máš CSC?
Portugalské
Domníval jsem se, že po provedení obnovy s českmý S/N ETL dojde i k přepsání CSC. Odin tohle úplně neumí a vráti se dá jen přes SmartSwitch - obnovení podle S/N. Netušil jsem, že to kontroluje i S/N.
Galaxy Tab 4 LTE 10.1
Samsung Galaxy S8 plus (verze od T-mobile)


Autor tohoto vlákna
PaTER
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: sob 19. lis 2011 23:19:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s8 plus
Tablet: Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE

Re: Změna CSC u S6 edge

Příspěvek od PaTER » stř 04. lis 2015 10:19:52

Tak už mám telefon s CSC ETL. Ale změna je podle mne jen s rootem telefonu.
Postup byl jednoduchý - nahrání francouzské (asi by šla i polská) ROM, změna CSC (francouzská má i ETL) a kompletní wipe a nahrání české rom ETL.
Galaxy Tab 4 LTE 10.1
Samsung Galaxy S8 plus (verze od T-mobile)


plichtousek
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: sob 28. úno 2009 11:32:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One X
Twitter: plichtousek

Re: Změna CSC u S6 edge

Příspěvek od plichtousek » pát 08. led 2016 18:03:54

Ahoj,aktualne mam brand FW od Vodafone s CSC VDC. Chtel bych nahrat FW z nordic countries s CSC NEE. Je nejaka moznost flashnuti,aby vse fungovalo (OTA), popripade aby se vse dalo vratit zpet na VDC (ikdyby to znamenalo cekani na novou verzi FW pro VDC)? Predem moc dekuji za odpovedi

Uživatelský avatar

Druss81
Androiďák!
Příspěvky: 484
Registrován: čtv 29. pro 2011 10:41:35
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 Edge 32Gb Gold No root
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S2 Neat ROM
Tablet: Asus Tf 101 KitKass
Rom: KitKass v36
Kontaktovat uživatele:

Re: Změna CSC u S6 edge

Příspěvek od Druss81 » sob 09. led 2016 17:49:58

Ano, cez odina môžeš flashnut stock rom bez straty zaruky a takisto sa môžeš vrátiť späť na túto, ktorú máš. Firmware stiahneš na sammobile, stiahneš si Odin, stiahnutý firmware si niekam rozbalis, ja to dávam vždy do zložky kde je odin, spustis odina a do pda vlozis rozbalenu rom, na YouTube aj tu na fóre určite nájdeš detailné návody a postupy, nič zložité, telefón spustis v Download mode, radšej si pre istotu vsetlo odzalohuj, nie som si istý či neprides o dáta, už som to nejaký mesiac nerobil.

Uživatelský avatar

Game
Moderátor
Příspěvky: 2528
Registrován: čtv 12. bře 2009 13:21:28
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MiMax
Mobil 2 / ROM: Samsung Note 3, Huawei Mate 7
Tablet: Nexus 7(2012) 16GB CyanogenMod 12
Rom: MIUI 8

Re: Změna CSC u S6 edge

Příspěvek od Game » sob 09. led 2016 22:57:51

Nehledě na to že přímo na sammobile je i návod ;)
Xiaomi MiMax MIUI 8
Na poděkování tu máme reputaci ;)
500MB FREE DropBox: http://db.tt/6MHR9sq3
5GB FREE Copy: https://copy.com?r=0IWBM1


deathcame
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 05. pro 2012 15:48:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: wildfire s

Re: Změna CSC u S6 edge

Příspěvek od deathcame » ned 28. úno 2016 12:59:42

Cau bouzel mam CSC pro spojene arabske emiraty a chtel bych to zmenit pro cr..jsem docela takovy zacatecnik hodil by se mi navod pro laika..:)
ze sammobile jsme si stahl romku pro cesky vodafone a zkusil to tam nahodit pres Odina ale haže mi to fail..: tusim ze je to uplne spatny postup ale nic jineho me nenapada..mohl by nekdo hodit prosim navod?

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S6 Edge - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host