Samsung Galaxy S6 Edge - Obecná diskuzeMůžu to zvednout nejde

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Losky
Androiďák!
Příspěvky: 442
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Můžu to zvednout nejde

Příspěvek od Losky » čtv 27. črc 2017 19:44:30

Ahoj, už dlouho používám "Můžu to zvednout" a po poslední aktualizaci od Samsungu mi přestala jít. V nastavení baterie jsem ji dal do nemonitorovaných aplikací a povolil veškerá oprávnění a pořád to píše, že ochrana není aktivní. Už opravdu nevím, v čem je problém.
Jak to máte vy?
Díky moc


Samsung Galaxy S6 Edge



Autor tohoto vlákna
Losky
Androiďák!
Příspěvky: 442
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Re: Můžu to zvednout nejde

Příspěvek od Losky » úte 01. srp 2017 10:31:26

To všem tahle aplikace funguje???
Samsung Galaxy S6 Edge

Uživatelský avatar

yahootomi
Androiďák!
Příspěvky: 352
Registrován: stř 13. úno 2013 12:13:48
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: S8+ Midnight Black
Mobil 2 / ROM: Oneplus 5T Midnight Black 128GB/8GB
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: Můžu to zvednout nejde

Příspěvek od yahootomi » úte 01. srp 2017 14:27:23

Spíš ji nikdo nepoužíva.


kasper
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: pon 03. říj 2011 10:07:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel SHINE LITE 5080X

Re: Můžu to zvednout nejde

Příspěvek od kasper » úte 01. srp 2017 14:46:14

mě funguje bez problému na Alcatel SHINE LITE 5080X
Alcatel SHINE LITE 5080X informace o telefomu.png
Alcatel SHINE LITE 5080X informace o telefomu.png (76.38 KiB) Zobrazeno 1710 x
Alcatel SHINE LITE 5080X optimalizace baterie.png
Alcatel SHINE LITE 5080X optimalizace baterie.png (47.48 KiB) Zobrazeno 1710 x
¨
Mužu to zvednout nastaveni.png
Mužu to zvednout nastaveni.png (131.01 KiB) Zobrazeno 1710 x
Dum spiro spero
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit Semper Fi


ATG Droid
Robot
Příspěvky: 902
Registrován: ned 21. srp 2016 2:28:37
Reputace: 89
Typ mobilu / ROM: GS7 Edge [LOS 14]
Mobil 2 / ROM: XRN3P SE [Vždy poslední syncnuté repo od DU]

Re: Můžu to zvednout nejde

Příspěvek od ATG Droid » úte 01. srp 2017 14:53:44

kasper píše:
úte 01. srp 2017 14:46:14
mě funguje bez problému na Alcatel SHINE LITE 5080X

A jak tato informace přispěje k tématu? @Losky psal, že mu přestala fungovat po aktualizaci čili očividně mu jinak pochopitelně klasicky fungovala. Takže informace o tom, že aplikace funguje na nějakém Alcatelu s šestkovým Androidem je tu úplně zbytečná.

K tématu: Je možné, že se něco mohlo pokazit právě během té aktualizace. Při nejhorším zkusit tovární reset.
V SZ odpovídám pouze na otázky směřující přímo na mě. Pro technické otázky je zde fórum a Google vyhledáváč. Děkuji za pochopení.


Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10922
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 268
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Můžu to zvednout nejde

Příspěvek od Jumbo78 » úte 01. srp 2017 17:52:40

@Losky Nikde nepsal, že aktualizoval na A7 (klidně mohl dostat jen nějakou aktualizaci zabezpečení)...
Nicméně, factory reset bych také zkusil.
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
Losky
Androiďák!
Příspěvky: 442
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Re: Můžu to zvednout nejde

Příspěvek od Losky » pát 04. srp 2017 19:30:21

Projevilo se to po nějaké aktualizaci , když už tam A7 byl. Jinak nevím, proč, už to zase po měsíci začalo fungovat. Nechápu
Samsung Galaxy S6 Edge

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S6 Edge - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host