Samsung Galaxy S III Neo (I9301) - Obecná diskuzeGalaxy S3 Neo

Odpovědět

toorek
Androiďák!
Příspěvky: 250
Registrován: pon 18. úno 2013 18:30:38
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Xioami Note 3 SE 32 GB
Tablet: Lenovo IdeaTab A1000

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od toorek » sob 07. úno 2015 14:28:36

Snad se to podaří vložit.
Přílohy
uploadfromtaptalk1423315698446.png
uploadfromtaptalk1423315698446.png (118.59 KiB) Zobrazeno 2715 x
uploadfromtaptalk1423315690016.png
uploadfromtaptalk1423315690016.png (149.33 KiB) Zobrazeno 2715 x





Asus-Tek
Androiďák!
Příspěvky: 330
Registrován: pon 01. říj 2012 15:45:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Rom: 7.0
Bydliště: Tam kde sa WiFi pripája sama.

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Asus-Tek » sob 07. úno 2015 16:48:45

Ako pozerám tak pozerám ale ja tam takú možnosť nemám :( Zástupcov tam vôbec nemám.


toorek
Androiďák!
Příspěvky: 250
Registrován: pon 18. úno 2013 18:30:38
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Xioami Note 3 SE 32 GB
Tablet: Lenovo IdeaTab A1000

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od toorek » sob 07. úno 2015 17:47:39

Máš první položku menu - zámek displeje - nastavenou na přejetí?


Asus-Tek
Androiďák!
Příspěvky: 330
Registrován: pon 01. říj 2012 15:45:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Rom: 7.0
Bydliště: Tam kde sa WiFi pripája sama.

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Asus-Tek » sob 07. úno 2015 18:57:28

Má to nastavené
Přílohy
Screenshot_2015-02-07-18-55-06.png
Screenshot_2015-02-07-18-55-06.png (209.02 KiB) Zobrazeno 2649 x

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3959
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od verny94 » sob 07. úno 2015 19:03:58

A není to náhodou nějaká čínská napodobenina?
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:



Asus-Tek
Androiďák!
Příspěvky: 330
Registrován: pon 01. říj 2012 15:45:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Rom: 7.0
Bydliště: Tam kde sa WiFi pripája sama.

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Asus-Tek » sob 07. úno 2015 20:23:42

Nie je to originálny S3 Neo žiadna čína.


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od ferys » ned 08. úno 2015 15:30:22

Ja to mam taky jako @Toorek . Jen nemam zapnuto ,osobni zprava, .
A mam zapnuto ,snadne ovladani, .
ferys


Asus-Tek
Androiďák!
Příspěvky: 330
Registrován: pon 01. říj 2012 15:45:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Rom: 7.0
Bydliště: Tam kde sa WiFi pripája sama.

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Asus-Tek » ned 08. úno 2015 16:15:47

Akú mate rom? Číslo zostavy mam I9301IXXUANH1 a verzia pre zak. pásmo mam NF2.


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od ferys » ned 08. úno 2015 21:29:54

Mam to stejne.Verze android 4.4.2

ferys


optimas
Robot
Příspěvky: 1038
Registrován: čtv 20. říj 2011 11:35:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od optimas » úte 03. bře 2015 19:01:46

NEO když nabíjím zůstane viset na 82% a dál to nejde. Zkoušel jsem už 3 nabíječky a pořád stejné. Ikonka baterky ukazuje že nabíjí, je tam ten , ale ikonka se nehýbe. Kde by mohl být problém? Asi mě reklamace nemine. Baterka nafouklá není

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od LivArt » úte 03. bře 2015 19:04:41

Baterie nemusí být nafouklá, aby byla vadná. ;)
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


ogara666
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: úte 03. zář 2013 15:37:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SIII neo

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od ogara666 » stř 04. bře 2015 21:32:59

neustále mi blbne wifi, restart nepomohl, nedá se to nějak pročistit, bez toho abych musel dávat tovární nastavení?

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3959
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od verny94 » stř 04. bře 2015 22:10:36

Nemáš nějaký bláznivý clean master, battery doctor apod?
Pokud ne tak tovarni nastavení.
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:


ogara666
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: úte 03. zář 2013 15:37:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SIII neo

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od ogara666 » stř 04. bře 2015 22:29:00

jinak je možné, abych se do recovery dostával víc než 30 min a ještě v něm nebyl? píše to že stahuje a nevypínat...

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3959
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od verny94 » stř 04. bře 2015 22:32:38

1. Necituj předchozí příspěvek
2. Nepiš dva pod sebe. Tak to oprav.
3. To je chlapce download mode. Ty potřebuješ recovery. Tzn opacne volume. A pak das wipe data/factory reset.
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:


ogara666
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: úte 03. zář 2013 15:37:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SIII neo

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od ogara666 » stř 04. bře 2015 22:41:12

a jak se z toho mám dostat ven? vyndat baterku?


Quetzalcoatl262
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 05. bře 2015 14:57:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S 3 NEO

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Quetzalcoatl262 » čtv 05. bře 2015 15:05:37

Pročetl jsem celé tohle vlákno, a shledal se s problémem kvality fotek, i přes nastavování ISO, rolišení, HDR a všeho možného, má foták celkem znatelný šum, a to při focení v interiérech s horším osvětlením bez blesku, a i s bleskem celkem přetrvává, zkoušel jsem i jiné aplikace na focení z googleplay, ale bez výrazných změn. Mám telefon druhý den, ale celkem zklamání, protože bych čekal lepší fotoaparát. Můj původní tel. byl LG Fino, který má taktéž 8 mbpix fotoaparát, nemá hd display, myslím, že je tam 800X480, a příde mi, že fotí daleko lépe skoro bez šumu v interiéru, i venku na denním světle, a to je to telefon o 1500,- levnější. Nenašla by se nějaká rada, nebo jiná aplikace, jak zlepšit kvalitu fotek, nebo kdo a jak je s focením spokojen ? Myslím tím zkrátka to, aby se nějak zredukoval šum, nic víc.

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3959
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od verny94 » čtv 05. bře 2015 15:20:39

ogara666:
Pokud si to ještě nevyřešil, tak ano :D Nebo stačí držet dostatečně dlouho tlačítko power.
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9861
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 368
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od don_alex » pát 06. bře 2015 10:32:54

Ten šum tam je proto, protože SW fotoaparátu nepoužívá tak drastické odšumovací metody. Vyřeší to jedině postprocessing.
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2


Quetzalcoatl262
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 05. bře 2015 14:57:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S 3 NEO

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Quetzalcoatl262 » pát 06. bře 2015 23:42:39

Takže mi tedy nezbývá nic jiného, než fotky prostě posléze upravit ? Co jsem to ted naposledy během dneška zkoušel, tak šum je tedy, poté, co sem si pohrál ještě s nastavením, tak nějak v interiérech. No, díky za radu, zkusím ještě nějakou aplikaci, nebo kéž by se našlo něco jako patch, update na sw telefonu pro korekci v této oblasti. :lol:


sawyer
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 07. bře 2015 10:36:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3 Neo
Mobil 2 / ROM: Galaxy S3 mini

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od sawyer » sob 07. bře 2015 10:59:04

Ahoj všichni, chci si do mobilu hodit tohle https://play.google.com/store/apps/deta ... d.launcherale mám strach, že ho to zpomalí nebo úplně zaseká. Používá někdo? Máte s tím nějaké zkušenosti? Díky za případné odpovědi :)

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3959
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od verny94 » sob 07. bře 2015 11:52:23

Launcher telefon urcite nezaseka.
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:


Asus-Tek
Androiďák!
Příspěvky: 330
Registrován: pon 01. říj 2012 15:45:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Rom: 7.0
Bydliště: Tam kde sa WiFi pripája sama.

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Asus-Tek » ned 08. bře 2015 22:05:41

Chcem sa spýtať mam mobil pre Nemecký región DBT a v mobile mam verziu OS z augusta ale na stránke sammobile je ešte jedna z novembra lenže ja nemam žiaden update ani cez OTA ani Kies. Neviete prečo?

http://www.sammobile.com/firmwares/data ... 9301I/DBT/


Quetzalcoatl262
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 05. bře 2015 14:57:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S 3 NEO

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Quetzalcoatl262 » pon 09. bře 2015 17:25:53

Ještě by mne zajímalo, lze se zbavit nadstavby touchwiz a pracovat na čistém androidu ? Předpokládám, že pokud ano, tak jedině s rootem ?

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3959
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od verny94 » pon 09. bře 2015 17:33:21

Jedine s rootem a pokud existuje čistý android pro tento model.
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:


Asus-Tek
Androiďák!
Příspěvky: 330
Registrován: pon 01. říj 2012 15:45:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Rom: 7.0
Bydliště: Tam kde sa WiFi pripája sama.

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Asus-Tek » pon 09. bře 2015 21:02:01

Ak chceš čistý android tak CM12 ktorý je aj pre S3 Neo :)


Quetzalcoatl262
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 05. bře 2015 14:57:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S 3 NEO

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Quetzalcoatl262 » úte 10. bře 2015 21:06:38

Aha, no co sem koukal na recenze, tak je mnohdy uváděno, že tyto telefony mají občas trochu prostředí se zaškobrtáváním, někdy to taky zaznamenávám, a je to prý zdůvodněno právě kvůli použití této nadstavby a spuštěním spousty takřka zbytečných procesů. Takže když bych telefon rootnul, dal by se touchwiz odinstalovat, a pak by zůstal čistý android, nebo nainstalovat tedy ten cm12 a jak by pak menu a celkový vzhled včetně rozhrání vypadalo ?

Omlouvám se za tyto dotazy částečně, jsem teprve nováčkem v užívání smarthfounů a zajímalo by mě to. :)

PS: Například LG Fino má právě, pokud se nemýlím, čistý android, a je to plynulejší, pro porovnání...

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11045
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Jumbo78 » úte 10. bře 2015 21:20:50

LG nemá čistý android... To ale nemění nic na tom, že je nejspíš dobře vyladěný od výrobce ;)

EDIT: Touchwiz neodstraníš, to je defacto úprava výrobce. Musel bys flashnout jinou ROM (třeba CM nebo AOSP)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


toorek
Androiďák!
Příspěvky: 250
Registrován: pon 18. úno 2013 18:30:38
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Xioami Note 3 SE 32 GB
Tablet: Lenovo IdeaTab A1000

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od toorek » stř 11. bře 2015 8:59:17

Zakaž nebo odinstaluj v nastavení všechny aplikace, které nepoužíváš, a budeš mít klid.


Quetzalcoatl262
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 05. bře 2015 14:57:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S 3 NEO

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Quetzalcoatl262 » čtv 12. bře 2015 17:50:08

aha, díky za odpovědi,

něco sem už odinstaloval, zakázal, zdá se to být mnohem lepší

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S III Neo (I9301) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host