Samsung Galaxy S III Neo (I9301) - Obecná diskuzeGalaxy S3 Neo

Odpovědět

MaxNuke
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: čtv 08. pro 2011 19:09:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG GALAXY S3 NEO
Rom: stock
Bydliště: Brno

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od MaxNuke » sob 23. kvě 2015 18:56:02

Telefon mám necely měsíc a mužů říct super. Za 4990 na mall. Záměna za Xperia S.




Uživatelský avatar

HoviXXX
Stálý androiďák
Příspěvky: 110
Registrován: úte 20. črc 2010 19:15:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3 Neo

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od HoviXXX » sob 20. čer 2015 19:13:13

Dnes mi přišla aktualizace,má cca 110 mb,aktualizoval to někdo? Má to smysl vůbec??
S3 Neo rooted :-)


MaxNuke
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: čtv 08. pro 2011 19:09:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG GALAXY S3 NEO
Rom: stock
Bydliště: Brno

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od MaxNuke » sob 20. čer 2015 19:15:13

Ano včera jsem instaloval. Telefon je svižnější.

Uživatelský avatar

HoviXXX
Stálý androiďák
Příspěvky: 110
Registrován: úte 20. črc 2010 19:15:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3 Neo

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od HoviXXX » sob 20. čer 2015 19:16:50

No tak s tim asi počkám,s rychlosti nemám problémy,nechci zase dělat roky a vše znova. Díky za info
S3 Neo rooted :-)


MaxNuke
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: čtv 08. pro 2011 19:09:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG GALAXY S3 NEO
Rom: stock
Bydliště: Brno

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od MaxNuke » sob 20. čer 2015 19:22:48

Je to tvoje volba. Měli by jsme byt rádi že telefon má podporu. Za 10 minut je vše hotovo.


Uživatelský avatar

Mobilier
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 18. pro 2012 0:20:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G5

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Mobilier » ned 21. čer 2015 13:25:33

Mužů se zeptat jaka je verze android, stále 4.4.2 ?
Nexus 5x
S7 Edge
LG G5

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3958
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od verny94 » ned 21. čer 2015 14:04:48

To už se říkalo při vydání, že žádná nová verze nebude.
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5048
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 78
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od xanthor » ned 21. čer 2015 16:02:15

No mohli by vydat 4.4.4, ale možná obsahuje jen bugfixy pro Nexusy. :-)
Jinak update jsem nainstaloval a (samozřejmě) hned jsem zkusil v Chromecastu Cast screen a zatím to nepadá (nezatuhává mi telefon), ale ještě to budu zkoušet.
Moje otevírací hodiny - otevírací hodiny ve Vašem telefonu

Uživatelský avatar

Mobilier
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 18. pro 2012 0:20:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G5

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Mobilier » ned 21. čer 2015 17:07:17

me aktualizace vybehla az ted takze jsem to nezkusil vsechno projet,ale snad uz bude opraveno "mm-qcamera-daemon" ktere mi neustale dominovalo na prvnim miste ve spotrebe
Nexus 5x
S7 Edge
LG G5

Uživatelský avatar

junglist
Androiďák!
Příspěvky: 594
Registrován: pát 02. bře 2012 14:26:40
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8
Rom: Stock

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od junglist » sob 27. čer 2015 13:03:05

Vcera jsem na tomhle telefonu instaloval 102Mb update. Verze androidu zustava 4.4.2, ale po aktualizaci zmizela ziva tapeta s tematikou vetrne elektrarny, kterou mela majitelka telefonu velmi rada :) Nevi nekdo, jak ji tam dostat zpatky? Doinstalovany tapety z obchodu jsou jen prolezly reklamama a stejne jsem nenasel tu samou. Chtel bych tu original od sasmungu co tam byla.
Dekuji za tip.


Asus-Tek
Androiďák!
Příspěvky: 330
Registrován: pon 01. říj 2012 15:45:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Rom: 7.0
Bydliště: Tam kde sa WiFi pripája sama.

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Asus-Tek » pát 03. črc 2015 15:31:34

Ja som zatiaľ ešte nič nemal region mam DBT nemecko a na nete som videl že už davnejšie bol novy FW ale mne nič nenašlo ani cez Kies :(


Autor tohoto vlákna
lapis
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: pát 24. kvě 2013 13:10:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 6
Mobil 2 / ROM: SGS3 Neo rooted

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od lapis » ned 05. črc 2015 9:03:26

Zruší ten OTA update root? A jestli jo, jde to zase znovu rootnout?

EDIT: tak už jsem to otestoval - OTA upgrade mi telefon stáhnout nechtěl, hlásil že zařízení bylo změněno a tak se odmítá upgradovat (zřejmě by pomohlo odstranění rootu). Zkusil jsem to přes Samsung KIES, ten stáhnul 1 GB update, nahrál do telefonu a proběhlo to úspěšně, ale root to odstranilo.


cerbe73
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 06. črc 2015 16:02:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od cerbe73 » pon 06. črc 2015 16:20:07

Pozdravujem.Nainstaloval som si aplikacie no jednu som odinstaloval no hned nato som zistil ze 2 nainstalovane hry a app TV TA3 sa ikony zmenily na teke sive a ze nenainstalovane.Pozrel som google play a tiez ze niesu nainstalovane tak som ich skusal znova nainstalovat a stahuje no pred koncom napise error.Kedze je telefon novy tak som ho dal do tovarenskeho nastavenia a zacal znovu vsetko instalovat a zas tie iste hry a ta TA3 stale error.Mam tam aj SD kartu mozno su na nej nainstalovane a preto to nejde ale ako to zistim?Dakujem za rady.


Asus-Tek
Androiďák!
Příspěvky: 330
Registrován: pon 01. říj 2012 15:45:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Rom: 7.0
Bydliště: Tam kde sa WiFi pripája sama.

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Asus-Tek » pon 06. črc 2015 16:38:21

Sakra mne nenajde žiaden update ale na sammobile su dostupné? Neviete kde je chyba?


Jathro
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: ned 15. dub 2012 8:04:24
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Jathro » úte 07. črc 2015 6:29:24

1.Máš mobil z české distribuce?
2.Jestli máš root, tak ti ho OTA nenajde.

Uživatelský avatar

HoviXXX
Stálý androiďák
Příspěvky: 110
Registrován: úte 20. črc 2010 19:15:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3 Neo

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od HoviXXX » úte 07. črc 2015 7:00:16

Když už aktualizace,tak pořádná :D Nahodil jsem 12.1 s LP 5.1.1 a telefon je jak znovuzrozený :palec: Vše je daleko rychlejší,a hlavně,čistý Android!!
S3 Neo rooted :-)


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5048
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 78
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od xanthor » úte 07. črc 2015 9:08:38

BTW kolik máš volné RAM? (Nastavení - Spuštěné aplikace.) Na stock mám po spuštění cca 600 - 700 MB, ale po pár (tý)dnech používání to spadne na 400 - 500 MB.
Moje otevírací hodiny - otevírací hodiny ve Vašem telefonu

Uživatelský avatar

HoviXXX
Stálý androiďák
Příspěvky: 110
Registrován: úte 20. črc 2010 19:15:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3 Neo

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od HoviXXX » úte 07. črc 2015 9:15:22

Tak já mám pořád tak cca 500-600 volných,ale tak nějak to je hodnota nic neříkajíci,pro mě je hlavní že to vše lítá jak má...a není tam hnusný touchwiz a podobný nesmysl od Samsungu.
S3 Neo rooted :-)


Asus-Tek
Androiďák!
Příspěvky: 330
Registrován: pon 01. říj 2012 15:45:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Rom: 7.0
Bydliště: Tam kde sa WiFi pripája sama.

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Asus-Tek » stř 08. črc 2015 21:55:41

Mobil mam z Nemeckej distribucie region DBT root nemam a na sammmobile ta rom je.


Jathro
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: ned 15. dub 2012 8:04:24
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Jathro » čtv 09. črc 2015 8:26:06

Tak zkusit přes KIES. Nebo stáhnout a nainstalovat přes ODIN.
Nevím co ta aktualizace přináší, changelog jsem nikde neviděl, tak na to kašlu.


Asus-Tek
Androiďák!
Příspěvky: 330
Registrován: pon 01. říj 2012 15:45:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Rom: 7.0
Bydliště: Tam kde sa WiFi pripája sama.

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Asus-Tek » čtv 09. črc 2015 11:17:15

Cez Kies nič ale cez Smart Switch nič nenajde. Cez odin ak nahrajem tam bude všetko fungovať aplikacie atd? Nechcem robiť factory reset.

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9861
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 368
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od don_alex » čtv 09. črc 2015 11:42:46

ODIN factory reset nedělá, takže data zůstanou.
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2


Kittikit
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 10. lis 2014 16:38:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy III Neo

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Kittikit » stř 29. črc 2015 18:43:37

Skromný dotaz: jaká velikost pam. karty do mobilu vleze? Mám 32 GB, někde jsem se dočetl, že tam vleze i 64 GB. 32 GB jako max. je i v návodu. Ať zbytečně nevyhodím prašulky za větší kartu a bude mi na nic.

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9861
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 368
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od don_alex » stř 29. črc 2015 22:20:34

Mno to je právě otázka, fungovat může, ale najednou se Ti třeba mohou ztratit data. Nebo může jinak zlobit. Ale samozřejmě taky vůbec nemusí..
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5048
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 78
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od xanthor » čtv 30. črc 2015 19:05:11

Omezení na 32 GB je jen v manuálu. Všude jinde (obchody, gsmarena) uvádí podporu 64 GB karet.
Tady to i někdo zkoušel:
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... i-t2987495

Ani bych se moc nedivil, kdyby fungovala i 128 GB karta, tady uvádějí kompatibilitu konkrétní 128 GB karty a je tam i spousta levných / starých Samsungů (včetně i třeba takové vykopávky jako je Galaxy 551):
http://androidforums.com/threads/list-o ... sk.832403/

Když si koupíš kartu z e-shopu, tak ji můžeš do 14 dnů vrátit. Kartu otestuješ jednoduše - zkopíruj z PC data, ideálně třeba nějaké velké soubory, např. filmy tak, aby zabraly co nejvíce místa. Pak z dat na PC spočítej na PC hashe (např. MD5 nebo SHA-1, umí třeba Total Commander), z dat v telefonu spočítej v telefonu hashe (na Google Play určitě něco najdeš) a výsledky porovnej. Pokud jsou shodné, vše bude s největší pravděpodobností fungovat korektně.

A možná najdeš rovnou něco na otestování karty i na Google Play (hledal bych něco jako "is card fake"). Pak otestuješ i zápis.
Zatím jsem našel jen toto:
https://play.google.com/store/apps/deta ... CardTester

A ještě k těm velkým souborům - S3 Neo podporuje souborový systém exFAT, takže není problém s velkými (přes 4 GiB) soubory (i když pak může být horší kompatibilita s ne-Windows systémy a staré neupdatované Windows XP a Vista nebudou umět tu kartu přečíst).
Moje otevírací hodiny - otevírací hodiny ve Vašem telefonu


ut131313
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 06. led 2014 1:05:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace
Tablet: Asus Memopad HD7
Rom: stock

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od ut131313 » pát 31. črc 2015 14:29:39

Kittikit píše:Skromný dotaz: jaká velikost pam. karty do mobilu vleze? Mám 32 GB, někde jsem se dočetl, že tam vleze i 64 GB. 32 GB jako max. je i v návodu. Ať zbytečně nevyhodím prašulky za větší kartu a bude mi na nic.
Ahoj, Já mám tento telefon cca 10 měsíců a hned jsem tam strčil 64 GB kartu a zatím žádný problém. Návod jsem ani nečetl. Mám tam mp3 a žádnou ztrátu dat jsem nepoznal. Telefon funguje perfektně. Tak jak má. 128 GB je už tvůj risk. Snad ti někdo odepíše. Dan


berny321
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 01. srp 2015 7:06:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: thl t100s

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od berny321 » pát 07. srp 2015 22:58:35

Může mi, prosím, někdo potvrdit, zda má S3 Neo stejný zvukový čip Wolfson WM1811 jako předchozí S3..., nebo byl spolu s novým procesorem Qualcomm nahrazen zvukovým čipem jiným? Protože právě US verze s Qualcommem u S3 zvukový čip Wolfson WM1811 neobsahovala, na rozdíl od mezinárodní verze s procesorem Exynos 4 Quad. Nedaří se mi tuto informaci nikde dopátrat.


Autor tohoto vlákna
lapis
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: pát 24. kvě 2013 13:10:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 6
Mobil 2 / ROM: SGS3 Neo rooted

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od lapis » ned 09. srp 2015 22:15:31

Ještě bys mohl nastínit jak můžeme identifikovat jaký zvukový čip tam je...umí to najít nějaký software?

Uživatelský avatar

Mobilier
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 18. pro 2012 0:20:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G5

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od Mobilier » úte 18. srp 2015 8:59:00

HoviXXX: asi tak, zrovna mám nahozenou rom od BlissPop a nemůžu si stěžovat.
Nexus 5x
S7 Edge
LG G5


dominotes
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 08. led 2015 16:21:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 Neo

Re: Galaxy S3 Neo

Příspěvek od dominotes » ned 06. zář 2015 23:42:01

Zdravím,

omlouvám se za možná hloupý (laický) dotaz, jehož odpověď je zřejmě všem tak jasná, že jsem ji zde přímo nenalezl.

Jde mi o ten upgrade systému. Visí mi to tam už asi od června/července a já to pořád odkládám, neb se toho bojím (nevím, co se změní, bál jsem se hlavně zpomalení, kdyby šlo o nějakým způsobem náročnější systém). Pochopil jsem zde tedy, že na Lollipop se to neupgradne, dokonce ani ne na 4.4.4, že zůstane pořád 4.4.2 ... Velkých změn se tedy asi obávat nemusím. (Ne?) Někdo tu psal, že je pak systém svižnější... Zpomalení se tedy taky obávat nemusím?

Poslední čeho se ještě bojím je to, že nevím, jestli to telefon nějakým způsobem neresetuje... Továrního nastavení se snad po upgradeu bát nemusím nebo jo? ...Smaže/resetuje to nějaké aplikace, nastavení... cokoli?

Předem vřelé díky za pomoc.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S III Neo (I9301) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host