Lenovo Vibe X2 - obecná diskuzeLenovo Vibe X2

Odpovědět

Zkorumpovanaliska
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: sob 10. led 2015 21:59:17
Reputace: -51
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Mobil 2 / ROM: Pracovní - Lenovo Vibe Z2 Pro

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Zkorumpovanaliska » stř 08. črc 2015 14:46:29

Někdy je úsměvné, jak se lidé snaží ušetřit pár kaček koupí telefonu ze zahraničí.. a ještě na tom prodělají mnohem více, než kdyby si v cz distribuci koupili ty telefony rovnou dva.. :D




Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9550
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od rbarat » stř 08. črc 2015 16:45:59

Výrobcovia fake telefónov sa veľmi často skrývajú práve za Lenovo. No a smutné je, že človek ktorý si kúpi fake Lenovo potom ešte bude v diskusii písať, že aké sú Lenovo telefóny shity (to teraz myslím všeobecne, nie ako reakciu na julasa).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic


Zkorumpovanaliska
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: sob 10. led 2015 21:59:17
Reputace: -51
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Mobil 2 / ROM: Pracovní - Lenovo Vibe Z2 Pro

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Zkorumpovanaliska » čtv 09. črc 2015 9:55:09

To ano. Nákup z číny je mnohdy hodně rizikový. Nehledě na to, že když už to sem doveze, nemá na ten telefon žádnou podporu, nárok zde cokoliv servisovat, atp...


tukan87
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 02. črc 2014 22:35:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2-EU 5.0 Lollipop
Tablet: Lenovo Tab S8-50F

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od tukan87 » pát 10. črc 2015 18:01:39

Lidi mate nekdo kvalitni root ja porad nachazom nefunkcni, neporadi mi nekdo ten spravny ?
:|
Naposledy upravil(a) tukan87 dne pát 17. črc 2015 21:03:21, celkem upraveno 1 x.


jechj
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: pon 12. srp 2013 10:46:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P1

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od jechj » pon 13. črc 2015 19:23:11

Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kde stáhnout aplikaci Security co byla v androidu 4.4.2. Při update na android 5.0 se z telefonu ztratila a nevím kde ji stáhnout, byla plně v češtině. Díky Josef


Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9550
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od rbarat » pon 13. črc 2015 20:56:24

Ona sa stratila preto, že asi pre Lolipop neexistuje... :smile:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic


Zkorumpovanaliska
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: sob 10. led 2015 21:59:17
Reputace: -51
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Mobil 2 / ROM: Pracovní - Lenovo Vibe Z2 Pro

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Zkorumpovanaliska » úte 14. črc 2015 16:58:36

Nikde není, taky jsem si na ni zvykl :(


Autor tohoto vlákna
davincihokod
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: ned 07. dub 2013 20:27:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One 64GB Gyanogenmod

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od davincihokod » pát 17. črc 2015 20:54:35

Zkorumpovanaliska píše:To ano. Nákup z číny je mnohdy hodně rizikový. Nehledě na to, že když už to sem doveze, nemá na ten telefon žádnou podporu, nárok zde cokoliv servisovat, atp...
netrep. Rozdiel je iba v 2 sim. Podpora je a venuju sa tomu. Ak ti odide displej, repro a microfon, tak je to to iste ako na tych 1 sim predavanych u nas. Maticna doska je ina, kvoli 2 sim. Samozrejme u nas su predrazene. Dnes som prehadzoval multilang rom android 5 a vsetko fachci a aj root.


Autor tohoto vlákna
davincihokod
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: ned 07. dub 2013 20:27:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One 64GB Gyanogenmod

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od davincihokod » pát 17. črc 2015 21:04:29

nonsyy píše:
Zkorumpovanaliska píše:A co tam je za romka? Je tam root?
Nebyl root od základu tam je offiko romka přímo od výrobce. Psal jsem ted na EtoTalk poslali svoji romku, ale za boha to nejde pořád vyskakuje okno BROM ERROR: ... (4001) v Smart Phone Flash Tool. Zkoušel jsem vše možné googlil jak šašek tu chybu, pak jsem udělal vše od znova a furt to skáče dokola.

Takze podme na to: 1. telefon je verzia cu?
2. ovladace mas nainstalovane, komplet?
3. ladenie mas spustene?

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11104
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Jumbo78 » pát 17. črc 2015 21:19:01

1) edituj své příspěvky
2) má pravdu - pokud koupí telefon z Číny, servis zde udělá jen na své náklady, ne v záruce... Nebo to pošle na reklamaci do Číny, kde je výsledek nejistý
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Zkorumpovanaliska
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: sob 10. led 2015 21:59:17
Reputace: -51
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Mobil 2 / ROM: Pracovní - Lenovo Vibe Z2 Pro

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Zkorumpovanaliska » sob 18. črc 2015 19:05:30

Přesně tak, lenovo ti tady číny neopraví. Ani v rámci pozáručního servisu ;) Pokud se něco podělá, musíš jej poslat do číny s rizikem, že to tam vůbec nedojde, nebo že číňan nebude komunikovat. Ono je fakt lepší těch pár kaček za CZ distribuci připlatit ;)

Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9550
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od rbarat » sob 18. črc 2015 19:21:02

Plne súhlasím, dnes keď je Lenovo u nás oficiálne sa kupovať Lenovo z Číny už neoplatí.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic


alihen
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 21. lis 2013 20:35:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 2
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe X2
Tablet: Asus Nexus 7 (2013)

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od alihen » pon 20. črc 2015 19:29:29

ahoj
vidim, ze je to asi anitvlakno na Lenovo z ciny... no napriek tomu skusim polozit otazku a budem pevne dufat, ze sa dockam aj odpovede.
mal som Lenovo Vibe X2 - CU a predstavte si, ze z Činy (ani v SR a ani v CR sa nepredavali a ak neberiem do uvahy zopar e-shopov - ktore tiez beru telefony z ciny - ich predavaju za Kč alebo € a davaju na to kvazi 2 rocnu zaruku) lebo vtedy a ani teraz sa dual SIM u nas nepredavaju (oficialne distribicie).
na needrom bola pridana verzia androidu Lollipop 5.0. pre tento telefon. mam to nahodene par dni a je to stabilne. jediny problem, ktory som nevyriesil (a nedari sa mi ani stahnut veci u ruskeho 4pda fora na opravu) je 4G(LTE)/3G podpora.
ak by niekto vedel, ako tu rozbeham 3G/LTE alebo by mi vedel stiahnut (je registorovany) z 4pda.ru, tak sa mi prosim ozvite.

Dakujem

nahodil som toto: X2-AP_ROW_S223_150528

sorry, neuvedomil som si zadanie nového prispevku.

Takze problem som vyriesil , Lenovo Vibe X2 CU dualSIM s ROM: X2-AP_ROW_S223 bezi zatial najlepsie ako ktorakolvek ROM vratane 4G/LTE a 3G. Wifi ide spolahlivo, BT taktiez. 2 dni beži svižne, neseká a nemrzne.
Naposledy upravil(a) alihen dne stř 22. črc 2015 10:51:01, celkem upraveno 4 x.


vladas
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 12. kvě 2011 12:44:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vibe X2
Tablet 2 / ROM: Nexus II

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od vladas » stř 05. srp 2015 21:10:21

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte jak rozchodit Mobile Assistant v některém normálním jazyce...
Po instalaci (CZ, EN, DE) to jede v tom jazyce, ale telefon se nepřipojí. I když na něm spuštěný Mobile Assistant hlásí, že ano. A v průzkumníku je obsah founu vidět. A když se na PC Mobile Assistant vypne a zase zapne, je foun okamžitě připojený, ale do rozsypanýho čaje.
Rady pro W7 na W8.1 rozhopádně nefungují, v registrech žádná položka měnitelná na cs není.
A foun je místní od O2
A jestli má cenu zo zálohovat před Lízátkem tímhle, když přes PhoneExplorer to co potřebuju stáhnu taky. Možná umí Assistant víc, ale já víc čínskejch znaků, než :twisted: nedávám..
Díky za rady


jonzR
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 12. srp 2015 18:17:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2-CU

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od jonzR » stř 12. srp 2015 18:23:05

Caute,

mel bych docela dost amaterskej dotaz (tohle je snad muj prvni prispevek ever na android foru). Do ruky se mi "bohuzel" dostalo Lenovo Vibe X2-CU s pravdepodobne nejakym custom multilanguage romem - VIBEUI_V2.0'1450'5-10.1_ST_X2-CU s androidem 4.4.2. I presto, ze jsem slysel, ze Lenovo vydalo update na Android 5 nekdy v cervenci, tak mi zarizeni hlasi, ze pouzivam nejnovejsi verzi systemu. Dalsi problem je v tom, ze mi nahodne skacou nabidky instalaci cinskych aplikaci a dalsi podobne nechtene nabidky z ciny. Je nejaka moznost prehrati na jinou ROM s androidem 5.0 bez cinske lokalizace?
Snad jsem se nezeptal na blbost. Diky za kazdou odpoved. :)


Zkorumpovanaliska
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: sob 10. led 2015 21:59:17
Reputace: -51
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Mobil 2 / ROM: Pracovní - Lenovo Vibe Z2 Pro

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Zkorumpovanaliska » čtv 13. srp 2015 21:48:52

Hele jestli to neumíš, raději na to nesahej. Ale ROM najdeš na http://www.needrom.com/category/lenovo/ ... -serial-x/


vencaxxx
Androiďák!
Příspěvky: 363
Registrován: pon 27. čer 2011 8:17:34
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZTE Nubia Z5S

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od vencaxxx » sob 15. srp 2015 13:49:07

Uz se nekomu povedlo rootnout evropskou verzi s Androidem 5? Jak?


vencaxxx
Androiďák!
Příspěvky: 363
Registrován: pon 27. čer 2011 8:17:34
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZTE Nubia Z5S

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od vencaxxx » úte 01. zář 2015 19:21:31

Nestava se nekomu ze po prechodu odpojeni od wifi nejdou mobilni data?


jechj
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: pon 12. srp 2013 10:46:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P1

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od jechj » úte 08. zář 2015 15:58:41

Dobrý den
Nevíte někdo jestli bude update na 5.1


davidzab77
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 12. říj 2015 13:10:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od davidzab77 » pon 12. říj 2015 13:13:01

Zdravím , chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s obchodem http://www.atronic.cz. Mají Vibe x2 za dobrou cenu. Chci ho pro přítelkyni:)


Bohus008
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: pát 28. srp 2015 13:15:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vibe Z2 PRO

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Bohus008 » pon 12. říj 2015 18:56:33

Čínská distribuce - nebrat! Raději si připlať za českou, vyplatí se. Bude v tom češina, telefon bude odladěný (čeština v čínských distribucích je většinou splácána dovozcem, telefon je pak neodladěný a zasekaný) a máš nárok na reklamace v česku. Jinak by se to muselo posílat do číny..


Autor tohoto vlákna
davincihokod
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: ned 07. dub 2013 20:27:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One 64GB Gyanogenmod

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od davincihokod » úte 13. říj 2015 19:17:09

presne ako píše alihen. Všetko šlape, len treba čítať aj komentáre pri tej romke, lebo tam je riešenie pre dual sim.


davidzab77
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 12. říj 2015 13:10:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od davidzab77 » úte 20. říj 2015 9:42:02

Nakonec jsem ho koupil, Čeština v něm byla nainstalovaná , vše šlape. Za tu cenu jsem to zkusil , snad to bude dobrá koupě :)

Uživatelský avatar

jaydoo
Androiďák!
Příspěvky: 347
Registrován: stř 22. úno 2012 14:09:38
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Oneplus 6
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X
Tablet: Asus Nexus 7 32GB 3G 2012

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od jaydoo » pon 14. pro 2015 8:16:41

Po uodate na Lolipop sa telefon vyrazne spomalil. Wipe som spravil 2x. A chyba s Nerusit je stále neopravrna, budik nebudi.
Oneplus 6 9.0.3 > Nexus 5X [ROM] LineageOS 15.1 || Nexus 5 [ROM] LineageOS 14.1 || Beelink GT1 || Sony Android TV KD55XE8596
Sold: SGNote 4, Nexus 4, SGN


celestyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: ned 10. bře 2013 12:47:13
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: HUAWEI MATE 8 NXT-L29C900B321 EMUI 4.1
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe X2 factory default

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od celestyn » pon 14. pro 2015 10:16:44

jaydoo píše:Po uodate na Lolipop sa telefon vyrazne spomalil.
Tohle se mi kratce po upgade stalo take. Pomohla az nova instalace "na zelene louce". Od te doby uz velmi dlouho bezi bez problemu a chyb.


Tacc
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: čtv 10. lis 2011 14:38:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2
Tablet: Lenovo Yoga Tablet 2 (10)

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Tacc » čtv 24. pro 2015 9:12:24

Me se po upgradu taky stava, ze se tel po dni pouzivani vyrazne zpomalí. Nektere app se otvírají klidne 3 sekundy. Delal jsem 3x po sobe hard reset. Ze zacatku ok ale po 14dnech to same... Dela vam to taky, uz zacinam podezirat i nejakou appku ale ve spravci nic extra procesor nevytezuje,jen zalohy googlu.

Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9550
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od rbarat » čtv 24. pro 2015 15:53:34

Skús vymazať Cache/Dalvik. Netreba robiť hneď RESET do továrenských nastavení.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic


Šupina
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 08. bře 2013 17:43:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Šupina » sob 26. pro 2015 16:32:59

Kámoška koupila tento mobil a prosí o radu.Kam se ukládají widgety ze stažených aplikací a jejich instalace na plochu-např.počasí.Nemůže to nikde najít.(verze androidu 4.4 kitkat).Díky VŠEM ZA RADU

Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9550
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od rbarat » sob 26. pro 2015 19:38:11

Ako sa dostať k widgetom je závislé od nainštalovaného launcheru. Nech skúsi podržať prst dlhšie na ploche, tak sa dostane k Widgetom.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Vojta_L » pon 28. pro 2015 13:37:17

Stačí na ploše podržet dlouze prst a kliknout na "Widgety".

Odpovědět

Zpět na „Lenovo Vibe X2 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host