Lenovo Vibe X2 - obecná diskuzeLenovo Vibe X2

Odpovědět

Šupina
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 08. bře 2013 17:43:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Šupina » pon 28. pro 2015 15:57:30

Díky moc za rady-už to funguje :clap:





Tacc
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: čtv 10. lis 2011 14:38:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2
Tablet: Lenovo Yoga Tablet 2 (10)

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Tacc » úte 29. pro 2015 12:33:07

rbarat píše:Skús vymazať Cache/Dalvik. Netreba robiť hneď RESET do továrenských nastavení.
Ahoj, díky za odpověď ale tato funkce tam u "trojhmatu" není :( Můžu si tam akorát tak smazat moje data, a pak to tovární nastavení. Nic víc. Vcelku mě štve, že tak "výkonný" tel se po půl dni zasekává tak, že na spuštění app (i těch co jsou v paměti), čekáte klidně 4 sekundy i více... Nepomohl by jiný launcher, například origo google?

Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9548
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od rbarat » stř 30. pro 2015 13:19:18

No áno, musíš si tam nainštalovať lepšie Recovery, napr. TWRP.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic


jechj
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: pon 12. srp 2013 10:46:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P1

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od jechj » stř 30. pro 2015 21:35:39

Mě to chodí v pohodě, mám ho od března a ještě se mi nestalo že by se mi zasekl.

Uživatelský avatar

jaydoo
Androiďák!
Příspěvky: 347
Registrován: stř 22. úno 2012 14:09:38
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Oneplus 6
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X
Tablet: Asus Nexus 7 32GB 3G 2012

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od jaydoo » sob 02. led 2016 13:18:32

Tacc píše:Me se po upgradu taky stava, ze se tel po dni pouzivani vyrazne zpomalí. Nektere app se otvírají klidne 3 sekundy. Delal jsem 3x po sobe hard reset. Ze zacatku ok ale po 14dnech to same... Dela vam to taky, uz zacinam podezirat i nejakou appku ale ve spravci nic extra procesor nevytezuje,jen zalohy googlu.
Toto sa presne deje aj mne.
Oneplus 6 9.0.3 > Nexus 5X [ROM] LineageOS 15.1 || Nexus 5 [ROM] LineageOS 14.1 || Beelink GT1 || Sony Android TV KD55XE8596
Sold: SGNote 4, Nexus 4, SGN


Uživatelský avatar

jaydoo
Androiďák!
Příspěvky: 347
Registrován: stř 22. úno 2012 14:09:38
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Oneplus 6
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X
Tablet: Asus Nexus 7 32GB 3G 2012

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od jaydoo » sob 02. led 2016 13:19:19

rbarat píše:No áno, musíš si tam nainštalovať lepšie Recovery, napr. TWRP.
Ako na Vibe nainštalovať TWRP?
Oneplus 6 9.0.3 > Nexus 5X [ROM] LineageOS 15.1 || Nexus 5 [ROM] LineageOS 14.1 || Beelink GT1 || Sony Android TV KD55XE8596
Sold: SGNote 4, Nexus 4, SGN

Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9548
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od rbarat » sob 02. led 2016 21:46:49

Ako vždy, všetko nájdeš na ruskej diskusii 4PDA. Pre Android 4.4:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=607533
Rozklikni Recovery.

Pre Android 5.0
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=667813
Rozklukni Raznoe.

Ak chceš odtiaľ sťahovať, musíš sa tam zaregistrovať.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic

Uživatelský avatar

jaydoo
Androiďák!
Příspěvky: 347
Registrován: stř 22. úno 2012 14:09:38
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Oneplus 6
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X
Tablet: Asus Nexus 7 32GB 3G 2012

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od jaydoo » ned 03. led 2016 19:27:36

Diky, ale bohužiaľ, nedá sa mi tam zaregistrovat, ignoruje mi to maily. :(
Oneplus 6 9.0.3 > Nexus 5X [ROM] LineageOS 15.1 || Nexus 5 [ROM] LineageOS 14.1 || Beelink GT1 || Sony Android TV KD55XE8596
Sold: SGNote 4, Nexus 4, SGN


Bretek
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 13. led 2016 19:04:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2 cinska verze

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Bretek » stř 13. led 2016 19:09:48

Zdravim, koupil jsem Vibe X2 urceny pro cinsky trh. Chtel jsem se zeptat jak do telefonu dostat Android 5.0.2? Pujde tam cela cestina a odinstalovat ty cinske aplikace? Musim u telefonu provest root? Pokud by se nekomu chtelo a napsal me podrobny navod budu velmi vdecny. Nemam s tim zadne zkusenosti. Dekuji za odpovedi.


pan_lukas
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 13. led 2016 20:33:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lenovo vibe x2

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od pan_lukas » stř 13. led 2016 20:39:02

Mám teď doma taky navíc tento telefon určený pro čínský trh, root uděláš jedným klikem přes kingroot, odinstaloval jsem ten jejich bordel (clean master, app pro baterii, prohlížeče atd) a stejně jsem překvapený, kolik málo ram zbývá, telefon je ale svižný, tak to neřeším... Romku s pětkovým androidem a 100%ní funkčností také hledám, až se zadaří, tak Ti sem napíši, popř.kdyby jsi Ty na něco narazil, dej vědět, díky

Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9548
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od rbarat » stř 13. led 2016 22:13:58

Však v tom linku na ruské fórum, čo som dal tri príspevky vyššie vidím tri ROMky Androidu 5.0.

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=667813
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic


Tacc
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: čtv 10. lis 2011 14:38:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2
Tablet: Lenovo Yoga Tablet 2 (10)

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Tacc » ned 17. led 2016 10:07:46

jaydoo píše:
Tacc píše:Me se po upgradu taky stava, ze se tel po dni pouzivani vyrazne zpomalí. Nektere app se otvírají klidne 3 sekundy. Delal jsem 3x po sobe hard reset. Ze zacatku ok ale po 14dnech to same... Dela vam to taky, uz zacinam podezirat i nejakou appku ale ve spravci nic extra procesor nevytezuje,jen zalohy googlu.
Toto sa presne deje aj mne.
Ahoj, přišel jsi na něco ohledně toho sekání? Já to nedávno hodil i do továrního nastavení (po aktualizaci), a cca za 14 dni to začalo sekat znovu...


alihen
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 21. lis 2013 20:35:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 2
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe X2
Tablet: Asus Nexus 7 (2013)

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od alihen » ned 17. led 2016 18:09:29

Bretek píše:Zdravim, koupil jsem Vibe X2 urceny pro cinsky trh. Chtel jsem se zeptat jak do telefonu dostat Android 5.0.2? Pujde tam cela cestina a odinstalovat ty cinske aplikace? Musim u telefonu provest root? Pokud by se nekomu chtelo a napsal me podrobny navod budu velmi vdecny. Nemam s tim zadne zkusenosti. Dekuji za odpovedi.
ak sa v tom nevyznas, zmier sa s tym co mas alebo poziadaj niekoho skusenejsieho. takym čo sa nevyznajú, sa ľahko moze stat, ze si BRICKnu (odpalia) mobil na stálo.


Roman072
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 04. úno 2016 19:57:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo vibe x2

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Roman072 » čtv 04. úno 2016 20:04:57

Chtěl bych se zeptat ohledně mobilního telefonu vibe x2. Používám aplikaci na měření kroků Pedometer a stává se mi to, že pokud telefon uzamknu tlačítkem pro vypnutí nebo se po minutě jak mám nastaveno zamkne sám, přestane tudíž aplikace počítat kroky. Je to vlastně tím, že se telefon přepne do režimu spánku a aplikace tudíž v tu chvíli neběží. Prosím je možnost jak toto odstranit? Moc děkuji, na všech helpdeskách a supportech Lenova mi samozřejmě nejsou schopni poradit.


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od vacik » úte 09. úno 2016 9:09:18

Zdravim,mam takovy banalni problem,ale hodne me stve,kdyz probudim obrazovku tak velke hodiny ukazuji cas kdy se displej vypnul,po 2 sekundach teprve naskoci spravny cas,nevi nekdo cim to muze byt??


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Vojta_L » úte 09. úno 2016 20:41:24

Těmi velkými hodinami myslíš ten widget? Zkus ho odstranit a vložit znovu.


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od vacik » stř 10. úno 2016 9:58:31

sory,špatně sem to formuloval,myslim hodiny za zamknutém displeji


missjoker
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 02. bře 2016 11:21:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo X2-CU 4.4.2 KitKat

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od missjoker » stř 02. bře 2016 11:25:32

Named píše:Lidi, taky mate problem s baterii? Telefon mam dnes CCA hodinu z nabijecky, 40 min jsem hral hru a 20min na internetu a mam 50% baterky je pryc!

Obecne, kdyz s telefonem moc nedelam tak mam za 6 hodin baterku temer vybitou.

ROM mam dle meho predchoziho prispevku ;)

Diky za odpoved.
A nejake doporuceni?
Nejakou radu, zatim mimo reklamaci? Nechce se mi z UK posilat telefon do Ciny.
Ahoj, mám s telefonem stejný problém. Už dvakrát jsem ho reklamovala - poprvé přehráli software, podruhé vyměnili baterii - ale ani jedno nepomohlo. Podařilo se ti nějak stejný problém s výdrží vyřešit? Za jakýkoliv tip budu ráda. Děkuji


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Vojta_L » čtv 03. bře 2016 14:10:35

Jedině reklamovat, potřetí :-(


missjoker
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 02. bře 2016 11:21:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo X2-CU 4.4.2 KitKat

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od missjoker » pát 04. bře 2016 12:03:37

Vojta_L píše:Jedině reklamovat, potřetí :-(
Dnes budu zase posílat, tak jsem zvědavá, co vykoumají tentokrát. Za tu dobu, co ho mám, strávil víc času na reklamaci, než u mě :cry:


groll
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: pát 09. pro 2011 18:04:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei D2 - White

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od groll » ned 27. bře 2016 16:19:13

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, jestli jste někdo neřešili problém s připojením k PC - v telefonu je Lolipop - nedaří se mi přes USB spojit s PC. Taky mám problém GPS - v GPS status vidím 20 satelitů, ale k žádnému se nechce fixnout. Za rady díky
Huawei Ascend D2, předchozí Acer Liquid MT - LeWa_ROM_S120, Samsung ACE2 - 8160P JB-ME1 ROOT, Acer Liquid MT, Acer Liquid S100, HTC Wildfire


alfa1
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 29. bře 2016 15:22:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vibe x2

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od alfa1 » úte 29. bře 2016 15:27:45

zdravím, dostal jsem vibe x2 , a když jsem natáčel video tak to mělo formáts koncovkou .3gp. Tak jsem se chtěl zeptat zda je možné nastavit jiný formát. Nikde v nastavení jsem to nenašel


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Vojta_L » stř 30. bře 2016 12:33:34

groll píše:Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, jestli jste někdo neřešili problém s připojením k PC - v telefonu je Lolipop - nedaří se mi přes USB spojit s PC. Taky mám problém GPS - v GPS status vidím 20 satelitů, ale k žádnému se nechce fixnout. Za rady díky
Připojuješ ho originálním kabelem? Děje se tak ve všech USB portech na jakémkoliv počítači s OS Windows 7 a novějším?
Je v telefonu nastavený přesný čas?
alfa1 píše:zdravím, dostal jsem vibe x2 , a když jsem natáčel video tak to mělo formáts koncovkou .3gp. Tak jsem se chtěl zeptat zda je možné nastavit jiný formát. Nikde v nastavení jsem to nenašel
A dříve se videa natáčela s jinou koncovkou? Dle mého tohle změnit nelze.


Polda1
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 06. bře 2013 11:57:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Polda1 » stř 30. bře 2016 22:12:53

Zdravím všechny,
mám dotaz, udělal jsem root pomocí Kingroot, chtěl jsem flashnout Recovery pomocí návodu:
http://guidebelajar.blogspot.cz/2015/07 ... rp-on.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a telefon se mi neustále restartuje a nenaběhne na domovskou obrazovku.
Navíc se neustálým restartováním vybil, takže nejde nic dělat, dá se to ještě nějak zachránit?
Měl jsem přd tím HTC, kde byla obrovská uživatelská podpora, ale u Lenova Vibe X2 je to fakt slabota.....
Díky moc za rady

Uživatelský avatar

krtek11
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: úte 01. úno 2011 18:32:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Tablet: Nexus 7

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od krtek11 » stř 27. dub 2016 17:45:45

Zdravím, myslíte, že je tohle legit? A doporučili byste mi tenhle stroj? Až na Lenováckou úpravu systému mi specifikace sedí, takže spíše z hlediska osobních zkušeností. Trochu se po přečtení této diskuze bojím poruchovosti.
http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-x2- ... 45785.html" onclick="window.open(this.href);return false;


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Vojta_L » čtv 28. dub 2016 15:02:34

Nechci ti kecat do výběru, ale z hlediska spolehlivosti tento model patří k těm nejméně reklamovaným.


palozba
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: čtv 14. bře 2013 13:30:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: galaxy s 3 mini

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od palozba » pát 27. kvě 2016 15:42:29

ahoj skusali ste niekto na na vibe x2 Cyanogenmod?

Uživatelský avatar

jaydoo
Androiďák!
Příspěvky: 347
Registrován: stř 22. úno 2012 14:09:38
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Oneplus 6
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X
Tablet: Asus Nexus 7 32GB 3G 2012

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od jaydoo » ned 29. kvě 2016 22:35:00

Ja som nenasiel cyanogenmod.
Oneplus 6 9.0.3 > Nexus 5X [ROM] LineageOS 15.1 || Nexus 5 [ROM] LineageOS 14.1 || Beelink GT1 || Sony Android TV KD55XE8596
Sold: SGNote 4, Nexus 4, SGN


palozba
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: čtv 14. bře 2013 13:30:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: galaxy s 3 mini

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od palozba » pon 30. kvě 2016 8:54:13

ja tak isto nie...mozno niekto skusenejsi poradi ci sa da pouzit aj iny.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11043
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Jumbo78 » pon 30. kvě 2016 13:20:38

Pokud není přímo na dané zařízení, tak ne...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Odpovědět

Zpět na „Lenovo Vibe X2 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host