Lenovo Vibe X2 - obecná diskuzeLenovo Vibe X2

Odpovědět

BaruNick
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pon 08. čer 2015 23:57:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nubia Z17 Lite

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od BaruNick » pon 15. čer 2015 20:39:31

Stačí propojit telefon s PC a pomocí Mobile Assistant si můžeš zazalohovat vše, i zprávy ;) já měla po aktualizaci problémy a vyřešily se ;)





Petra.S
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 15. čer 2015 19:07:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo vibe x2

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Petra.S » úte 16. čer 2015 15:53:06

a veškeré poroblémy se vyřešili továrním nastavením? a Mobile assistant musim stáhnout do mobilu i PC a zvládne to zazálohovat i zprávy z aplikací jako je viber a whatsapp?


Ganoslal9
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 17. čer 2015 1:37:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c
Tablet: Galaxy Tab3

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Ganoslal9 » stř 17. čer 2015 1:43:01

Po aktualizaci na Lolipop mi blba tapeta, zůstávala pořad černá, pomohl hard reset. Ale objevil se nový problém, natočené video ve FullHD rozliseni má problémy se zvukem, strašně to skripe, piska a vydává všelijaké zvuky, jen mě ty co tam mají být. Myslete že pomůže další hard reset ?


cappy22
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 16. čer 2015 17:21:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od cappy22 » stř 17. čer 2015 6:04:26

Zdravim lidi mam problem. Kdyz chci aktualizovat na Loli pop pres system update tak mi to napise System prestal bohuzel pracovat. Poradite?


Zkorumpovanaliska
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: sob 10. led 2015 21:59:17
Reputace: -51
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Mobil 2 / ROM: Pracovní - Lenovo Vibe Z2 Pro

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Zkorumpovanaliska » stř 17. čer 2015 10:08:16

Ganoslal9: spíš ne, ale můžeš to zkusit. Přinejhorším si počkat na opravnou aktualizaci, jestli se to stalo na více zařízeních, už na tom určitě pracují.

cappy22: udělej hard reset a zkus aktualizovat znovu



cappy22
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 16. čer 2015 17:21:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od cappy22 » čtv 18. čer 2015 13:37:51

Hard reset jsem udelal. Me to vubec nepusti do system update. Kdyz na to kliknu problikne obrazovka a napise to System prestal bohuzel fungovat


cappy22
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 16. čer 2015 17:21:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od cappy22 » čtv 18. čer 2015 16:46:22

Pise Mi to tohle
Přílohy
Screenshot_2015-06-18-16-25-48-255.jpeg
Screenshot_2015-06-18-16-25-48-255.jpeg (314.73 KiB) Zobrazeno 3211 x


Zkorumpovanaliska
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: sob 10. led 2015 21:59:17
Reputace: -51
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Mobil 2 / ROM: Pracovní - Lenovo Vibe Z2 Pro

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Zkorumpovanaliska » pát 19. čer 2015 10:43:08

Je to jen bezpečnostní varování o tom, že aktualizací můžeš přijít o data.. hoď ho na nabíječku, pust aktualizaci, tohle potvrď a dostaneš se dál ;)


cappy22
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 16. čer 2015 17:21:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od cappy22 » pát 19. čer 2015 19:22:23

Kdyz chci aktualizovat napise mi to tohle:
A zapomel jsem dodat ze mam CU verzi
Přílohy
Screenshot_2015-06-19-20-20-56-781.jpeg
Screenshot_2015-06-19-20-20-56-781.jpeg (98.58 KiB) Zobrazeno 3125 x


Zkorumpovanaliska
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: sob 10. led 2015 21:59:17
Reputace: -51
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Mobil 2 / ROM: Pracovní - Lenovo Vibe Z2 Pro

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Zkorumpovanaliska » sob 20. čer 2015 10:12:10

A ROM je tam původní, nebo custom?


cappy22
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 16. čer 2015 17:21:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od cappy22 » ned 21. čer 2015 1:29:16

Puvodni, zatim jsem si stim nehral


nonsyy
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 21. čer 2015 19:31:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2
Tablet: Crono Solutio

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od nonsyy » ned 21. čer 2015 19:34:11

Zdravím mám takový problém, na lenovu nemám plný signál spíše jen dvě nebo jednu čárku. Verzi androidu používám KitKat 4.4.2, myslíte že to je systémem nebo vada HW?
Děkuji za odpovědi


jechj
Stálý androiďák
Příspěvky: 131
Registrován: pon 12. srp 2013 10:46:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P1

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od jechj » ned 21. čer 2015 20:27:05

To máš všude kde jsi s tím telefonem, nebo jen někde.


nonsyy
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 21. čer 2015 19:31:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2
Tablet: Crono Solutio

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od nonsyy » pon 22. čer 2015 16:44:42

Právě že všude a dokonce v některých městech nemám vůbec signál. Přikládám obrázek.
Screenshot_2015-06-22-17-16-19-050.jpeg
Screenshot_2015-06-22-17-16-19-050.jpeg (1.19 MiB) Zobrazeno 2927 x


Zkorumpovanaliska
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: sob 10. led 2015 21:59:17
Reputace: -51
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Mobil 2 / ROM: Pracovní - Lenovo Vibe Z2 Pro

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Zkorumpovanaliska » pon 22. čer 2015 19:29:36

Tovární nastavení, nebo upgraduj na 5.0, pokud problém nemizí, pak to bude hw závada.


Ganoslal9
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 17. čer 2015 1:37:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c
Tablet: Galaxy Tab3

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Ganoslal9 » stř 24. čer 2015 9:47:46

Ganoslal9 píše:Po aktualizaci na Lolipop mi blba tapeta, zůstávala pořad černá, pomohl hard reset. Ale objevil se nový problém, natočené video ve FullHD rozliseni má problémy se zvukem, strašně to skripe, piska a vydává všelijaké zvuky, jen mě ty co tam mají být. Myslete že pomůže další hard reset ?
Udělali jsme další hard reset a už je vše o.k. ;)

Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9550
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od rbarat » stř 24. čer 2015 18:39:18

19.06.2015 Zlatá elegance v podobě Lenovo Vibe X2 - http://www.svetandroida.cz/lenovo-vibe-x2-3-201506
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic


nonsyy
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 21. čer 2015 19:31:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2
Tablet: Crono Solutio

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od nonsyy » čtv 25. čer 2015 16:53:03

Zkorumpovanaliska píše:Tovární nastavení, nebo upgraduj na 5.0, pokud problém nemizí, pak to bude hw závada.
Zkoušel jsem tovární nastavení, ale upgradnout mi to nechce. Jakmile dám Info o telefonu a Aktualizaci systému tak to nic neudělá (nemám tam nabídku na stáhnutí nového systému). Telefon jsem objednal z EtoTalk.com. Ještě jsem přemýšlel o rootu na X2-EU zda by to pomohlo.


Zkorumpovanaliska
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: sob 10. led 2015 21:59:17
Reputace: -51
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Mobil 2 / ROM: Pracovní - Lenovo Vibe Z2 Pro

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Zkorumpovanaliska » pát 26. čer 2015 18:56:11

A co tam je za romka? Je tam root?


Ryo2
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 17. kvě 2012 16:40:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia N8

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Ryo2 » pon 29. čer 2015 17:23:05

Zdravím,objevila se mi závada na displeji,samovolně se zapíná a tedy se vybíjí.displej vyzařuje trochu tepla a když ho nechám například v batohu,dovede se pěkně rozehřát. Neřešil někdo podobný problém? Fakt bych nerad tovární nastavení a následně vše zas instalovat,přihlašovat atd.

Za případný rady dík.


Zkorumpovanaliska
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: sob 10. led 2015 21:59:17
Reputace: -51
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70
Mobil 2 / ROM: Pracovní - Lenovo Vibe Z2 Pro

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Zkorumpovanaliska » úte 30. čer 2015 11:50:51

Nezapíná ho nějaká aplikace? Sám od sebe to asi dělat nebude..


Ryo2
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 17. kvě 2012 16:40:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia N8

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od Ryo2 » úte 30. čer 2015 15:58:35

Jo,jo já blbec nenapsal že se rožne display při nějaké události (SMS,email atp) a už se sám nezhasne. Tedy alespoň mám podezření ze je to tím. Zkoušel jsem v nastavení všechno možný ale nic nepomáhá.


nonsyy
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 21. čer 2015 19:31:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2
Tablet: Crono Solutio

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od nonsyy » úte 30. čer 2015 17:38:51

Zkorumpovanaliska píše:A co tam je za romka? Je tam root?
Nebyl root od základu tam je offiko romka přímo od výrobce. Psal jsem ted na EtoTalk poslali svoji romku, ale za boha to nejde pořád vyskakuje okno BROM ERROR: ... (4001) v Smart Phone Flash Tool. Zkoušel jsem vše možné googlil jak šašek tu chybu, pak jsem udělal vše od znova a furt to skáče dokola.


julas
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 28. kvě 2011 18:42:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE x10 mini

Lenovo Vibe X2

Příspěvek od julas » pát 03. črc 2015 5:49:27

Chci se zeptat, na mém tel. chybí v menu - info o telefonu - lišta s možností aktualizace. nyní android 4,4, nevíte co s tím???


patkele
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 20. led 2015 9:26:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Note 3

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od patkele » pát 03. črc 2015 10:23:25

Ryo2 píše:Zdravím,objevila se mi závada na displeji,samovolně se zapíná a tedy se vybíjí.displej vyzařuje trochu tepla a když ho nechám například v batohu,dovede se pěkně rozehřát. Neřešil někdo podobný problém? Fakt bych nerad tovární nastavení a následně vše zas instalovat,přihlašovat atd.
.
Skús ešte vyskusat v nastaveniach Správca napájania - Šetrič energie (obrazovka a procesor GPU) - vypnúť


BELNV
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 02. črc 2015 8:18:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo S860

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od BELNV » ned 05. črc 2015 13:43:16

julas píše:Chci se zeptat, na mém tel. chybí v menu - info o telefonu - lišta s možností aktualizace. nyní android 4,4, nevíte co s tím???
Zkuste uvést zařízení do továrního nastavení. Odkud máte zařízení? Jedná se o oficiální českou distribuci?


BELNV
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 02. črc 2015 8:18:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo S860

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od BELNV » ned 05. črc 2015 14:30:15

Ryo2 píše:Zdravím,objevila se mi závada na displeji,samovolně se zapíná a tedy se vybíjí.displej vyzařuje trochu tepla a když ho nechám například v batohu,dovede se pěkně rozehřát. Neřešil někdo podobný problém? Fakt bych nerad tovární nastavení a následně vše zas instalovat,přihlašovat atd.

Za případný rady dík.
Doporučuji zkontrolovat zda neběží na pozadí nějaké aplikace. Jde ruku v ruce tento jev i se sníženou výdrží na baterii?


9003mija
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 07. črc 2015 13:27:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od 9003mija » úte 07. črc 2015 13:33:47

Pánové potřeboval bych poradit. Mám Vibe X2 verze CU, chtěl bych udělat hard reset, ale v recorvery menu mě to pusti jen do meta verze, napíše mi to have been in meta mode long press the power button. Nemáte někdo radu co s tím? Dále kdyby tu měl někdo normální postup na nahrání dobré ROM? Ta co je v telefonu je absolutně na nic. Díky za každou radu :)


julas
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 28. kvě 2011 18:42:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE x10 mini

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od julas » stř 08. črc 2015 10:10:37

BELNV píše:
julas píše:Chci se zeptat, na mém tel. chybí v menu - info o telefonu - lišta s možností aktualizace. nyní android 4,4, nevíte co s tím???
Zkuste uvést zařízení do továrního nastavení. Odkud máte zařízení? Jedná se o oficiální českou distribuci?
Tovární nastavení jsem zkoušel a nic. Tel. mám z pandawillu

Uživatelský avatar

rbarat
Moderátor
Příspěvky: 9550
Registrován: čtv 28. čer 2012 15:01:10
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redm Note 3 Pro SE - NitrogenOS
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro
Tablet: Elephone P8000, THL 5000
Tablet 2 / ROM: Lenovo P770
Rom: NitrogenOS

Re: Lenovo Vibe X2

Příspěvek od rbarat » stř 08. črc 2015 11:10:21

No tak je to jasné. Je tam nejaká blbá čínská ROM. Ponúka sa otázka, prečo asi číňan skryl Info o telefóne. Nejaký dobrý dôvod na to asi mal. Tu ma napadá, nie je to fake? A ešte si neodpustím otázku - prečo telefón, ktorý sa dá kúpiť z oficiálnej českej distribúcie kupovať v Číne? Áno doma je drahší, ale máš 2 roky záruku a istotu, že kúpiš originál fón určený pre ČR.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Elephone P8000, THL 5000, Lenovo P770, Huawei Honor a Sonic

Odpovědět

Zpět na „Lenovo Vibe X2 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host