Pokémon GOPřihlášení na novém zařízení

Moderátor: Moderátoři Her

Odpovědět
Nareon
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Lenovo a2010

Přihlášení na novém zařízení

Příspěvek od Nareon »

Ahoj, bylo mi řečeno, že zde byste mi mohli poradit (alespoň třeba poradit kde hledat)
Byl jsem nucen vymazat telefon. Aplikace pokemon go byla znovu nainstalována.
Při přihlášení však nastal problém -
Znám google účet z kterého jsem se přihlašoval i heslo. Myslel jsem, že tím je problém vyřešen a normálně se přihlásím zpět na svůj účet.
Boužel to tak není,
aplikace před přihlášením vyžaduje datum narození. Které jsem tehdy -po poradě s kamarády v obavě o své soukromí- zadal smyšlené...
přihlášení selhává.

Neexistuje způsob, postup, jak problém vyřešit? Hledal jsem na netu a nenašel. Jediné co jsem našel, je odkaz sem, že prý byste tu mohli poradit.
Budu vděčný za jakoukoliv informaci.
Nareon
ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Přihlášení na novém zařízení

Příspěvek od ludekbrno »

Tady vidíš, že kamarádi jsou hloupí. Jak by asi Pokémon Go mohl zneužít tvé datum narození... To máš bohužel smůlu, zapomenout můžeš své heslo, ale ne datum narození, takže s tím se fakt nepočítá.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.
Nareon
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Lenovo a2010

Příspěvek od Nareon »

Neexistuje nějaká NIANTIC podpora, něco kam se obrátit, třeba v případě "ukradení účtu" nebo tak něco?
ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno »

Určitě existuje, ale nevím jak jim budeš vysvětlovat, žes lhal při zakládání účtu a už si ani nepamatuješ, cos jim nalhal...
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.
ATG Droid
Robot
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 9 Pro (joyeuse)
Twitter: frantakysela
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ATG Droid »

To je fakt hovadina. Koho si myslíš, že by zajímalo tvoje datum narození? :D Jinak opravdu nikdo nepředpokládá, že by jsi byl schopen zapomenout vlastní datum narození... Takže pochybuji že se s tebou budou nějak zvlášť zabejvat. :)
Lukinnn9
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Honor 9

Příspěvek od Lukinnn9 »

Zdravím, mám stejný problém až nato že sem nelhal s datem narození ani s ničím jiným🤣 je tu nějaká možnost nahrát Pokémon účet nazpět na Gmail? Na gymu je můj avatár zobrazenej, takže účet funguje ale nemohu přijít nato jak ho znovu spárovat😤 prosím o pomoc 😕
Odpovědět

Zpět na „Pokémon GO“