Samsung Galaxy S9/S9+ (SM-G96*) - Obecná diskuzeGalaxy S9

Odpovědět

quintes
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 26. zář 2013 16:08:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus L9

Re: Galaxy S9

Příspěvek od quintes » pon 19. bře 2018 17:00:27

bassgenerator píše:
pon 19. bře 2018 8:02:19
skusal som tvoj problém a naozaj v rezime PRO to ulozi fotku RAW u mna na SD kartu :palec:
Tak už som to vyriešil.... musel som však resetovať celý phone nanovo.... chyba bola kdesi v aplikácii tretích strán. Netuším ktorá apka... prehadzoval som totiž aplikácie a dokumenty cez Samsung Switch, zo Samsung Galaxy S8... tak teraz budem musieť skúšať fotiť do raw po nainštalovaní každej apky, ktorá má niečo spoločné s fotením...




Uživatelský avatar

hitman222
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: čtv 23. kvě 2013 12:20:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s4

Re: Galaxy S9

Příspěvek od hitman222 » pon 19. bře 2018 17:21:49

Ahojte, jde probudit Display pohybem bez nutnosti mačkat Power tlačítko? Nikde jsem to nenašel. Diky.
Samsung Galaxy S9

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 329
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Galaxy S9

Příspěvek od slay » pon 19. bře 2018 17:23:07

2x klepnout na home button?
Samsung Galaxy S9+

Uživatelský avatar

hitman222
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: čtv 23. kvě 2013 12:20:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s4

Re: Galaxy S9

Příspěvek od hitman222 » pon 19. bře 2018 17:26:47

Nejde, to je ten prostřední čtvereček?
Samsung Galaxy S9

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 329
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Galaxy S9

Příspěvek od slay » pon 19. bře 2018 17:27:58

Jj myslím ale že se to někde musí nastavit
Samsung Galaxy S9+


Uživatelský avatar

hitman222
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: čtv 23. kvě 2013 12:20:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s4

Re: Galaxy S9

Příspěvek od hitman222 » pon 19. bře 2018 17:44:31

Právě to jsem nenašel.
Samsung Galaxy S9

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 329
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Galaxy S9

Příspěvek od slay » pon 19. bře 2018 17:45:16

Taky to ted nemůžu najít
Samsung Galaxy S9+

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 329
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Galaxy S9

Příspěvek od slay » pon 19. bře 2018 17:57:24

A vidíš na zamčené obrazovce to tlačítko?
Samsung Galaxy S9+

Uživatelský avatar

hitman222
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: čtv 23. kvě 2013 12:20:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s4

Re: Galaxy S9

Příspěvek od hitman222 » pon 19. bře 2018 18:00:19

Nevidím.
Samsung Galaxy S9

Uživatelský avatar

Gaston99
Droid
Příspěvky: 2588
Registrován: pát 28. bře 2014 22:59:33
Reputace: 196
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S8 plus
Tablet: SONY Xperia Z3 Tablet Compact

Re: Galaxy S9

Příspěvek od Gaston99 » pon 19. bře 2018 18:01:19

Zkuste se podívat do Nastavení - Usnadnění - Obratnost a interakce - Snadné zapnutí displeje. Sice mám S8+,ale tohle by mohlo být stejné.

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 329
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Galaxy S9

Příspěvek od slay » pon 19. bře 2018 18:02:17

Nastavení –> Zamykací obr. a zabezp. –> Always On Display a zde zvolit Obsah pro zobrazení .
Samsung Galaxy S9+

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 329
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Galaxy S9

Příspěvek od slay » pon 19. bře 2018 18:05:04

5) Dvojité klepnutí

Spolu s funkcí Always On Display si představíme ještě jeden trik s novým tlačítkem. Pokud totiž máte zobrazování tlačítka při aktivním Always On displeji zapnuté, pak kromě silného stlačení můžete na home button dvakrát poklepat a zařízení se probudí, konkrétně se dostanete na uzamčenou obrazovku.



Samsung Galaxy S9+

Uživatelský avatar

hitman222
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: čtv 23. kvě 2013 12:20:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s4

Re: Galaxy S9

Příspěvek od hitman222 » pon 19. bře 2018 18:07:09

Dík, mrknu na to.
Samsung Galaxy S9

Uživatelský avatar

hitman222
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: čtv 23. kvě 2013 12:20:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s4

Re: Galaxy S9

Příspěvek od hitman222 » pon 19. bře 2018 18:12:16

Tak to je super děkuji moc
Samsung Galaxy S9

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 329
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Galaxy S9

Příspěvek od slay » pon 19. bře 2018 18:12:58

Není zač
Samsung Galaxy S9+

Uživatelský avatar

hitman222
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: čtv 23. kvě 2013 12:20:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s4

Re: Galaxy S9

Příspěvek od hitman222 » pon 19. bře 2018 18:32:51

Ještě jsem našel toto, snadné zapnutí displeje ale nic se neděje.
Obrázek
Samsung Galaxy S9

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 329
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Galaxy S9

Příspěvek od slay » pon 19. bře 2018 18:41:38

Klepni přímo na ten nápis snadné......
Samsung Galaxy S9+

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 329
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Galaxy S9

Příspěvek od slay » pon 19. bře 2018 18:42:14

Mě to funguje ale nepoužívám to.
Samsung Galaxy S9+


Davedroid
Stálý androiďák
Příspěvky: 191
Registrován: pát 01. črc 2011 17:04:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iPh 8Plus 256GB

Re: Galaxy S9

Příspěvek od Davedroid » pon 19. bře 2018 20:06:13

Jde na S9 pracovat s Bixbi nebo Google now i když je prvotně zamčený telefon? Díky

Uživatelský avatar

bassgenerator
Kyborg
Příspěvky: 4750
Registrován: pon 19. pro 2011 15:03:43
Reputace: 136
Typ mobilu / ROM: Pixel 2XL 128GB
Bydliště: Banská Bystrica

Re: Galaxy S9

Příspěvek od bassgenerator » pon 19. bře 2018 20:08:39

bixby jo google now ne.
Google Pixel 2XL 128GB
Samsung Gear S3 frontier
Lenovo Thinpad Yoga 460

Uživatelský avatar

Deathman
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: čtv 21. říj 2010 21:39:42
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Rom: Minotaurus Rom V3
Bydliště: Praha

Re: Galaxy S9

Příspěvek od Deathman » pon 19. bře 2018 20:13:34

na S9 to nefunguje?na S8 jde google now i při zamknutym a zhasnutym telefonu..musí se to teda samozřejmě povolit v nastavení..

Uživatelský avatar

bassgenerator
Kyborg
Příspěvky: 4750
Registrován: pon 19. pro 2011 15:03:43
Reputace: 136
Typ mobilu / ROM: Pixel 2XL 128GB
Bydliště: Banská Bystrica

Re: Galaxy S9

Příspěvek od bassgenerator » pon 19. bře 2018 20:15:16

jo tak jede i google.
Google Pixel 2XL 128GB
Samsung Gear S3 frontier
Lenovo Thinpad Yoga 460


Jerry7650
Androiďák!
Příspěvky: 446
Registrován: čtv 27. led 2011 1:57:26
Reputace: 22

Re: Galaxy S9

Příspěvek od Jerry7650 » pon 19. bře 2018 20:43:34

Kde konkrétně se dá nastavit Google, aby fungoval neustále i při vypnutém displeji? Pak vám funguje OK google?
Když spustím Google Now a jdu do nastavení hlasového vyhledávání, tak ta položka zapnout nejde.

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 329
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Galaxy S9

Příspěvek od slay » pon 19. bře 2018 20:44:43

Přidej angličtinu a pak to pujde
Samsung Galaxy S9+

Uživatelský avatar

tomasmedek
Androiďák!
Příspěvky: 627
Registrován: pon 08. úno 2010 13:18:02
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: S9+
Kontaktovat uživatele:

Re: Galaxy S9

Příspěvek od tomasmedek » pon 19. bře 2018 21:23:15

Fakt jsem jediný šťastlivec, kterému SMS dělají toto?
messages.jpg
messages.jpg (275.43 KiB) Zobrazeno 856 x
Měl/mám: NexusOne*NexusS*HTC Desire*Tab P1000*LGO2X*SGS2*Galaxy Nexus*SGS3*Tab10.1 3G*Note10.1*XperiaP*Nexus 7*Note2*Huawei P6*Padfone2*SGS4*Note3*Nexus5*HTC ONE M8*Galaxy Mega*SGS5*Note4*Nexus 7 II*Tab S*S6*S7 Edge*Note 7*S8+*Note 8


Davedroid
Stálý androiďák
Příspěvky: 191
Registrován: pát 01. črc 2011 17:04:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iPh 8Plus 256GB

Re: Galaxy S9

Příspěvek od Davedroid » pon 19. bře 2018 21:32:26

A kdyz to zaones do aj.zustanou Evropske jednotky? Kdyz jsem to zkousel ma Pixelu, tak vse Us jednotkach:-/

Uživatelský avatar

Kaprar
Androiďák!
Příspěvky: 331
Registrován: ned 29. črc 2012 16:09:21
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: S8+ G955F mSD 128GB
Mobil 2 / ROM: S9+G965F mSD 256GB
Tablet: Samsung T111 tab 3 7.0
Tablet 2 / ROM: Samsung T111 tab 3 7.0

Re: Galaxy S9

Příspěvek od Kaprar » pon 19. bře 2018 21:33:38

Kdysi dávno si matně pamatuji že se mi stalo něco podobného s těmi SMS a teď nevim jestli to byla věc SIM a nebo operátora už je to dávno.
Motoroly D160,D520,2x M3888,Amio,Telitel,Alcatel 501,2xAlkatel 302,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,2x SE J108i,SG GT5570 mini,2x S I9000,SIII I9300,S4 I9505,S5 G900F,3xTab3 SM-T111,N4 N910F,S7 edge G935F,S8+ G955F,S9+ G965F.


Jerry7650
Androiďák!
Příspěvky: 446
Registrován: čtv 27. led 2011 1:57:26
Reputace: 22

Re: Galaxy S9

Příspěvek od Jerry7650 » pon 19. bře 2018 21:54:14

Tak Google Now funguje. Jen pak už nesmím jít do Nastavení jazykového zadávání v té aplikaci, protože v tu ránu asi zjistí, že mám opět telefon nastavený na český jazyk a opět se mi vypne (až trochu legračně je vidět, jak položka zešedne a šoupátko u vyhledávání i na zamknuté obrazovce se přesune na off).


fajn.snek
Robot
Příspěvky: 906
Registrován: stř 08. pro 2010 21:59:31
Reputace: 54
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Galaxy Tab S3

Re: Galaxy S9

Příspěvek od fajn.snek » pon 19. bře 2018 22:02:20

tomasmedek píše:
pon 19. bře 2018 21:23:15
Fakt jsem jediný šťastlivec, kterému SMS dělají toto?

messages.jpg
Nedělal jsi obnovu přes Smart Switch/ze Samsung Cloudu ? Osobně jsem se setkal s tím, že telefon po obnově nefungoval 100%, a pomohlo čisté nastavení - tzn. fotky jsem obnovil přes SD kartu a aplikace holt znovu nainstaloval ručně, obnovu SMS a hovorů jsem raději nedělal. S tímhle problémem se setkal i týpek na YT, který recenzuje telefony.


Další možnost je, nemáš nějákou další APP na SMS ? Mohlo by se to tlouct s vestavěnou od Samsungu. Telefon mám stejně jako ty z Alzy
N 5110 -> N 3310 -> Siemens MT50 -> N 3410 -> Siemens C35 -> N 6100 -> N 7650 -> N 6230i -> SE W810i -> SE W880i -> N N82 -> N N97 -> Samsung i8910 HD -> N N86 -> Galaxy S ->S2-> S3 -> LG G2 -> SG Note 4 ->SG S7e ->S S8 ->Galaxy S9+ 64 GB -> Galaxy S9+ 256 GB

Uživatelský avatar

tomasmedek
Androiďák!
Příspěvky: 627
Registrován: pon 08. úno 2010 13:18:02
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: S9+
Kontaktovat uživatele:

Re: Galaxy S9

Příspěvek od tomasmedek » pon 19. bře 2018 22:24:48

Ano, obnova ze Samsung Cloudu... Ach jo :( Díky každopádně za super tip.
Měl/mám: NexusOne*NexusS*HTC Desire*Tab P1000*LGO2X*SGS2*Galaxy Nexus*SGS3*Tab10.1 3G*Note10.1*XperiaP*Nexus 7*Note2*Huawei P6*Padfone2*SGS4*Note3*Nexus5*HTC ONE M8*Galaxy Mega*SGS5*Note4*Nexus 7 II*Tab S*S6*S7 Edge*Note 7*S8+*Note 8

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S9/S9+ (SM-G96*) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host