Stránka 1 z 1

Skrytí stavového symbolu poloha

Napsal: sob 21. bře 2020 5:56:26
od šulda
Je možnost skrýt ikonku Poloha ve stavovém řádku? Děkuji za případnou odpověď.

Re: Skrytí stavového symbolu poloha

Napsal: ned 22. bře 2020 21:07:18
od Papooch
Bez rootu určitě ne. Jedině vypnutím polohy :D Proč, mohu-li se zeptat?

Re: Skrytí stavového symbolu poloha

Napsal: ned 22. bře 2020 21:39:47
od novas78
SystemUI Tuner umí skrýt ikony ve stavovém řádku bez rootu. I polohu. Stačí udělit oprávnění přes ADB.
https://play.google.com/store/apps/deta ... temuituner

Re: Skrytí stavového symbolu poloha

Napsal: pon 23. bře 2020 7:23:05
od šulda
Děkuji ;)