Samsung Galaxy S10 - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S10

Odpovědět

rose263
Stálý androiďák
Příspěvky: 141
Registrován: sob 24. pro 2011 23:11:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od rose263 » čtv 02. kvě 2019 19:55:40

Dá se to vyřešit aplikací Smart Notify





Diskus
Stálý androiďák
Příspěvky: 145
Registrován: sob 24. lis 2012 17:49:28
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Diskus » čtv 02. kvě 2019 20:15:53

to Vratislav,

pokud jsem správně rozuměl dotazu, řeší to systémová funkce "připomenutí oznámení" - zvolíš zapnuto, připomenout vždy a interval a vybereš požadovanou aplikaci


Karloskarluci
Stálý androiďák
Příspěvky: 80
Registrován: sob 28. črc 2012 19:21:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: razr

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Karloskarluci » čtv 02. kvě 2019 20:23:59

Vratislav píše:
čtv 02. kvě 2019 19:00:45
Zajímalo by mě, jestli jde nastavit opakování upozornění na příchozí sms, u mojeho NOTA 4 si můžu nastavit opakování co 2 nebo 10 minut dokud sms nepřečtu, u s7 tato možnost chybí, tak by mě to zajímalo jak je to u s10, mohla by tam aspoň tato možnost být, když už není notifik.dioda.
na s10e je, pípá co 3 minuty.

Uživatelský avatar

brona
Androiďák!
Příspěvky: 313
Registrován: sob 27. pro 2014 13:54:25
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S8

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od brona » čtv 02. kvě 2019 22:21:00

Připomenutí oznámeníObrázek


vdavidk86
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 02. kvě 2019 22:15:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Plus

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od vdavidk86 » čtv 02. kvě 2019 22:28:21

Zdravím všechny majitele řady S10. Mám dotaz, existuje nějaká možnost jak přidat vlastní tapety do multi-packu tapety, jak jsou na zamykací obrazovku? Díky


Uživatelský avatar

brona
Androiďák!
Příspěvky: 313
Registrován: sob 27. pro 2014 13:54:25
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S8

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od brona » čtv 02. kvě 2019 22:36:04

Na Samsung fóru tvrdí, že to nejde.


Vratislav
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: úte 24. bře 2015 18:10:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: galaxy s3 NOTE 4
Tablet: Lenovo yoga2 10.1"
Tablet 2 / ROM: Acer iconia 8"
Bydliště: Havířov

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Vratislav » čtv 02. kvě 2019 22:45:34

Díky moc za odpověď, díky ní jsem aspoň zjistil, že takto to jde nastavit i na s7. Nechápu že jsem na to nepřišel, docela nám tato možnost nastavení připomenutí chyběla. Dokonce to takto jde nastavit i na synově j5, takže paráda.


Sateza
Stálý androiďák
Příspěvky: 213
Registrován: čtv 12. zář 2013 7:01:13
Reputace: -4
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Sateza » pát 03. kvě 2019 8:07:19


Uživatelský avatar

Libb
Moderátor
Příspěvky: 1345
Registrován: pon 01. lis 2010 7:04:15
Reputace: 110
Typ mobilu / ROM: Samsung Note 9 512GB
Tablet: Huawei MediaPad M3
Tablet 2 / ROM: Samsung Gear S3 Classic
Rom: stock ROM
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Libb » pát 03. kvě 2019 8:13:30

brona píše:
čtv 02. kvě 2019 22:36:04
Na Samsung fóru tvrdí, že to nejde.
Ono jde jen udělat vlastní sadu, jenže abys ji mohl udělat, potřebuješ na to aplikaci od Samsungu, ale její stažení je podmíněno statusem vývojáře grafiky (ono se to jmenuje jinak, ale něco v tom smyslu) a o to se musí žádat a musíš mít portfolio. Já to zkusil a poslali mě do háje.
Přitom na S6 ještě šlo vybrat 30 obrázků, které se náhodně měnily...
Obrázek Galaxy S10+ 128GB Black + 512GB μSD | Galaxy Watch 46mm | Obrázek MediaPad M5 + 400GB μSD

Uživatelský avatar

tomasmedek
Robot
Příspěvky: 702
Registrován: pon 08. úno 2010 13:18:02
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S10
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od tomasmedek » pát 03. kvě 2019 11:15:35

Poradíte, prosím, kde stáhnout nejaktuálnější Good Lock?

Všeechny návody (např. zde: https://www.youtube.com/watch?v=1tKGocNIGrA&t=62s) na něco zajímavé, zdůrazňují, že je třeba mít "Good Lock 2019". Jenže na apkmirror je jen verze 2018 (nebo to tak z popisu vypadá):

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-e ... -download/

Nebo se pletu a nic aktuálnějšího není a je to ta správná 2019 verze? Díky!
Měl/mám: NexusOne*NexusS*HTC Desire*Tab P1000*LGO2X*SGS2*Galaxy Nexus*SGS3*Tab10.1 3G*Note10.1*XperiaP*Nexus 7*Note2*Huawei P6*Padfone2*SGS4*Note3*Nexus5*HTC ONE M8*Galaxy Mega*SGS5*Note4*Nexus 7 II*Tab S*S6*S7 Edge*Note 7*S8+*Note 8, S9+, Note9


RychJ
Robot
Příspěvky: 883
Registrován: čtv 30. pro 2010 16:10:12
Reputace: 35
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ 128Gb black
Tablet: Samsung Galaxy Tab S3
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od RychJ » pát 03. kvě 2019 11:54:08

Co tohle? Měla by to být poslední verze, alespoň podle samsung apk

https://www.sammobile.com/apk/good-lock ... 1-0-00-48/

Aha, tak to je stejná verze jako jsi dával ty... Tak asi novější není...

PS: Aplikace mi sice jde spustit, ale píše že se nejde připojit na server... Jak to rozchodit?

Tak odpověď je asi tato: Download Nice lock in play store, then download the APK of every other app like navstar and etc

Uživatelský avatar

tomasmedek
Robot
Příspěvky: 702
Registrován: pon 08. úno 2010 13:18:02
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S10
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od tomasmedek » pát 03. kvě 2019 13:35:37

Díky. Nainstaloval jsem to a stejně to nejede (server error). Nejsme hodni :facepalm:
Měl/mám: NexusOne*NexusS*HTC Desire*Tab P1000*LGO2X*SGS2*Galaxy Nexus*SGS3*Tab10.1 3G*Note10.1*XperiaP*Nexus 7*Note2*Huawei P6*Padfone2*SGS4*Note3*Nexus5*HTC ONE M8*Galaxy Mega*SGS5*Note4*Nexus 7 II*Tab S*S6*S7 Edge*Note 7*S8+*Note 8, S9+, Note9


RychJ
Robot
Příspěvky: 883
Registrován: čtv 30. pro 2010 16:10:12
Reputace: 35
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ 128Gb black
Tablet: Samsung Galaxy Tab S3
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od RychJ » pát 03. kvě 2019 13:42:05

V CR to nerozchodíme...

Chce to použít asi tu aplikaci Nice lock...

Bohužel na to nemám ted čas si s tím hrát...

Uživatelský avatar

Hoe845
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: čtv 18. črc 2013 9:13:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy s10
Rom: Stock
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hoe845 » pát 03. kvě 2019 14:36:44

musí se ručně doinstalovat apky jednotlivých modulů, pak to bude fungovat


Reliks
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: čtv 06. lis 2014 13:22:06
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ 128GB Prism Green, Stock ROM

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Reliks » pát 03. kvě 2019 16:59:49

tomasmedek píše:
pát 03. kvě 2019 13:35:37
Díky. Nainstaloval jsem to a stejně to nejede (server error). Nejsme hodni :facepalm:
Tady je návod od Libba. ;)
https://eu.community.samsung.com/t5/Mob ... crwY#M1003

Uživatelský avatar

tomasmedek
Robot
Příspěvky: 702
Registrován: pon 08. úno 2010 13:18:02
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S10
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od tomasmedek » pát 03. kvě 2019 20:47:19

Vím, že to sem úplně nepatří, ale používáte někdo Disk Google v placené verzi? Na Note 9 mi to fungovalo bez problémů, ale někdy v době přechodu na S10 udělali aktualizaci mobilní appky a od té doby ze svých 144 adresářů vidím 47. Když ale adresář, který chybí, vyhledám, tak se do seznamu "přidá".

V nastavení jsem nic nenašel. Díky za tipy.
Měl/mám: NexusOne*NexusS*HTC Desire*Tab P1000*LGO2X*SGS2*Galaxy Nexus*SGS3*Tab10.1 3G*Note10.1*XperiaP*Nexus 7*Note2*Huawei P6*Padfone2*SGS4*Note3*Nexus5*HTC ONE M8*Galaxy Mega*SGS5*Note4*Nexus 7 II*Tab S*S6*S7 Edge*Note 7*S8+*Note 8, S9+, Note9


RenikSK
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: úte 28. čer 2016 20:25:40
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Plus

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od RenikSK » pát 03. kvě 2019 22:35:47

tomasmedek: rovnaky problem som mal dnes aj ja. Zmizlo mi niekolko priecinkov. Teraz son to skontrokoval, uz vidim vsetky priecinky opat. Bez zmeny nastaveni
S10 Plus | Watch 46mm

Uživatelský avatar

Deathman
Androiďák!
Příspěvky: 314
Registrován: čtv 21. říj 2010 21:39:42
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Deathman » úte 07. kvě 2019 12:51:45

Podvecerni Telc,sirokacem :)
20190506_194819.jpg
20190506_194819.jpg (2.9 MiB) Zobrazeno 1405 x
Galaxy S10+

Uživatelský avatar

Hoe845
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: čtv 18. črc 2013 9:13:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy s10
Rom: Stock
Bydliště: Brno

Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hoe845 » úte 07. kvě 2019 13:44:41

Super fotka, nechapu kdo ma porad problemy s kvalitou fotaku, rekl bych, ze to bude asi rukama :)

EDIT by Jumbo78: smazaná zbytečná citace

Uživatelský avatar

Raider
Androiďák!
Příspěvky: 385
Registrován: úte 27. zář 2011 9:57:46
Reputace: 24
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Tablet: Vodafone Smart Tab N8

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Raider » čtv 09. kvě 2019 5:03:19

Taky mám pár hezkých kousků s ultra širokou čočkou.. Nechápu, jak jsem některé scenérie mohl bez toho fotit :lol: :lol: ..

Fotky opravdu dělá telefon luxusní :palec:
Tlačítkáče -> Nokia N86 8MP -> Samsung Nexus S -> Samsung Galaxy S3 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S6 Edge -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S8 -> Samsung Galaxy S9+ Coral Blue -> Samsung Galaxy S10+ Prisma Green


kultus
Robot
Příspěvky: 731
Registrován: pát 12. lis 2010 19:37:18
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 Edge

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od kultus » pát 10. kvě 2019 23:57:26

tomasmedek píše:
sob 27. dub 2019 13:04:16
- v Pro módu nelze použít ani jeden z extra objetivů
- RAWy nelze uložit z extra objektivů
Ani by mne tak trivialni omezeni nenapadlo dokud bych si to tady uplne nahodou neprecetl...nevim jak jsou na tom konkurenti, ale tohle je pro mne docela zasadni nedostatek. Fotak v mobilu pouzivam bud jako "zaznamnik" a pak je mi skoro jedno jak foti nebo s nim fotim na dovolenych a to skoro zasadne v Pro mode do RAWu. Ne ze by S10 fotil spatne, ale mam rad kontrolu nad vystupem...to aby clovek hlidal kazdou ptakovinu jestli to umi :( musim souhlasit ze s upadkem fotoaplikace, ktery u S7e pozoruji uz od A6 opravdu smerujeme k iStylu. Tomasi diky za upozorneni.

edit: P30 Pro i Mate 20Pro to umi u vsech trech fotaku
SE Xperia X10->SGS2->SGS3->SGS4->Lg G2 + Note 4->S7Edge

Uživatelský avatar

tomasmedek
Robot
Příspěvky: 702
Registrován: pon 08. úno 2010 13:18:02
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S10
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od tomasmedek » sob 11. kvě 2019 10:14:41

No jo. Na tyhle věci člověk přichází postupně. Později jsem si všiml, že chybí i bracketing (zámek expozice) a nebo nevím, jak ho aktivovat.

Nebo: v režimu hyperčas je to nějaký podivný a pomerně nekvalitní crop. Naprosto bezdůvodně.
Měl/mám: NexusOne*NexusS*HTC Desire*Tab P1000*LGO2X*SGS2*Galaxy Nexus*SGS3*Tab10.1 3G*Note10.1*XperiaP*Nexus 7*Note2*Huawei P6*Padfone2*SGS4*Note3*Nexus5*HTC ONE M8*Galaxy Mega*SGS5*Note4*Nexus 7 II*Tab S*S6*S7 Edge*Note 7*S8+*Note 8, S9+, Note9

Uživatelský avatar

bk2601
Androiďák!
Příspěvky: 380
Registrován: pon 19. zář 2011 16:18:51
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Note9
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od bk2601 » pon 13. kvě 2019 14:31:24

Ahoj, mám jen rychlej dotaz. Nejsem majitel tel. a jen mě to zajímá. Odpověď jsem na netu nenašel.
Má S10 (+) optickou stabilizaci dostupnou při nahrávání videa 4k60?

Note9 má jen do 4k30, tak mě zajímá, jak je to tady. Díky


mirsil
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 08. říj 2015 5:37:10
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od mirsil » pon 13. kvě 2019 16:34:49

Jen do 4K30


havrdak
Androiďák!
Příspěvky: 364
Registrován: pát 08. črc 2011 9:00:36
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Bydliště: Litoměřice

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od havrdak » pon 13. kvě 2019 17:59:11

Optickou ma vzdy, elektronickou jen pri 30 fps... bych rekl...


Reliks
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: čtv 06. lis 2014 13:22:06
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ 128GB Prism Green, Stock ROM

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Reliks » pon 13. kvě 2019 18:18:59

bk2601 píše:
pon 13. kvě 2019 14:31:24
Ahoj, mám jen rychlej dotaz. Nejsem majitel tel. a jen mě to zajímá. Odpověď jsem na netu nenašel.
Má S10 (+) optickou stabilizaci dostupnou při nahrávání videa 4k60?

Note9 má jen do 4k30, tak mě zajímá, jak je to tady. Díky
Optická stabilizace funguje. Video v čase 7:50
https://youtu.be/jctWHoZixxo

Uživatelský avatar

bk2601
Androiďák!
Příspěvky: 380
Registrován: pon 19. zář 2011 16:18:51
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Note9
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od bk2601 » pon 13. kvě 2019 18:38:06

Dle toho videa je zřejmé, že nefunguje.
Je rozdíl optická stabilizace a elektronická.
Elektronická je ta, která funguje vždy, ale optická ne.
Však prosím někoho, kdo má S10, aby koukl do nastavení a zvolil záznam videa 4k60, a telefon mu napíše, které funkce nejsou u tohoto rozlišení podporovány.
Osobně si myslím že bude max do 4k30.


Reliks
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: čtv 06. lis 2014 13:22:06
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ 128GB Prism Green, Stock ROM

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Reliks » pon 13. kvě 2019 18:54:26

Máš pravdu, pardon. Pořádně sem na to video nekoukal.
Přílohy
Screenshot_20190513-195114_Camera.jpg
Screenshot_20190513-195114_Camera.jpg (227.31 KiB) Zobrazeno 345 x


stZCZE
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: ned 29. bře 2009 22:08:13
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: S10+, S9+

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od stZCZE » pon 13. kvě 2019 18:56:17

Jak je zde psano max 4K30 pokud dam 4K60 stabilizace, je v nastaveni zasedla.... S10+


havrdak
Androiďák!
Příspěvky: 364
Registrován: pát 08. črc 2011 9:00:36
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Bydliště: Litoměřice

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od havrdak » pon 13. kvě 2019 18:58:23

Prave ze si logicky myslim, ze opticka musi fungovat stale. Prece nejde tu plovouci cocku (nebo co to je) nejak znehybnit. Ta si "pluje" sama...
Dejte si UHD 60 fps, zazumujte a pak lehce pohnete telefonem a uvidite, jak obraz trosku zapluje, coz je prave ta opticka stabilizace...
Alespon tak si to myslim...

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S10 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host