Samsung Galaxy S10 - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S10

Odpovědět

Fantom092
Stálý androiďák
Příspěvky: 130
Registrován: stř 12. zář 2012 15:58:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10
Tablet: Apple iPad mini

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Fantom092 » stř 29. kvě 2019 18:45:03

Ahojte, rozmýšľam nad kúpou Galaxy S10, momentálne vlastním Galaxy S7 Edge. A neviem sa rozhodnút medzi klasickou verziou Galaxy S10 alebo Galaxy S10 plus. Všade čítam, že klasická S10 má tragickú výdrž batérie. Naopak S10 plus je už dosť veľký smartphone a má aj vysokú cenu na nete približne o 150 eur dražší ako klasická S10.


Samsung Galaxy S10
Samsung Gear S3 Frontier
Apple iPad mini


Uživatelský avatar

Hoe845
Stálý androiďák
Příspěvky: 61
Registrován: čtv 18. črc 2013 9:13:41
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Galaxy s10
Rom: Stock
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hoe845 » stř 29. kvě 2019 19:16:19

Klasicka S10 - davam bezne cca 5hodin SoT, baterka vetsinou vydrzi narocny den v poho, sel jsem z obyc S7 a rekl bych tak o 20% lepsi vydrz..je ale pravda, ze az si telefon "sednul". Prvnich 14 dni byla tragedie..
Zadny zazrak to neni, ale je to dostacujici.
Jinak oproti s10+ rozhodne vyhoda mensi prustrel a moznost ovladat jeste celkem jednou rukou - ciste subjektivni nazor :)


kultus
Robot
Příspěvky: 759
Registrován: pát 12. lis 2010 19:37:18
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 20 Pro

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od kultus » čtv 30. kvě 2019 6:09:25

Samozrejme ze vse zalezi na stylu pouzivani, ale tech cca 20% neni zrovna moc. Kdyz vemu ze mela S7e paradni vydrz a SOT bezne kolem 6h (pred updatem na 8.0). Oproti nove S7e bude baterie IMHO propad.

Na jinem foru se se mnou nekdo hadal jak maji novejsi mobily lepsi vydrz protoze maji uspornejsi chipsety atp. To je na jednu stranu pravda, na druhou stranu jsou nejvetsimi zrouty porad displeje a tady je to nejlepsi priklad kdy ma S7e a S10 cca stejnou velikost i temer stejnou baterii, ale displej ma S10 o dost vetsi a na vydrzi je to poznat. Podobne zkusenosti jsem cetl i na jinych forach. S10+ je uz velka krava i pro mne o tom zadna proto taky uvazuji nad S10, ze je stejne velika jako S7e a to je dneska velka vzacnost ;) no budes to s tou vydrzi muset risknout tragedie to asi nebude ale na vydrz S7e si nesahnes.
SE Xperia X10->SGS2->SGS3->SGS4->Lg G2 + Note 4->S7Edge->Mate 20 Pro + Gear S3 Frontier


slofman
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 03. říj 2010 18:59:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3 - stock Oxygen OS 3.2.2
Mobil 2 / ROM: Mi2S

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od slofman » čtv 30. kvě 2019 6:45:03

na margo tvojho postu, ked je uz vydrz baterie taka aka je, preco aspon nezapracovali na technologii nabijania. Nabijat v dnesnej dobe mobil nad hodinu, je nevyuzitie potencialu technologii. ObrázekObrázek


kultus
Robot
Příspěvky: 759
Registrován: pát 12. lis 2010 19:37:18
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 20 Pro

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od kultus » čtv 30. kvě 2019 8:13:13

je to slabota no, sice vetsinou nabijim pomalu (notebook, bezdratova nabijecka v noci), ale kdyz uz potrebiji rychle mobil dobit tal by to urcite chtelo rychlejsiho. Asi se boji o baterku :twisted:
SE Xperia X10->SGS2->SGS3->SGS4->Lg G2 + Note 4->S7Edge->Mate 20 Pro + Gear S3 Frontier



Karloskarluci
Stálý androiďák
Příspěvky: 92
Registrován: sob 28. črc 2012 19:21:13
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: razr

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Karloskarluci » čtv 30. kvě 2019 15:28:57

to je v nastavení telefonu........volání, další služby...to se aktivuje přes operátora...tedy ale v telefonu...jen telefon na základě příkazu to vykomunikuje na straně oprátora...

Uživatelský avatar

bk2601
Androiďák!
Příspěvky: 393
Registrován: pon 19. zář 2011 16:18:51
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Note9
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od bk2601 » čtv 30. kvě 2019 21:47:59

kultus píše:
čtv 30. kvě 2019 6:09:25
Samozrejme ze vse zalezi na stylu pouzivani, ale tech cca 20% neni zrovna moc. Kdyz vemu ze mela S7e paradni vydrz a SOT bezne kolem 6h (pred updatem na 8.0). Oproti nove S7e bude baterie IMHO propad.
Na S7Edge jsem Teda SOT přes 5 hodin měl málokdy.
Vetsinou 4-5 hodin.

Teď MÁM Note 9 a Sot je podobný, záleží co dělám ale spíš Teda vyšší. 5 hodin dávám většinou. 6 hod jsem měl málokdy.
[/quote]

Uživatelský avatar

tomasmedek
Robot
Příspěvky: 714
Registrován: pon 08. úno 2010 13:18:02
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: S10
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od tomasmedek » pát 31. kvě 2019 21:16:03

Karloskarluci píše:
čtv 30. kvě 2019 15:28:57
to je v nastavení telefonu........volání, další služby...to se aktivuje přes operátora...tedy ale v telefonu...jen telefon na základě příkazu to vykomunikuje na straně oprátora...

Frajer! Diiik!
Měl/mám: NexusOne*NexusS*HTC Desire*Tab P1000*LGO2X*SGS2*Galaxy Nexus*SGS3*Tab10.1 3G*Note10.1*XperiaP*Nexus 7*Note2*Huawei P6*Padfone2*SGS4*Note3*Nexus5*HTC ONE M8*Galaxy Mega*SGS5*Note4*Nexus 7 II*Tab S*S6*S7 Edge*Note 7*S8+*Note 8, S9+, Note9


deglaser
Stálý androiďák
Příspěvky: 230
Registrován: sob 04. zář 2010 8:36:48
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: Samsung S10e G970F 128GB
Tablet: Samsung Galaxy SM-T510 Tab A 10,1", 32GB
Bydliště: Praha 4

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od deglaser » ned 02. čer 2019 14:25:25

Nabijí někdo S10e bezdrátovou nabiječkou ptám se proto že mě po nabití s10e se nepřepne do usporného modu. Díky za odpověd.


debi
Androiďák!
Příspěvky: 283
Registrován: úte 28. pro 2010 14:21:31
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Nexus 7 16Gb
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Tab S2

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od debi » ned 02. čer 2019 19:59:29

Ahoj mám s10e a nabíjím bezdrátově.Po nabítí mi mobil oznámí že baterie je plně nabitá.Nevím co tím myslíš,že se nepřepne do úsporného modu?
Sagem MC920,Alcatel OT301,Nokia 3310,Nokia 3410,Nokia 3510,Motorola T192,Motorola T192e,Sony J6,Panasonic GD67,Motorola T720,SE T300,SE T610,SE T630,Siemens M65,Siemens SX1,SE K750,LG KP500,Samsung S5230,LG P500,Samsung SII,S4,S6,S7e,S8,S9+,S10e,Note9,Note10+.


deglaser
Stálý androiďák
Příspěvky: 230
Registrován: sob 04. zář 2010 8:36:48
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: Samsung S10e G970F 128GB
Tablet: Samsung Galaxy SM-T510 Tab A 10,1", 32GB
Bydliště: Praha 4

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od deglaser » pon 03. čer 2019 4:35:44

No vždy po nabití u s8,9 se mi dioda na bezdr nabiječce přepla s modrý na zelenou u s10 svítí pořád modře.


debi
Androiďák!
Příspěvky: 283
Registrován: úte 28. pro 2010 14:21:31
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Nexus 7 16Gb
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Tab S2

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od debi » pon 03. čer 2019 18:40:50

Ahoj no pokud jde o diodu na bezdrátové nabíječce tak mi při nabíjeni taky svítí modře a po nabití se dioda přepne na zelenou...myslím.Mám tu bezdrátovou nabíječku co je zkosená s větrákem,orginál od samsungu.Za hodinu budu vědět ,tak napíšu a potvrdím.Jinak manželce dnes přišlo přes OTA na A5 2017 květnové zabezpečení a my stále v ČR čekáme,prý vlajková loď.Vím ,že tam byly chyby a museli to upravovat spolu s aktualizací a zabezpečením.Ale myslím,že by taková firma neměla dělat takové amaterské chyby.

P.S. tak po uplném nabití ,mi modrá kontrolka bezdrátové nabíječky změnila barvu na zelenou a baterie hlásí plně nabito.
Sagem MC920,Alcatel OT301,Nokia 3310,Nokia 3410,Nokia 3510,Motorola T192,Motorola T192e,Sony J6,Panasonic GD67,Motorola T720,SE T300,SE T610,SE T630,Siemens M65,Siemens SX1,SE K750,LG KP500,Samsung S5230,LG P500,Samsung SII,S4,S6,S7e,S8,S9+,S10e,Note9,Note10+.

Uživatelský avatar

Raider
Androiďák!
Příspěvky: 421
Registrován: úte 27. zář 2011 9:57:46
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Tablet: Vodafone Smart Tab N8

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Raider » úte 04. čer 2019 5:26:33

Zdravím Vás po delší době.. Pesledních pár dní se mi stává, že mi čtečka nereaguje při zhasnutém displeji. Když displej zapnu, vidím hlášku která mi píše, že mám očistit čtečku která je údajně špinavá...Nic s ní neudělám, normálně tam dám prst a během ani né sekundy mám odemčeno...Pokud zapnu displej a přiložím prst tak mi to neudělá..Nepozorujete to taky někdo?
Tlačítkáče -> Nokia N86 8MP -> Samsung Nexus S -> Samsung Galaxy S3 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S6 Edge -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S8 -> Samsung Galaxy S9+ Coral Blue -> Samsung Galaxy S10+ Prisma Green

Uživatelský avatar

Reliks
Androiďák!
Příspěvky: 283
Registrován: čtv 06. lis 2014 13:22:06
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note10+ 256GB Aura Glow, Stock ROM

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Reliks » úte 04. čer 2019 7:21:39

Tuhle hlášku mi taky tel píše, ale jen když ho mám předtím delší dobu v kapse. Předpokládám že to má souvislost se zapnutou funkcí "Ochrana proti náhodnému dotyku" ale nemám vyzkoušeno...

Uživatelský avatar

Raider
Androiďák!
Příspěvky: 421
Registrován: úte 27. zář 2011 9:57:46
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Tablet: Vodafone Smart Tab N8

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Raider » úte 04. čer 2019 8:05:35

Aha, tak to schválně zkusím vypnout, protože mi to taky dělá vždy když ho vyndám z kapsy
Tlačítkáče -> Nokia N86 8MP -> Samsung Nexus S -> Samsung Galaxy S3 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S6 Edge -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S8 -> Samsung Galaxy S9+ Coral Blue -> Samsung Galaxy S10+ Prisma Green

Uživatelský avatar

Reliks
Androiďák!
Příspěvky: 283
Registrován: čtv 06. lis 2014 13:22:06
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note10+ 256GB Aura Glow, Stock ROM

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Reliks » úte 04. čer 2019 10:21:57

Teď sem to zkusil vypnout a žádná změna. Pořád stejná hláška po vytažení tel z kapsy.

Uživatelský avatar

Raider
Androiďák!
Příspěvky: 421
Registrován: úte 27. zář 2011 9:57:46
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Tablet: Vodafone Smart Tab N8

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Raider » úte 04. čer 2019 10:33:26

Potvrzuji, taky mi to nepomohlo... :no:
Tlačítkáče -> Nokia N86 8MP -> Samsung Nexus S -> Samsung Galaxy S3 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S6 Edge -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S8 -> Samsung Galaxy S9+ Coral Blue -> Samsung Galaxy S10+ Prisma Green


Kupr
Stálý androiďák
Příspěvky: 61
Registrován: pon 11. črc 2016 10:53:02
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10 Green

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Kupr » úte 04. čer 2019 13:34:14

Hláška se objevuje protože si telefon v kapse myslí, že se ho snažíte odemknout, bohužel kvůli tenkým rámečkům nezbylo místo na plnohodnotný senzor a telefon neumí funkci z roku dva - nepozná že je v kapse a nevypne displej. Částečně může pomoct vypnout funkci zobrazení čtečky na vypnutém displeji ťuknutím, úplně zabere naučit se dávat telefon do kapsy zádama k tělu

Uživatelský avatar

Deathman
Androiďák!
Příspěvky: 358
Registrován: čtv 21. říj 2010 21:39:42
Reputace: 19
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Deathman » úte 04. čer 2019 18:08:27

Raider píše:
pát 26. dub 2019 5:14:24
Tu čtečku a pár dalších senzorů v horní části jsem viděl taky, ale opravdu jen na přímém slunci, taky jsem se poprvé lekl co to je :lol: ..

Máte někdo koupený ten nový Marvel kryt? :)
Dostal sem od zeny kryt s kapitanem a nemuzu si ho vynachvalit. Vypada skvele, prijde mi dost kvalitni, telefon v nem neklouze a tema je taky povedeny. Nejvic mi ale vyhovuje ze se nespini a nejsou na nem videt otisky :)
Galaxy S10+

Uživatelský avatar

fajn.snek
Robot
Příspěvky: 1087
Registrován: stř 08. pro 2010 21:59:31
Reputace: 62
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Tablet: Galaxy Tab S3

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od fajn.snek » úte 04. čer 2019 19:23:49

Já úvažuji nad Iron manem :)
Galaxy S ->S2-> S3 -> LG G2 -> SG Note 4 ->SG S7e ->S S8 ->Galaxy S9+ 64 2x -> Galaxy S10+ 128 GB Prism Green

Uživatelský avatar

Raider
Androiďák!
Příspěvky: 421
Registrován: úte 27. zář 2011 9:57:46
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Tablet: Vodafone Smart Tab N8

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Raider » stř 05. čer 2019 4:53:18

Já mám ten s nápisem "MARVEL"... Sedí v tom telefon perfektně, dobře se drží..Ale :!: ..Nikdy nepokládám telefon přímo na stůl, jen kapsa a na stole leží na papírech a kryt má na sobě snad milion škrábanců... Čekal bych větší odolnost :roll:

Deathman: Zkusím to teda vypnout, protože přesně vím kde čtečka je, takže to tam nepotřebuji...A uvidím :palec:

Edit.: nepomohlo to. Ikdyž jsem měl oboje vypnuté... :roll:
Tlačítkáče -> Nokia N86 8MP -> Samsung Nexus S -> Samsung Galaxy S3 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S6 Edge -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S8 -> Samsung Galaxy S9+ Coral Blue -> Samsung Galaxy S10+ Prisma Green

Uživatelský avatar

newp
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: sob 16. črc 2011 18:32:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ SM-G975FZGDXEZ 128GB

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od newp » stř 05. čer 2019 14:50:14

Zdravim chtel bych se zeptat kde se da nastavit pokud volam se zapnutymy daty ze volam voLTE nikde zadnou ikonu nevidim. Mam pausal u T-Mobile. Dekuji


rose263
Stálý androiďák
Příspěvky: 156
Registrován: sob 24. pro 2011 23:11:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: S10+

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od rose263 » stř 05. čer 2019 15:10:22

Najdeš to v: Nastavení, připojení, mobilní sítě

Uživatelský avatar

Reliks
Androiďák!
Příspěvky: 283
Registrován: čtv 06. lis 2014 13:22:06
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note10+ 256GB Aura Glow, Stock ROM

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Reliks » stř 05. čer 2019 15:10:57

Nastavení - Připojení - Mobilní sítě. Já to tam ale nemám, měl sem tam normálně volbu hovory VoLTE, ale po výpadku u Vodafone který byl před pár týdny mi volba zmizela a ikdyž VoLTE funguje, nemám kde zapnout/vypnout.
Screen z S10+ a Note9.
Přílohy
Screenshot_20190605-161123_Phone.jpg
Screenshot_20190605-161123_Phone.jpg (27.82 KiB) Zobrazeno 1731 x
IMG-20190430-WA0001.jpg
IMG-20190430-WA0001.jpg (17.42 KiB) Zobrazeno 1732 x


debi
Androiďák!
Příspěvky: 283
Registrován: úte 28. pro 2010 14:21:31
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Nexus 7 16Gb
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Tab S2

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od debi » stř 05. čer 2019 20:17:26

Ahoj ,nevím kam to napsat ,tak to píšu zde.Mám problém s aplikací Viber.Když pošlu fotku někomu,tak na druhý den se mi v chatu objeví u odeslané osoby jen prázdný rámeček,fotka nikde a když kliknu na ten rámeček tak to napíše Soubor nenalezen(fotka z SD karty ze které jsem posílal stále na SD kartě je).A přitom chat Viberu v notebooku(který mám synchronizovaný) mám v pořadu i s fotkama.Nevím proč se to děje.A fotky ,které mi přisly od jiných uživateků tak mám zobrazené v pořádku .Nic jsem neupravoval.Udělaljsem i reinstal a zálohou obnovil.A teď se mi u toho prázdného rámečku ukázala šipka jakoby ke stažení,ale nic to nedělá.Nemáte někdo podobný problém?Děkuji za jakoukoli pomoc.(Samsung Galaxy S10e).
Sagem MC920,Alcatel OT301,Nokia 3310,Nokia 3410,Nokia 3510,Motorola T192,Motorola T192e,Sony J6,Panasonic GD67,Motorola T720,SE T300,SE T610,SE T630,Siemens M65,Siemens SX1,SE K750,LG KP500,Samsung S5230,LG P500,Samsung SII,S4,S6,S7e,S8,S9+,S10e,Note9,Note10+.

Uživatelský avatar

Raider
Androiďák!
Příspěvky: 421
Registrován: úte 27. zář 2011 9:57:46
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Tablet: Vodafone Smart Tab N8

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Raider » čtv 06. čer 2019 5:51:48

Tu fotku jsi nepřesunul mezi složkama? Je možné že je problém, že ta fotka je na SD kartě,zkus poslat nějakou z telefonu jestli to bude dělat pořád... Mi takhle blbnul WhatsApp když jsem naházel fotky na kartu

Edit. CZ distribuce, S10+.. Sosejte.. :lol:
Přílohy
Screenshot_20190606-101034_Software update.jpg
Screenshot_20190606-101034_Software update.jpg (621.21 KiB) Zobrazeno 1370 x
Tlačítkáče -> Nokia N86 8MP -> Samsung Nexus S -> Samsung Galaxy S3 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S6 Edge -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S8 -> Samsung Galaxy S9+ Coral Blue -> Samsung Galaxy S10+ Prisma Green


CZviper
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 14. zář 2015 19:59:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od CZviper » čtv 06. čer 2019 12:49:29

Už sosám, tak uvidíme.


zdenda29
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pát 05. lis 2010 10:14:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S10e
Mobil 2 / ROM: Samsung GEAR S3 Classic

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od zdenda29 » čtv 06. čer 2019 12:53:10

Ahoj, mám S10e a často se mi stává, že při zamknutí obrazovky zmáčknu zároveň tlačítko hlasitosti a udělá mi to snímek obrazovky. Je to dost otravné. Je nějaká možnost to zakázat? Nikdy jsem to nenašel. Děkuji za rady


rose263
Stálý androiďák
Příspěvky: 156
Registrován: sob 24. pro 2011 23:11:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: S10+

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od rose263 » čtv 06. čer 2019 15:02:53

Já mám na vypnutí obrazovky nastavené gesto v aplikaci One Hand Operation +. Mám sice S10+, ale myslím že to je jedno.


dooomer
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: ned 28. čer 2009 16:59:10
Reputace: 2

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od dooomer » čtv 06. čer 2019 19:41:19

fajn.snek píše:
úte 04. čer 2019 19:23:49
Já úvažuji nad Iron manem :)
Tady o ty komiksový kryty zrovna běží soutěž :)

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S10 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host