Samsung Galaxy S10 - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S10

Odpovědět
Uživatelský avatar

Raider
Androiďák!
Příspěvky: 421
Registrován: úte 27. zář 2011 9:57:46
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Tablet: Vodafone Smart Tab N8

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Raider » pon 14. říj 2019 11:06:40

Budete to někdo nahazovat??


Tlačítkáče -> Nokia N86 8MP -> Samsung Nexus S -> Samsung Galaxy S3 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S6 Edge -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S8 -> Samsung Galaxy S9+ Coral Blue -> Samsung Galaxy S10+ Prisma Green



dooomer
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: ned 28. čer 2009 16:59:10
Reputace: 2

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od dooomer » pon 14. říj 2019 12:06:58



guiz
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: úte 15. lis 2016 19:26:04
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung S10

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od guiz » pon 14. říj 2019 12:26:08

Bude to fungovat zase přes SD kartu jak minulý rok? Stáhnout aktualizaci android 10 na kartu a pak přes recovery menu dát aktualizaci s SD karty bez ztráty dat?😀


JirkaH.
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 20. srp 2009 20:38:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od JirkaH. » pon 14. říj 2019 13:32:31

Tak mám nahozeno :yes: dělal jsem to podle návodu tady. Přes SD kartu mi to nešlo (vůbec mi ji to v Recovery nechtělo načíst), tak jsem zvolil tu doporučovanou metodu přes ADB a za 15 minutek jsem měl hotovo :clap:


RychJ
Robot
Příspěvky: 901
Registrován: čtv 30. pro 2010 16:10:12
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ 128Gb black
Tablet: Samsung Galaxy Tab S3
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od RychJ » pon 14. říj 2019 13:40:24

V tom odkazu na XDA je navod..



JirkaH.
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 20. srp 2009 20:38:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od JirkaH. » pon 14. říj 2019 13:42:56

RychJ píše:
pon 14. říj 2019 13:40:24
V tom odkazu na XDA je navod..
jj, vím, já jen jel podle toho v češtině a ověřeno - funguje :)


guiz
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: úte 15. lis 2016 19:26:04
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung S10

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od guiz » pon 14. říj 2019 14:11:28

JirkaH. píše:
pon 14. říj 2019 13:32:31
Tak mám nahozeno :yes: dělal jsem to podle návodu tady. Přes SD kartu mi to nešlo (vůbec mi ji to v Recovery nechtělo načíst), tak jsem zvolil tu doporučovanou metodu přes ADB a za 15 minutek jsem měl hotovo :clap:
Mě to přes SD kartu také nešlo.
Ten příkazový řádek nevím jak na něho, to by musel být ještě návod na příkazový řádek. Skončím u bodu 4, nevím jak s ním pak zacházet, nikdy jsem to k ničemu nepotřeboval. 😂😂😂
Takže mám smůlu.


JirkaH.
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 20. srp 2009 20:38:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od JirkaH. » pon 14. říj 2019 14:18:34

guiz: s čím přesně máš problém? Příkazový řádek spustíš přes Win + R, pak napíšeš cmd a spustíš. Pak jen zadáš přes cd /slozka/uzivatel/blabla cestu k tomu ADB a spustíš update :-) dej vědět, klidně tě navedu, fakt je to easy.


RychJ
Robot
Příspěvky: 901
Registrován: čtv 30. pro 2010 16:10:12
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ 128Gb black
Tablet: Samsung Galaxy Tab S3
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od RychJ » pon 14. říj 2019 15:01:59

Naa prd je, ze nepujde OTA aktualizace a bude se takto muset flashovat kazda verze A10 do finalniho vydani.
Nechapu proc v CR neni pristupne Beta pres Members jako jinde..

Uživatelský avatar

Hoe845
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: čtv 18. črc 2013 9:13:41
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Galaxy s10
Rom: Stock
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hoe845 » pon 14. říj 2019 16:42:12

Zajímavá věc - chování FB aplikace.
Člověk by řekl, že když ji odebere všechna oprávnění, omezí ji data na pozadí a omezí i samotnou možnost aktivity na pozadí, že by snad měla fungovat opravdu jen když ji pustím. Ale opak je pravdou. Nějaký nápad? Odinstalovávat úplně nechci :)
Screenshot_20191014-152151_Settings.jpg
Screenshot_20191014-152151_Settings.jpg (262.57 KiB) Zobrazeno 1349 x

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11112
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Jumbo78 » pon 14. říj 2019 17:10:41

To použití na pozadí mohou být historická data...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Hoe845
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: čtv 18. črc 2013 9:13:41
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Galaxy s10
Rom: Stock
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hoe845 » pon 14. říj 2019 17:31:03

To si nemyslim, melo by se resetovat nabitim do 100%. Navic jsem tak nastavil FB appku uz cca 2 mesice zpet, takze ani tak by nemela na pozadi mit nic.

Uživatelský avatar

steglik
Moderátor
Příspěvky: 1282
Registrován: pát 02. bře 2012 3:21:44
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10
Mobil 2 / ROM: SE K700i
Tablet: Apple iPad mini 2
Rom: 9.0

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od steglik » pon 14. říj 2019 18:31:39

Založil jsem nový topic o betě 10 a celé budoucí aktualizaci na 10.Prosím směřujte toto téma tam.Zde to necháme na obecné rady a dotazy o S10.
Není důležité, co v životě děláte. Ale je důležité, že to děláte, protože...nikdo jiný to neudělá.


Karloskarluci
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: sob 28. črc 2012 19:21:13
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: razr

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Karloskarluci » pon 14. říj 2019 20:52:41

Ahoj,
nevite čim by to mohlo být?
Nelze přetáhnout žádný soubor z S10e do pc kabelem.
Telefon se normálně v pc zobrazí jako další disk, normálně lze otevřít, vidím složky...soubory, ale když chci soubor přesunout nebo zkopírovat hodí mi to hlášku:
Chyba při kopírování souboru nebo složky
S požadovaným prostředkem se pracuje

taková banalita a problém..... :twisted:

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22340
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od LivArt » pon 14. říj 2019 21:02:16

Nemáš nainstalovaný nějaký přehrávač nebo něco, co by skenovalo MTP zařízení? A máš telefon v režimu přenosu dat nebo fotoaparátu?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Karloskarluci
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: sob 28. črc 2012 19:21:13
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: razr

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Karloskarluci » pon 14. říj 2019 21:10:43

nastavení / přenášení souborů

když zatrhnu přenášení obrázků tak to funguje, ale mužu přenášet jen obrázky, telefon je po restartu, nic by tam spuštenýho bejt nemělo???

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22340
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od LivArt » pon 14. říj 2019 21:12:40

Na telefonu ne, ale na PC klidně ano.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Karloskarluci
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: sob 28. črc 2012 19:21:13
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: razr

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Karloskarluci » pon 14. říj 2019 21:20:53

jak že tedy myslíš co že čím to je?

to je za trest tahle s10...s žádnym telefonem jsem takovej problem neměl

jsem si nainstaloval samsungdex, ale tam přesouvat soubory do pc z telefonu taky nejde nebo jsem na to nepřišel...
Naposledy upravil(a) Karloskarluci dne pon 14. říj 2019 21:25:53, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22340
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od LivArt » pon 14. říj 2019 21:24:16

Já bych nejdřív zkusil jinej počítač, příp. tenhle aspoň restartovat. A ukončil bych Smart Switch, jestli to tam máš.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Karloskarluci
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: sob 28. črc 2012 19:21:13
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: razr

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Karloskarluci » pon 14. říj 2019 21:28:25

smart switch v telefonu mám, ale ne spuštěný, to je na přenos souborů mezi telefonama ne?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22340
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od LivArt » pon 14. říj 2019 21:32:52

V počítači. Tobě něco zřejmě přistupuje na MTP zařízení, proto se tam nemůžeš dostat z průzkumníka.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Karloskarluci
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: sob 28. črc 2012 19:21:13
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: razr

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Karloskarluci » pon 14. říj 2019 21:39:13

nene, já všechno vidím, ale nejde to kopírovat...vyjmout

na klukově kompu to normálně jde :facepalm:

Uživatelský avatar

Raider
Androiďák!
Příspěvky: 421
Registrován: úte 27. zář 2011 9:57:46
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Tablet: Vodafone Smart Tab N8

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Raider » úte 15. říj 2019 5:31:27

JirkaH. píše:
pon 14. říj 2019 13:32:31
Tak mám nahozeno :yes: dělal jsem to podle návodu tady. Přes SD kartu mi to nešlo (vůbec mi ji to v Recovery nechtělo načíst), tak jsem zvolil tu doporučovanou metodu přes ADB a za 15 minutek jsem měl hotovo :clap:
A jaké to je? Už jsi přišel na nějaké bugy?
Tlačítkáče -> Nokia N86 8MP -> Samsung Nexus S -> Samsung Galaxy S3 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S6 Edge -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S8 -> Samsung Galaxy S9+ Coral Blue -> Samsung Galaxy S10+ Prisma Green


JirkaH.
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 20. srp 2009 20:38:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od JirkaH. » úte 15. říj 2019 8:03:45

Raider píše:
úte 15. říj 2019 5:31:27
A jaké to je? Už jsi přišel na nějaké bugy?
Za mě zatím úplně v pohodě, budu průběžně doplňovat do tohohle topicu.

Uživatelský avatar

nous
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: ned 15. kvě 2011 20:37:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S10e

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od nous » úte 15. říj 2019 8:15:57

Karloskarluci píše:
pon 14. říj 2019 21:39:13
na klukově kompu to normálně jde :facepalm:
- tak uz alespon vis kde je problem, vymen kabel a vyzkousej jiny USB port. Delaji to vsechny telefony ze najednou zacne odmitat telefon, ale ja ho vetsinou vubec nevidim, vymenim kabel , dam jiny port, prehazjuju mody prenosu v telefonu a na ponekolikate se to chytne. Pocitam ze mas moderni a bezpecny system w10 ze ?
Život není zlej, to lidi jsou kurvy.


Karloskarluci
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: sob 28. črc 2012 19:21:13
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: razr

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Karloskarluci » úte 15. říj 2019 18:59:21

s timhle kabelem to u kluka jde a usb jsem vyzkoušel všechny, na nekterém se to ani nechytí, jen brečí že se nedobíjí a mám zkotrolovat kabel :)
mám w7...
neporadíte pls někdo čím by to mohlo být, co mám v kompu blbě?
nejde ani nic nakopírovat do telefonu, hlási to ......čekání - galaxy je zaneprázněno


j_funky
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 25. črc 2019 9:33:33
Reputace: 0

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od j_funky » stř 16. říj 2019 20:14:52

Zdar zase po pár týdnech. Mám nějaké postřehy o které se chci podělit.

1. Koupil jsem si kablík redukci USB-C na jack 3,5mm. Vím, že S10 má výstup na jack, ale chtěl jsem zkusit, zda kablík bude fungovat taky, ale bohužel. Vyzkoušel jsem celkem 4 různé kablíky a s žádnou redukcí sluchátka nefungují. Nikde jsem se nedočetl, že toto S10 nepodporuje, ale zřejmě to tak bude. Na CZC nicméně u této redukce píšou, že jí Samsungy řady S10 podporují, tak nevím. V obchodě mi zase chlápek říkal, že když má S10 samostatný výstup na jack, tak do konektoru pro nabíjení tento sluchátkový výstup nedělají, tudíž žádná redukce na jack fungovat nebude. Telefon ji po připojení ani nepoznal a nic se nedělo. Je to tedy tak, že toto S10 nepodporuje?

2. Jak je to vlastně s baterkou po nabití na 100%? Přítelkyně mi koupila z Číny bezdrátovou nabíječku, funguje. Je to hezký stojánek, vidím pěkně na AOD na hodiny a telefon se nabíjí. Co se ale stane, když se plně nabije na 100% a já nechám telefon na nabíječce až do rána, třeba dalších 8 hodin v kuse? Mělo by to být tak, že elektronika v mobilu si řídí nabíjení a pokud dosáhne nabití na 100%, odpojí baterku od plného nabíjení a pouze ji udržuje na 100 procentech s malým proudem? Nestane se tedy, že by se baterie nějak přebila, poškodila, snižovala by se jí kapacita a životnost? Bezdrátový stojánek je super, chtěl bych ho využívat a nechat na něm mobil celou noc, pokud budu celou noc chrápat. :) Ale jestli se tím nějak ubližuje baterii, tak bych ji zase nerad poškodil.

Uživatelský avatar

bassgenerator
Kyborg
Příspěvky: 4871
Registrován: pon 19. pro 2011 15:03:43
Reputace: 137
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10+
Mobil 2 / ROM: Note 9
Bydliště: Banská Bystrica

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od bassgenerator » stř 16. říj 2019 21:16:01

na bod č.1 si si odpovedal sam a to dokonca prakticky (idealny user tora)👌
k tomu bodu č.2: nelam si hlavu ci baterke ublizujes alebo nie. kym vyrazne strati svoju kapacitu a ver ze to nebude v dohladnej dobe uz davno budes mat dalsiu generaciu fonu ak nie aj este novsiu, takze nech si fon zije svoj zivot a ty budes mat o starost menej.
Apple iPhone 11 PRO Max 512GB, Note9 512GB
Galaxy Watch 46mm
Lenovo Thinpad Yoga 460


dooomer
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: ned 28. čer 2009 16:59:10
Reputace: 2

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od dooomer » čtv 17. říj 2019 21:33:36

Tohle je funny :DD nemáte někdo silikonové pouzdro?

Uživatelský avatar

Raider
Androiďák!
Příspěvky: 421
Registrován: úte 27. zář 2011 9:57:46
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+
Tablet: Vodafone Smart Tab N8

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Raider » pát 18. říj 2019 5:05:28

Já vždycky jak čtu - "aplikace třetích stran" tak mě to netrápí... :facepalm:

Edit.: a teď se dívám, že je to jiný článek než jsem četl. Já jsem četl, že si stáhla aplikaci na odemykání a díky ní se to stalo... Tady zase že měla kryt... By mě zajímalo jak to je doopravdy :no:
Tlačítkáče -> Nokia N86 8MP -> Samsung Nexus S -> Samsung Galaxy S3 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S6 Edge -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S8 -> Samsung Galaxy S9+ Coral Blue -> Samsung Galaxy S10+ Prisma Green

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S10 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti