Samsung Galaxy S10 - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S10

Odpovědět
Uživatelský avatar

Matrix44
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: čtv 12. srp 2010 17:34:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Plus 1TB Ceramic Black

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Matrix44 » úte 09. úno 2021 10:02:53

Pri prichádzajúcom hovore sa samozrejme zobrazujú úplne iné LED ikony ako som vybral pre daný kontakt! Čert mi bol dlžný túto príšernú aktualizáciu na Android 11 :facepalm:


Samsung Galaxy S10 Plus 1TB Ceramic Black
SIO | Official Samsung Android 10


Samsung Gear S3 Frontier


Uživatelský avatar

Hennry
Androiďák!
Příspěvky: 264
Registrován: pon 31. pro 2012 11:07:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ green/red
Tablet: Huawei
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hennry » pát 12. úno 2021 13:09:18

Tak ještě že se dá vrátit zpět na A10...opravny update nic neopravil...stále stejne chyby...
Samsung Omnia II/ Samsung Galaxy: S3/S4/S6/S7edge/ S10+ green/red


Corben
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 14. bře 2015 10:43:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vibe z2 Pro

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Corben » sob 13. úno 2021 11:50:11

Zdravím, taktéž mám díky A11 rozhozený S10+.. Podle návodů jsem se dostal k A10, k Odinu, ovladačům, zvládl flešnutí, ale po nastavení AP (je to jeden soubor) a spuštění Start Odin ihned zahlásí File analysis...All threads completted (succed 0 / failed 1) a hotovo. Myslím, že mám vše podle návodů. Nevíte, v čem by to mohlo být? Nebo nejde to i jinak než přes Odin? Jsem v tom začátečník, tak se omlouvám... A to jsem s aktualizací na A11 tak dlouho váhal..že mi ruka neupadla!

Uživatelský avatar

Hennry
Androiďák!
Příspěvky: 264
Registrován: pon 31. pro 2012 11:07:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ green/red
Tablet: Huawei
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hennry » sob 13. úno 2021 19:27:39

Hale to musí byt naka chyba, spatne staženy fiemware nebo tak neco, kabekl spatny...Protoze nam to slo takto bez problemu. Jinak to nejde než takto. Pokud maš ofiko firmware od sasungu a ofiko odin a korektne se ti to stahlo a korektne si to odzipoval tak pak zadas kazdy soubor do svého policka v odinu a musi to jit... Ja tedy nepouzil soubor Home CSC.
Samsung Omnia II/ Samsung Galaxy: S3/S4/S6/S7edge/ S10+ green/red


slava68
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: pát 24. čer 2011 9:33:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Minix Neo U1

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od slava68 » sob 13. úno 2021 20:02:44

Prosím o radu, pokud bych nechtěl update na android 11,lze nějak v mobilu vypnout nabídka na tuto aktualizaci?
Teď ji mám pořád v horní liště. Díky



Karloskarluci
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: sob 28. črc 2012 19:21:13
Reputace: -10
Typ mobilu / ROM: razr

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Karloskarluci » sob 13. úno 2021 23:33:40

slava68 píše:
sob 13. úno 2021 20:02:44
Prosím o radu, pokud bych nechtěl update na android 11,lze nějak v mobilu vypnout nabídka na tuto aktualizaci?
Teď ji mám pořád v horní liště. Díky
Ano, ano...to by mě rovněž velmi zajímalo...!
Po každé aktualizaci nějaký problém a nastavovaní.
Předem díky za radu jak to vypnout.

Uživatelský avatar

Ekky
Androiďák!
Příspěvky: 282
Registrován: sob 09. dub 2016 18:19:26
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: BlackBerry
Mobil 2 / ROM: Asus ZenFone

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Ekky » ned 14. úno 2021 10:00:28

Pokud vim tak bez rootu asi ne.
Udelej zalohu, rovarko, aktualizuj a jeste tovarko, obnov ze zalohy a mas klid a vse bez problemu.

Uživatelský avatar

Hennry
Androiďák!
Příspěvky: 264
Registrován: pon 31. pro 2012 11:07:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ green/red
Tablet: Huawei
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hennry » úte 16. úno 2021 11:00:55

Tak toto opravdu chyby v A11 nevyresi.... jiz jsem zklusel 4 pristroje a nahravani videa 60FPS se proste seka jak prase a muzu udelat 10 tovarek...Ted je na 2 tel. A10 a na 2 A11 a stale stejne. A10 bez problemu a A11 seka se to. Chapu ze nekdo proste nenataci videa a kdyz tak na 30fps ale to neznamena ze zde neni chyba. Ma to fungovat tak at to funguje no ne?
Samsung Omnia II/ Samsung Galaxy: S3/S4/S6/S7edge/ S10+ green/red


Karloskarluci
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: sob 28. črc 2012 19:21:13
Reputace: -10
Typ mobilu / ROM: razr

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Karloskarluci » úte 16. úno 2021 11:16:26

Ekky píše:
ned 14. úno 2021 10:00:28
Pokud vim tak bez rootu asi ne.
Udelej zalohu, rovarko, aktualizuj a jeste tovarko, obnov ze zalohy a mas klid a vse bez problemu.
Díky díky... a nemohl by jsi to pro android-amatéry trochu rozvést prosím?

Uživatelský avatar

Hennry
Androiďák!
Příspěvky: 264
Registrován: pon 31. pro 2012 11:07:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ green/red
Tablet: Huawei
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hennry » pon 01. bře 2021 8:59:08

Zde prikladam odkaz na video jak vypada sekani fotoaparatu pri nahravani v 60FPS. Ve videu si nastavte kvalitu videa na 60FPS.

https://youtu.be/lSD5rMk4VdE
Samsung Omnia II/ Samsung Galaxy: S3/S4/S6/S7edge/ S10+ green/red


welby
Stálý androiďák
Příspěvky: 74
Registrován: pon 06. čer 2011 9:45:57
Reputace: 2

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od welby » úte 02. bře 2021 15:57:43

Na S10+ (a minimálně i S10e) vyšla nová aktualizace na verzi One UI 3.1

Tak doufám, že bude odstraňovat problémy a nepřidá další ;)


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5332
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 87
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od xanthor » úte 02. bře 2021 16:13:26

Na S10 (CZ volná distribuce) zatím nic


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5332
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 87
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od xanthor » pát 05. bře 2021 8:14:33

Tak už přišla i mně.

Edit: A po aktualizaci se mi aktivovalo RCS i na Tmobile kartě (na VF mi funguje už delší dobu).

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S10 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host