Samsung Galaxy S10 - Obecná diskuzeSamsung Galaxy S10

Odpovědět
Uživatelský avatar

Matrix44
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: čtv 12. srp 2010 17:34:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 Plus 1TB Ceramic Black

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Matrix44 » úte 09. úno 2021 10:02:53

Pri prichádzajúcom hovore sa samozrejme zobrazujú úplne iné LED ikony ako som vybral pre daný kontakt! Čert mi bol dlžný túto príšernú aktualizáciu na Android 11 :facepalm:


Samsung Galaxy S10 Plus 1TB Ceramic Black
SIO | Official Samsung Android 12


Samsung Galaxy Tab S7+

Samsung Gear S3 Frontier


Uživatelský avatar

Hennry
Androiďák!
Příspěvky: 268
Registrován: pon 31. pro 2012 11:07:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ green/red
Tablet: Huawei
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hennry » pát 12. úno 2021 13:09:18

Tak ještě že se dá vrátit zpět na A10...opravny update nic neopravil...stále stejne chyby...
Samsung Omnia II/ Samsung Galaxy: S3/S4/S6/S7edge/ S10+ green/red


Corben
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 14. bře 2015 10:43:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vibe z2 Pro

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Corben » sob 13. úno 2021 11:50:11

Zdravím, taktéž mám díky A11 rozhozený S10+.. Podle návodů jsem se dostal k A10, k Odinu, ovladačům, zvládl flešnutí, ale po nastavení AP (je to jeden soubor) a spuštění Start Odin ihned zahlásí File analysis...All threads completted (succed 0 / failed 1) a hotovo. Myslím, že mám vše podle návodů. Nevíte, v čem by to mohlo být? Nebo nejde to i jinak než přes Odin? Jsem v tom začátečník, tak se omlouvám... A to jsem s aktualizací na A11 tak dlouho váhal..že mi ruka neupadla!

Uživatelský avatar

Hennry
Androiďák!
Příspěvky: 268
Registrován: pon 31. pro 2012 11:07:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ green/red
Tablet: Huawei
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hennry » sob 13. úno 2021 19:27:39

Hale to musí byt naka chyba, spatne staženy fiemware nebo tak neco, kabekl spatny...Protoze nam to slo takto bez problemu. Jinak to nejde než takto. Pokud maš ofiko firmware od sasungu a ofiko odin a korektne se ti to stahlo a korektne si to odzipoval tak pak zadas kazdy soubor do svého policka v odinu a musi to jit... Ja tedy nepouzil soubor Home CSC.
Samsung Omnia II/ Samsung Galaxy: S3/S4/S6/S7edge/ S10+ green/red


slava68
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: pát 24. čer 2011 9:33:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Minix Neo U1

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od slava68 » sob 13. úno 2021 20:02:44

Prosím o radu, pokud bych nechtěl update na android 11,lze nějak v mobilu vypnout nabídka na tuto aktualizaci?
Teď ji mám pořád v horní liště. Díky



Karloskarluci
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: sob 28. črc 2012 19:21:13
Reputace: -10
Typ mobilu / ROM: razr

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Karloskarluci » sob 13. úno 2021 23:33:40

slava68 píše:
sob 13. úno 2021 20:02:44
Prosím o radu, pokud bych nechtěl update na android 11,lze nějak v mobilu vypnout nabídka na tuto aktualizaci?
Teď ji mám pořád v horní liště. Díky
Ano, ano...to by mě rovněž velmi zajímalo...!
Po každé aktualizaci nějaký problém a nastavovaní.
Předem díky za radu jak to vypnout.

Uživatelský avatar

Ekky
Androiďák!
Příspěvky: 318
Registrován: sob 09. dub 2016 18:19:26
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: BlackBerry
Mobil 2 / ROM: Asus ZenFone

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Ekky » ned 14. úno 2021 10:00:28

Pokud vim tak bez rootu asi ne.
Udelej zalohu, rovarko, aktualizuj a jeste tovarko, obnov ze zalohy a mas klid a vse bez problemu.

Uživatelský avatar

Hennry
Androiďák!
Příspěvky: 268
Registrován: pon 31. pro 2012 11:07:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ green/red
Tablet: Huawei
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hennry » úte 16. úno 2021 11:00:55

Tak toto opravdu chyby v A11 nevyresi.... jiz jsem zklusel 4 pristroje a nahravani videa 60FPS se proste seka jak prase a muzu udelat 10 tovarek...Ted je na 2 tel. A10 a na 2 A11 a stale stejne. A10 bez problemu a A11 seka se to. Chapu ze nekdo proste nenataci videa a kdyz tak na 30fps ale to neznamena ze zde neni chyba. Ma to fungovat tak at to funguje no ne?
Samsung Omnia II/ Samsung Galaxy: S3/S4/S6/S7edge/ S10+ green/red


Karloskarluci
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: sob 28. črc 2012 19:21:13
Reputace: -10
Typ mobilu / ROM: razr

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Karloskarluci » úte 16. úno 2021 11:16:26

Ekky píše:
ned 14. úno 2021 10:00:28
Pokud vim tak bez rootu asi ne.
Udelej zalohu, rovarko, aktualizuj a jeste tovarko, obnov ze zalohy a mas klid a vse bez problemu.
Díky díky... a nemohl by jsi to pro android-amatéry trochu rozvést prosím?

Uživatelský avatar

Hennry
Androiďák!
Příspěvky: 268
Registrován: pon 31. pro 2012 11:07:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ green/red
Tablet: Huawei
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hennry » pon 01. bře 2021 8:59:08

Zde prikladam odkaz na video jak vypada sekani fotoaparatu pri nahravani v 60FPS. Ve videu si nastavte kvalitu videa na 60FPS.

https://youtu.be/lSD5rMk4VdE
Samsung Omnia II/ Samsung Galaxy: S3/S4/S6/S7edge/ S10+ green/red


welby
Stálý androiďák
Příspěvky: 74
Registrován: pon 06. čer 2011 9:45:57
Reputace: 2

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od welby » úte 02. bře 2021 15:57:43

Na S10+ (a minimálně i S10e) vyšla nová aktualizace na verzi One UI 3.1

Tak doufám, že bude odstraňovat problémy a nepřidá další ;)


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5360
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 91
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od xanthor » úte 02. bře 2021 16:13:26

Na S10 (CZ volná distribuce) zatím nic


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5360
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 91
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od xanthor » pát 05. bře 2021 8:14:33

Tak už přišla i mně.

Edit: A po aktualizaci se mi aktivovalo RCS i na Tmobile kartě (na VF mi funguje už delší dobu).

Uživatelský avatar

Hennry
Androiďák!
Příspěvky: 268
Registrován: pon 31. pro 2012 11:07:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10+ green/red
Tablet: Huawei
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Hennry » sob 06. bře 2021 8:59:27

Po tehle aktualizaci konečně fotoaparat opet funguje... zatím žádné další chyby nepozoruji...
Samsung Omnia II/ Samsung Galaxy: S3/S4/S6/S7edge/ S10+ green/red


Shorty193
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: úte 05. úno 2013 22:02:48
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Kate
Tablet: iPad mini

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Shorty193 » stř 17. bře 2021 11:12:31

Čaute,

nahodou niekto s10 (nie s10+ ani s10e) kto už má UI3.1? lebo mam A10 UI2.5 a chcem preskočiť UI3.0 tak že či už môžem?

dakujem

Uživatelský avatar

newp
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: sob 16. črc 2011 18:32:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S20FE 5G 8/256

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od newp » stř 17. bře 2021 16:43:50

Bud rad ze mas A10,kdybych to umel tak se vratim mam s10+


deusexx
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: úte 03. lis 2015 7:17:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od deusexx » stř 17. bře 2021 17:13:12

Mám S10 a aji to UI3.1. Netuším, k čemu ti to je, když máš A10. Ale když už tu píšu, tak se zeptám. Nevíte proč tady v tom není u S10 funkce u úpravy fotek, to vymazání čehokoliv? Kliknete třeba na kolo auta a vymaže se. Známej má tuším S20 FE, má tam taky UI3.1 a tady tu funkci tam má. Nevíte někdo bližší info u kterých founů to funguje?


Michal H.
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 22. bře 2021 21:03:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S 10

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Michal H. » pon 22. bře 2021 21:16:54

Dobrý den. Prosím o radu. Mám S 10 a nevím jak mám poslat větší soubor (video, film..) přes wifi direct? Po zapnutí WD a spárování obou telefonů, po vybrání souboru a sdílení mi nenachází ikonu wifi direct.... Můžete prosím poradit, co s tím. Děkuji M.


Marekmay
Stálý androiďák
Příspěvky: 137
Registrován: úte 15. črc 2014 6:40:06
Reputace: 19
Typ mobilu / ROM: S22U
Mobil 2 / ROM: S9+

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Marekmay » pon 22. bře 2021 22:04:48

Zajímavé, našel jsem zatím tuto informaci
https://r2.community.samsung.com/t5/Gal ... -p/6470834

Ale ta náhrada, Sdílení nablízko funguje podobně.


Michal H.
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 22. bře 2021 21:03:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S 10

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Michal H. » úte 23. bře 2021 0:16:19

Děkuji. Tak to zkusím, ještě jsem to nepoužíval, tak uvidím ..

Uživatelský avatar

miquel.1
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: stř 28. črc 2010 22:22:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Note III
Tablet: Nexus

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od miquel.1 » čtv 25. bře 2021 19:18:19

Borci nevím kde to hledat, ale teď po aktualizaci na Android 11 v menu POSLEDNÍ volání zmizeli fotky kontaktů před jménem. Teď to je takové nepřehledné jak je to jen vypsané. Jde to změnit jak to bylo původně? Samsung S10

Uživatelský avatar

Gaston99
Droid
Příspěvky: 2858
Registrován: pát 28. bře 2014 22:59:33
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S21 Ultra
Mobil 2 / ROM: SAMSUNG Galaxy S9+
Tablet: SAMSUNG Galaxy Tab S7+
Tablet 2 / ROM: SAMSUNG Galaxy Watch3 (45 mm)

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Gaston99 » čtv 25. bře 2021 19:53:58



marko65
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: úte 27. srp 2019 9:23:08
Reputace: 1

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od marko65 » čtv 25. bře 2021 21:13:07

jedina moznost je nainstalovat aplikaciu 3. strany, ja napr. pouzivam DW Contacts. Fotky pri kontaktoch vidiet a samotna aplikacia je na vyssej urovni s mnozstvom funkcionalit.

­    


Uživatelský avatar

miquel.1
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: stř 28. črc 2010 22:22:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Note III
Tablet: Nexus

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od miquel.1 » pát 26. bře 2021 14:13:14

Děkuji za odpověď. Mrknu na to. Je to škoda.


bubakkaja
Stálý androiďák
Příspěvky: 199
Registrován: úte 31. srp 2010 17:39:54
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Galaxy s10 Cardinal Red

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od bubakkaja » úte 27. črc 2021 19:56:30

Dnes ráno jsem odpojil telefon z nabíječky a od té doby svítí blesk. Nepomůže restart,nic.I když ho vypnu tak svítí. Takže Hw chyba. Nepoužívám naw telefonu ani foťák.Pude jen odpojit blesk?Asi bude vadná deska ale to by bylo moc drahé.


bubakkaja
Stálý androiďák
Příspěvky: 199
Registrován: úte 31. srp 2010 17:39:54
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Galaxy s10 Cardinal Red

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od bubakkaja » úte 27. črc 2021 19:56:59

Dnes ráno jsem odpojil telefon z nabíječky a od té doby svítí blesk. Nepomůže restart,nic.I když ho vypnu tak svítí. Takže Hw chyba. Nepoužívám naw telefonu ani foťák.Pude jen odpojit blesk?Asi bude vadná deska ale to by bylo moc drahé.

Uživatelský avatar

RKSoftware
Robot
Příspěvky: 1201
Registrován: ned 05. úno 2012 15:09:09
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Galaxy S21 FE
Rom: Stock 12

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od RKSoftware » stř 28. črc 2021 7:32:10

Zkusil jsi restart telefonu pomoci dlouheho podrzeni zapinaciho tlacitka? Pripadne bych jeste zkusil nechat ten telefon uplne vybit, pak nabit a uvidis jestli se to nevzpamatuje...
Galaxy S21 FE
ROM: Stock 12
Kernel: Stock

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11372
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 293
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od Jumbo78 » sob 31. črc 2021 6:03:25

Píše, že ho zkoušel i vypnout...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

RKSoftware
Robot
Příspěvky: 1201
Registrován: ned 05. úno 2012 15:09:09
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Galaxy S21 FE
Rom: Stock 12

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od RKSoftware » sob 31. črc 2021 9:24:42

Mno to sice ano, ale i vypnuty telefon neni uplne vypnuty... Proto jsem psal ten hard restart (treba pri tom dojde k prepsani nejakych cache pamenti, apod) pripadne nechat uplne vybit do nuly. Bez elektriky to urcite svitit nebude, pak po nabiti pokud to bude svitit, tak bych to prohlasil za HW zavadu.
Galaxy S21 FE
ROM: Stock 12
Kernel: Stock


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5360
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 91
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Samsung Galaxy S10

Příspěvek od xanthor » sob 31. črc 2021 12:34:27

Jo, radši restart, vypnutí a zapnutí může být jen nějaká "hibernace" jako ve Windows

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S10 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host