Samsung Galaxy S10 - Obecná diskuzeSamsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Odpovědět

xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5332
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 87
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Samsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Příspěvek od xanthor » úte 11. srp 2020 18:37:41

Spíš se úplně přestane prodávat, už teď mizí z obchodů a to tu ještě Note 20 ani není.





midlan
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: čtv 28. kvě 2015 0:27:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SM-G9730

Re: Samsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Příspěvek od midlan » pon 17. srp 2020 10:32:37

S10 z eglobalu dorazila skoro po měsíci. Ten jejich tracking je videohra, nic v něm není jak jsem psal. Real sledovací číslo mi dali až když jsem jim napsal ať začnou komunikovat nebo podám paypal refund. Potom se mi skutečně poprvé ozval člověk a ne automat a dal mi sledovací číslo. Všem kdo se tam chystáte nakoupit, plaťte jedine přes PP ;)


midlan
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: čtv 28. kvě 2015 0:27:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SM-G9730

Re: Samsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Příspěvek od midlan » pon 17. srp 2020 21:07:03

Nemá někdo zkušenost se snapdragonem + operátor kaktus? Mám teď doma dva S10 snapdragon a ani v jednom nejdou mobilní data u kaktuse.


midlan
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: čtv 28. kvě 2015 0:27:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SM-G9730

Re: Samsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Příspěvek od midlan » úte 18. srp 2020 11:58:56

Tak vyzkoušen další virtuál mobil.cz a data taky nefunkční. Z normálních operátorů vyzkoušeno o2 a T-Mobile oba funkční.


johnnys
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 06. led 2020 12:14:42
Reputace: 0

Re: Samsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Příspěvek od johnnys » čtv 20. srp 2020 17:27:23

S Emteckem (O2) jdou data i VoLTE, jenom VoWifi ne.



spikelet
Stálý androiďák
Příspěvky: 51
Registrován: ned 28. dub 2019 18:38:39
Reputace: 1

Re: Samsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Příspěvek od spikelet » čtv 04. úno 2021 13:19:56

Zdravim.
Uz nekdo ze zdejsich majitelu Hong Kongskych Samsungu prechazel na A11?
Aktualizace uz je uvolnena a je mozne ji stahnout a nainstalovat. Ale kdyz jsem si cetl, ze Evropske verze mely po instalaci problemy s dotykem, lagovanim, spotrebou energie a zejmena s fotoaparatem, tak jeste aktualizaci delat nebudu.
Pokud uz nekdo z vas aktualizoval, mohl by zde napsat, jestli bylo vse v poradku, nebo co pripadne dela problem?
Dekuji.


Iviko
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 25. čer 2020 17:48:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S10 SM-G9730 HK verzia (snapdragon)

Re: Samsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Příspěvek od Iviko » sob 06. úno 2021 16:11:33

Ahoj.
Tak som nahodil A11 a zatial to vyzera fajn. Vsetko slape ako na A10. Citacka odtackov je rychlejsia a istejsia. Foto a video sa zda tiez fajn. Ja moc nefotim tak nemozem porovnat. Baterku poskusam, uvidime. Jedine co nefunguje je 2x poklep na display na vypnutie. Mozno sa to bije s nova launcherom, ked to v nom aktivujem tak to funguje., ale v systeme nie. Dotyky fajn, ziadne sekanie v systeme. Ak nieco naprd najdem tak pisnem.
Inak ta priehladna roleta je otras a je tam aj menej cudlikov, takze viac posuvania, mozno sa daju tie hodiny odstarnit ale nenasiel som to.


spikelet
Stálý androiďák
Příspěvky: 51
Registrován: ned 28. dub 2019 18:38:39
Reputace: 1

Re: Samsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Příspěvek od spikelet » sob 06. úno 2021 19:43:12

Ja jsem to taky nevydrzel a ten A11 nahodil jeste ten den, co jsem zde napsal dotaz, jestli uz to nekdo instaloval. Zatim taky vsechno slape, jak ma. Pred instalaci jsem udelal Wipe cache a po instalaci taky. Zhasnuti displeje dvojitym poklepanim funguje, stejne tak rozsviceni. Fotoaparat jsem jeste dukladne nezkousel, jen par snimku a zda se, ze kvalita fotek je stejna, jako na A10.
Zatim to pomalu zkoumam.Kdyby se naslo neco, co dela neplechu, tak taky dam vedet.


spikelet
Stálý androiďák
Příspěvky: 51
Registrován: ned 28. dub 2019 18:38:39
Reputace: 1

Re: Samsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Příspěvek od spikelet » stř 10. úno 2021 19:48:56

Takze hlasim prvni chybu. Uz nejde udelat Wipe cache klasickym trojhmatem, jako driv. Zkousel jsem to ted nekolikrat a nejde. Duvod, proc jsem mel potrebu delat Wipe Cache je ten, ze se mi do USB-C konektoru udajne dostala vlhkost a nebylo mozne nabijet klasickou nabijeckou. Uz se mi to jednou stalo, stacilo dat telefon do kockolitu na 5 minut a problem s vlhkosti byl pryc. Nyni nestacila ani pulhodina, tudiz jsem na rady na netu chtel udelat Wipe Cache. Neuspesne. Po asi 10ti pokusech nahle zmizel problem s vlhkosti v USB-C konektoru. Ted jsem ten Wipe Cache chtel udelat ze zvedavosti znovu a nejde. Ma nekdo stejnou zkusenost?

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Samsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Příspěvek od aldav » stř 10. úno 2021 20:16:21

Musíš to mít připojené k PC kabelem, jinak se k wipe nedostaneš.

Odesláno z mého SM-F916B    

Note8 - Gear Fit 2


spikelet
Stálý androiďák
Příspěvky: 51
Registrován: ned 28. dub 2019 18:38:39
Reputace: 1

Re: Samsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Příspěvek od spikelet » stř 10. úno 2021 20:37:23

Hmm. Ale to mi v pripade "UDAJNE" vlhkosti USB-C konektoru asi vubec nepomuze, protoze telefon zacne okamzite hlasit, ze je tam voda a okamzite odpojit. Ted je mi to uz jedno. Ale Wipe Cache bylo vzdy trojhmat, tak nevim,proc bych mel telefon propojovat kabelem s PC?! To je blbost.


Iviko
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 25. čer 2020 17:48:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S10 SM-G9730 HK verzia (snapdragon)

Re: Samsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Příspěvek od Iviko » stř 10. úno 2021 21:13:50

To je nová fičura aby nedochádzalo k nechceným spusteniam recovery. Na youtube to manik rozchodil, keď pripojil USB slúchadlá. Môžeš skúsiť ak nejaké máš.


pete23
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 12. úno 2021 19:30:11
Reputace: 0

Re: Samsung S10+ Snapdragon z Hong Kongu - zkušenosti

Příspěvek od pete23 » pát 12. úno 2021 19:36:28

Jde vam po aktualizaci VoLTE? Me driv s OneUI 2.5 fungovalo (i kdyz pak jsem deaktivoval u emtecka data takze jsem VoLTE nemel), tedka jsem nahodil One UI 3, resetoval telefon, znovu zapl u operatora data, ale VoLTE nikde. Tak ted nevim, jestli je neco spatne u operatora, nebo to nejde kvuli te aktualizaci...

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S10 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host