Zrovna jsem se vrátil ze Samsung Kafe.. Napíšu Vám své postřehy... Měl jsem kromě Z Flipu možnost vyzkoušet všechny 20ky...Shrnu to...
S20 - skvělý kompaktní telefon, minimální rámečky, mnohem menší než na S10.. Displej už nemá takové zakřivení jako u starších modelů..
S20+ - Pro mě ideální velikost, oproti moji S10+ je telefon.. Jak to nazvat.. Jiný.. Ma tenčí rámečky, miniaturní průstřel jsem po chvíli ani nevnimal a 120 Hz je příjemné... Takový pocit... "Nalepil jsem na škodu Fabii HTP znak RS a přidalo mi to 10kW...

Byl jsem přesvědčený, že chci S20 Ultra, ale to už je opravdu velký a těžký telefon. Z tohohle dojmu jsem usoudil, že Ultra nebude můj vyvolený a zůstanu při střední cestě, takže plusko... Všem co váhají jestli přejít... Pokud na to mám, asi bych do toho šel, protože ta změna tam je cítit...
Malinké rámečky, úžasný foťák (srovnal jsem stejné fotky u S10+ a u S20+ a byl tam znát rozdíl)... Zoom je pohodička

...Nádherný displej... Jen opravdu Ultra je hodně velký a těžký telefon..

Samsung Nexus S -> Samsung Galaxy S3 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S6 Edge -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S8 -> Samsung Galaxy S9+ Coral Blue -> Samsung Galaxy S10+ Prisma Green -> Samsung Galaxy S20+ Cosmic Gray -> Samsung Galaxy S10+ Prisma Green