Samsung Galaxy S20 - Obecná diskuzefotoaplikace

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
culain
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 13. dub 2010 18:19:23
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

fotoaplikace

Příspěvek od culain » úte 31. bře 2020 8:10:50

Ahoj

Znáte nejakou fotoaplikaci, která u S20 a S20+ umí fotit na plné rozlišení 64M a ukládat do RAWu?




Uživatelský avatar

wallin
Robot
Příspěvky: 805
Registrován: čtv 05. zář 2013 23:46:52
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: P4XL / A.11

Re: fotoaplikace

Příspěvek od wallin » úte 31. bře 2020 10:49:53

Zkus tuhle. https://www.chip.cz/novinky/4-3-hvezdic ... -aplikaci/
Nedávno jsem někde četl článek, že Google díky chřipkové epidemii rozdává profi aplikaci na focení zdarma, ale kdyby si mě zabil, nevzpomenu si kde.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
culain
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 13. dub 2010 18:19:23
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

fotoaplikace

Příspěvek od culain » úte 31. bře 2020 18:18:18

Aplikace neumí fotit ve vyšším rozlišení jak 12M

Edit by jumbo78: smazaná zbytečná citace

Uživatelský avatar

wallin
Robot
Příspěvky: 805
Registrován: čtv 05. zář 2013 23:46:52
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: P4XL / A.11

Re: fotoaplikace

Příspěvek od wallin » stř 01. dub 2020 16:50:06

no... RAW je přece plná velikost fotky bez jakékoli komprese, nebo se pletu? - S20 přece musí sama o sobě umět ukládat snímky v RAW a rozlišení bude v nastavení fotoaparátu.
ale jak jsem psal, hledej, mrkni na světandroida, atp


sqlrequest
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: úte 25. říj 2016 13:05:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: S20+
Mobil 2 / ROM: S8+

Re: fotoaplikace

Příspěvek od sqlrequest » čtv 02. dub 2020 20:00:02

V režime PRO sa používa len primárny 12 Mpx foťák, nie je možné sa prepnúť na 64 Mpx.


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
culain
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 13. dub 2010 18:19:23
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: fotoaplikace

Příspěvek od culain » ned 05. dub 2020 8:46:31

wallin píše:
stř 01. dub 2020 16:50:06
no... RAW je přece plná velikost fotky bez jakékoli komprese, nebo se pletu? - S20 přece musí sama o sobě umět ukládat snímky v RAW a rozlišení bude v nastavení fotoaparátu.
ale jak jsem psal, hledej, mrkni na světandroida, atp
RAW je to co vypadlo z čipu, bez úprav, bez vyvážení bílé a podobně RAW může být komprimovaný

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S20 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů