Android OSScreenshot

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Příspěvky: 4472
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: Flip3

Screenshot

Příspěvek od dvzd » ned 19. zář 2021 6:09:49

Některé appky např. bankovní nepovolí udělat screenshot. Dá se to nějak obejít? Nechci, aby operační systém takto omezoval mně uživatele.




Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7776
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Re: Screenshot

Příspěvek od Cleric » ned 19. zář 2021 10:24:04

Tak změn banku, Moneta to umožňuje.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Příspěvky: 4472
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: Flip3

Re: Screenshot

Příspěvek od dvzd » ned 19. zář 2021 10:55:12

Já mám víc bank, nepotřebuji měnit, zvlášť když to každá z nich může zavést s novou verzí appky.

Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7776
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Re: Screenshot

Příspěvek od Cleric » ned 19. zář 2021 11:08:02

Může ale nemusí, záleží jaká bezpečnostní pravidla si interně nastaví. Pokud to vyhodnotí jako riziko, máš smůlu. Pokud potřebuješ důkaz o zaplacení, tak v apce určitě půjde vygenerovat nějaký výpis nebo druhým mobilem odfotit obrazovku :D

Uživatelský avatar

šulda
Androiďák!
Příspěvky: 353
Registrován: stř 21. zář 2016 13:35:28
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Poco M3 4/64GB

Re: Screenshot

Příspěvek od šulda » ned 19. zář 2021 13:26:34

Jak píšeš, screenshot sice udělat můžu u ČS, ale stejně používám pro danou transakci uložení do pdf a to snad jde u každé banky, nebo se mýlím?


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Příspěvky: 4472
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: Flip3

Re: Screenshot

Příspěvek od dvzd » ned 19. zář 2021 13:50:07

Nejde vůbec o potvrzení transakce, jde o screenshot. Prostě zachytit, to co je na displeji.


Duškync
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 01. kvě 2019 12:52:49
Reputace: 0

Re: Screenshot

Příspěvek od Duškync » ned 19. zář 2021 16:05:35

Klasický screenshot v telefonu nepůjde ale na google play jsou appky co udělají screenshot v podstatě aniž by o tom věděla jiná appka tak můžete zkusit

Uživatelský avatar

šulda
Androiďák!
Příspěvky: 353
Registrován: stř 21. zář 2016 13:35:28
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Poco M3 4/64GB

Re: Screenshot

Příspěvek od šulda » ned 19. zář 2021 17:34:08

dvzd píše:
ned 19. zář 2021 13:50:07
Nejde vůbec o potvrzení transakce, jde o screenshot. Prostě zachytit, to co je na displeji.
Pak se mi to zdá jako zbytečnost, pokud to nechceš mít vytisklý a nalepený na lednici :DD Duškync má pravdu, je tam spousta apk na Screenshot tak můžeš vyzkoušet.

Uživatelský avatar

AtamiiX
Stálý androiďák
Příspěvky: 191
Registrován: pon 22. čer 2020 18:32:55
Reputace: -2
Typ mobilu / ROM: Realme 7 ( Stock A43 day 0 FW)
Mobil 2 / ROM: TCL SEOUL (ALCATEL 1B) / Aligator S4090
Bydliště: To bys chtěl vědet co :D
Kontaktovat uživatele:

Re: Screenshot

Příspěvek od AtamiiX » pon 20. zář 2021 16:16:09

Jde to ale musíš mít root. V magisku nainstaluj Riru a Riru LSPOSED. V LSPOSED dej repository a nainstaluj Disable FLAG_SECURE a Disable-FLAG_SECURE. Pak tomu povol sytém a restartuj.
Nokia 5130 -> Huawei Y530 -> Huawei Y550 -> Galaxy S3 Neo -> Huawei P8 Lite -> Redmi 4X Global -> Asus Zenfone Max Pro M1 -> Aligator S4090 -> Realme 7 4/64 48MPx

Vývojář FuseKernel+ , Qfil Mod a SimSploit. Pokud něco potřebuješ napiš do soukromých zpráv nebo na TG

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Příspěvky: 4472
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: Flip3

Re: Screenshot

Příspěvek od dvzd » úte 21. zář 2021 12:01:45

Nepřišel bych ale rootem o možnost používat Google Pay a jiné bankovní appky? Nebo jde Samsung rootnout, nastavit potřebné a pak zase unrootnout?

Uživatelský avatar

novas78
Moderátor
Příspěvky: 951
Registrován: pát 12. srp 2016 12:45:32
Reputace: 188
Typ mobilu / ROM: iPhone 12 Pro Pacific Blue

Re: Screenshot

Příspěvek od novas78 » úte 21. zář 2021 14:43:35

Přijdeš o Knox a záruku. Navíc Samsung není dev friendly firma, takže bych se do rootu nepouštěl.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů