Android OSGPS problém... nevím si rady...

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
broukys
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550 Android 2.2

GPS problém... nevím si rady...

Příspěvek od broukys » pon 27. pro 2010 21:03:31

Dobrý den,
mám problém s GPS. Zapnu GPS a nějaký program (např Sygic Aura, GPS test), ale telefon nezačne ani hledat satelity. Prostě se nic neděje - signál se absolutně nehýbe i když nechám telefon pracovat dlouhý čas. Tak jsem zkusil vyťukat na telefonu *#*#1472365#*#* a tam ťuknu např. na "Test" nebo "Get position" a telefon během několika vteřin najde signál. Opravdu pár vteřin, někdy třeba jen 5s. Stopnu tuto "funkci" a pustím jakýkoliv program, který využívá GPS čip (Sygic,...) a ihned chytí signál, během několika vteřin třeba 6-8 satelitů.
Nevíte někdo, v čem by mohl být problém? Proč jakýkoliv program mi na GPS mi nefunguje dříve, než ho zprovozním tímto pofidérním způsobem? Jen poznamenám, že neoriginálním softwarem to zřejmě nebude, protože jsem z AM stahoval i "speedview" nebo "gps test" a ani ty nefungují...

Předem děkuji za odpověď, nevím si rady... Jinak vlastním telefon Samsung Galaxy 550 s oficial Android 2.1

...ještě bych dodal, že jsem zkoušel i formátovat SD kartu a hodit telefon do továrního nastavení... 2x...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“