Android OSQWERTY na QWERTZ?

Zamčeno

Autor tohoto vlákna
Kobylka
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 26. pro 2010 10:50:59
Reputace: 0

QWERTY na QWERTZ?

Příspěvek od Kobylka » stř 29. pro 2010 10:59:58

Zdarte,
asi už to tady někdy bylo, ale ptám se, jestli by nějakým způsobem (ne za každou cenu) změnit klávesnice u mého HTC Gratia (Android 2.2 Froyo) z klávesnice QWERTY (EN) na klávesnici QWERTZ (CZ) ?

Díky moc ;) :help:




Uživatelský avatar

sheegy
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 13. úno 2010 10:36:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1

Re: QWERTY na QWERTZ?

Příspěvek od sheegy » stř 29. pro 2010 11:53:10

ano jde, stáhni si Smart Keyboard ta podporuje českou qwertz klávesnici i s českýma znakama


Autor tohoto vlákna
Kobylka
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 26. pro 2010 10:50:59
Reputace: 0

Re: QWERTY na QWERTZ?

Příspěvek od Kobylka » stř 29. pro 2010 12:19:34

Už jsem z Marketu stáhl a nainstaloval "Czech for Smart Keyboard", díky moc, ale zase nastal problém, že jsem aplikaci vpohodě nainstaloval ale "aplikace" se mi nikde neobjevila a psaní se stále stejné...

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: QWERTY na QWERTZ?

Příspěvek od 007ToMMaS » stř 29. pro 2010 12:42:41

stačí si to nastaviť v nastaveniach a tam v nastaveniach klavesnice...


Loki_sg1
Androiďák!
Příspěvky: 250
Registrován: stř 09. zář 2009 20:11:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P10 Stock ROM
Bydliště: Trnava

Re: QWERTY na QWERTZ?

Příspěvek od Loki_sg1 » stř 29. pro 2010 12:45:44

Alebo si v nastaveniach zmen klavesnicu na nemecku a ta je qwertz.
HTC HERO -- SONY Xperia U -- LG Nexus 4 --OnePlus One -- Huawei P9 Lite -- OnePlus 3T -- Huawei P10


Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: QWERTY na QWERTZ?

Příspěvek od radegast » stř 29. pro 2010 12:49:40

Ach Bože! Manuál k tomu telefonu Ti Ježíšek nepřinesl?

Pak v místě kde klávesnici používáš, dlouze podrž prst, vyjede nabídka kde bude jedna z položek "Metoda zadávání dat" či tak nějak.
Dál už budeš vědět.
Ale nejdřím musíš jak píše 007ToMMaS v nastaveních tuto klávesnici taky povolit.

Ještě jiná, taky česká, klávesnice je tady http://androidforum.cz/latinime2-ceska- ... tml#p54756
Ale ta je jen česká, kdežto SmartKeyboard je "vícejazyčná".

Ale nejdříve musíš v Marketu najít a nainstalovat hlavní aplikaci Smart Keyboard a teprve pak jazyky. Předpokládám, že to tak máš ikdyž to z toho nevyplývá:
Kobylka píše:Už jsem z Marketu stáhl a nainstaloval "Czech for Smart Keyboard", ...
Ale mám za to, že Czech for Smart Keyboard je už slovník. Na to aby jen klávesnice psala česky to stahovat a instalovat není třeba.

Dál bych prosil debatu rozvíjet ve výše podaném vlákně nebo tomto
http://androidforum.cz/nefunk-ni-czech- ... klávesnice
podle toho pro kterou klávesnici se rozhodneš.

A pro příště prosím použij tlačítko Hledat, páč debat kolem klávesnic tady není málo.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Zamčeno

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: novas78 a 2 hosti