Takže dotaz zní zjednodušeně , jak můžu instalovat do mobilu hry a aplikace bez Android Marketu

Předem díky za pomoc !

EDIT: Našel jsem jen tuhle odpověď, ale moc mi to nepomáhá , protože nevím jak stáhnout přes prohlížeč aplikaci, dostanu se na insternet pomocí Wifi a když najdu nějakou aplikaci a chci jí stáhnout v normálním prohlížeči, tak mě stějně přesune na Market a jsem zase tam kde jsem byl. A v mobilu nemám žádného správce souborů.
Lze do Androida instalovat aplikace odjinud než z Market?
" Ano, pokud přes tlačítko Menu -> dále na obrazovce Nastavení (Settings) -> Aplikace (Applications) zaškrtneme položku Neznámé zdroje (Unknown sources). V podstatě odkudkoliv pak získáme soubor s koncovkou *.apk, který můžeme v androidu otevřít a jako aplikaci nainstalovat. Můžeme takový soubor stáhnout z nějaké stránky (které důvěřujeme a neočekáváme škodlivý obsah) pomocí vestavěného prohlížeče Androidu nebo získat jinak a uložit soubor apk třeba na paměťovou kartu, odkud potom soubor pomocí správce souborů na kartě vyhledáme a klepnutím nainstalujeme.
Pozor, aplikaci z jiných zdrojů než přes Android Market budeme muset ručně kontrolovat a aktualizovat! "
Zdroj: Android Wiki