Android OSProblem s pocasim od HTC

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Cawba
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: stř 22. pro 2010 7:34:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD

Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od Cawba » pon 03. led 2011 19:45:29

Mam maly problemek s klasickym widgetem od HTC-pocasim v hodinach na hlavni obrazovce. Automatickou aktualizaci mam vypnutou, ale kdyz aplikaci pocasi otevru, ukaze se mi dle zamereni, pozice na ktere se nachazim a ktera se samozrejme meni (rekneme treba pozice "X") ale po stisku aktualizace mi naskoci nazev pozice "A" kde se sice pohybuji, ale ne v tu danou chvili a v nekterych pripadech byla i 150km mimo mou soucasnou pozici. Na hlavni obrazovce ve widgetu je porad stav v miste "A". Nevite prosim nekdo, kde je problem? Diky





THW
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: čtv 30. zář 2010 15:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II
Rom: Stock - zatím ;)

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od THW » pon 03. led 2011 20:12:03

Měl jsem ten samý problém..odjel jsem na pár dní lyžovat a po návratu jsem měl počasí pořád pro danou ves. Při aktualizacích chvilku naskočila aktuální poloha a pak zase ta vesnice. Vyřešil jsem to tak, že jsem hodiny odebral, přidal je s pevně nastaveným městem, restartoval telefon, odebral hodiny, přidal je s aktuální polohou a šlapalo to.
Neexistují velké problémy, pouze malá kladiva.


Autor tohoto vlákna
Cawba
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: stř 22. pro 2010 7:34:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od Cawba » úte 04. led 2011 7:36:35

Díky za řadu, bohužel u mě tohle nepomohlo. :( S pevně nastaveným městem to bylo ok, ale jakmile jsem to změnil na akt. tak tam zase skočili místo "A" i když jsem teď úplně jinde. Není možný, že to tu pozici tahá odněkud kde ji mám pevne nastavenou a nevím o tom? Hledal jsem snad všude


THW
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: čtv 30. zář 2010 15:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II
Rom: Stock - zatím ;)

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od THW » úte 04. led 2011 22:25:11

Hmm tak mi tam zase zamrzla jedna ves a postup, který mi fungoval před tím už nefunguje...začíná mě to docela štvát.
Vidím to na wipe.
Neexistují velké problémy, pouze malá kladiva.

Uživatelský avatar

Spook
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: úte 30. lis 2010 21:54:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od Spook » stř 05. led 2011 13:04:33

Mam naprosto stejny problem. Aktualne vidi vesnici kde uz tyden nejsem.....



coolmen
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pát 05. lis 2010 11:36:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od coolmen » stř 05. led 2011 13:13:09

To iste som mal aj ja, skuste pozriet v nastaveni-umiestnenie a tam je Pouzit bezdrotove siete - ked som to mal vypnute, tak mi stale ukazovalo mesto, kde uz som tyzden nebol..Potom som to zapol, aktualizoval a vypol a uz mam aktualne mesto..

Uživatelský avatar

Spook
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: úte 30. lis 2010 21:54:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od Spook » stř 05. led 2011 13:19:29

to mi bohuzel nefunguje mel jsem zapnute. Potom jsem vypnul, znovu zapnul ,aktualizoval ale stale to same....


Autor tohoto vlákna
Cawba
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: stř 22. pro 2010 7:34:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od Cawba » stř 05. led 2011 14:10:08

Tak to mě moc těší, že v tom nejsem sám :D
Mám takový divný tušení, že se to přestalo aktualizovat po tom, co mi někdy mezi svátkem přišla OTA nějaká malá aktualizace. Vypadá to, že problém je jen u Desire HD, na druhým Wildfireu to funguje.

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od 007ToMMaS » stř 05. led 2011 18:01:17

niekedy sa stáva že počasie proste nejde.... mne sa to tiež pár krát stalo ale vždy samo nabehlo... niekedy mi to moju polohu dá keď sa pripojím doma cez wifi niekedy nie... keď sa pripojím cez operátora kdesi v meste tak moju polohu udá hneď.... skúste si cez operátora zaktualizovať počasie...


THW
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: čtv 30. zář 2010 15:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II
Rom: Stock - zatím ;)

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od THW » stř 05. led 2011 21:28:37

Zaměření přes operátora podle očekávání nic neřeší... mi tu totiž NEŘEŠÍME problém se zaměřením polohy, ale její zamrznutí. Jak už jsme tu psali, při aktualizaci počasí nejdřív naskočí naše aktuální (správná poloha), která je po pár vteřinách nahrazena polohou, kde jsme byli před x dny. Vypnutým zaměření přes bezdrátové sítě to být nemůže, protože po posledním OTA se při vypnuté poloze nic neukáže a žádá to o její zapnutí (před OTA si to pamatovalo poslední pozici a pro tu ukazovalo počasí).

Je pravda, že se mi to před OTA také nestalo.

Osobně to tipuji na to, že jak se kluci v HTC vrtali v počasí, tak tam něco pos*ali. O tom že by měli dost slušnosti a vydali fix pochybuji, ale snad to připojí k aktualizaci na 2.3, která snad bude do léta...ale stejně mě to štve, protože moje vesnice se jako pevná poloha nastavit nedá a počasí ala sense se mi líbí.
Neexistují velké problémy, pouze malá kladiva.

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od 007ToMMaS » stř 05. led 2011 22:08:09

ja na Wildfire tento problém nepozorujem... ;)


coolmen
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pát 05. lis 2010 11:36:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od coolmen » stř 05. led 2011 22:53:24

Mne sa dnes stala dalsia zaujimava vec - ako som uz pisal,ked vypnem to rozpoznavanie cez Bezdrotove siete, tak mi vo widgete, ktory je sucastou hodin zobrazuje hlasku: Ak chcete zobrazut miestne pocasie, klepnutim sem zapnite sluzbu umiestnenia". Ale vo widgete, kde mam len pocasie na celu obrazovku to funguje spravne.Ale je mozne,ze to sposobila posledna OTA, toto spravanie zacalo asi pred 2 tyzdnami.


Autor tohoto vlákna
Cawba
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: stř 22. pro 2010 7:34:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od Cawba » stř 12. led 2011 20:42:32

Nekdo se stejnym probleme, nebo jeste lepe s nejakym resenim, jak to dat doporadku?
Je mozny se obratit na nejakou HTC podporu, nemam s tim zkusenosti? Nejradsi bych ten telefon vratil, nemam ho ani mesic a uz jsou tu takovy bugy, zpusobeny samotnym vyrobcem... :roll: :evil:


terry25
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 18. led 2011 16:54:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od terry25 » pát 21. led 2011 3:33:28

S počasím mám též problém, ale asi nejspíš jiný, než píšete... S polohou jsem měla taky jednou problém, když jsem byla 100km od Brna a pořád jsem měla na widgetu Staré Brno... ale teď mi to spíš nechce počasí ukazovat vůbec, když si ho ručně aktualizuju, naskočí mi, ale asi jen na 3 vteřiny pak se zase jakoby "vypne"...


Hagi
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 07. led 2011 13:52:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od Hagi » pon 07. úno 2011 11:56:39

Teda byl to boj.
problem jsem mel jako vetsina z vas vice zde
http://androidforum.cz/post158455.html

Nakonec to vyresilo odebrani widgetu pocasi, widgetu hodin, restartovani telefonu, zapnuti, vypnuti vsech poloh. Nejdrive jsem vsechny polohy vyplnul, pak zapnul zamerovani pres GPS i pres wifi, pripojil jsem se k firemni wifine a nainstaloval widget pocasi s aktualni polohou a pak nasledne hodiny.

telefon HTC Desire Z

A jak jsem tak brousil forkem kvuli tomuhle problemku, tak jsem nasel 2 dalsi mozne aplikace na pocasi, mozna vymenim pocasi uplne,ale to od HTC se mi libi.


Matty22
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 28. led 2012 17:24:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od Matty22 » sob 28. led 2012 17:25:25

taky mám problém pořád místo města Kolín mi o píše Aktuální Poloha :roll: jde to nějak opravit??


Dawe755
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 06. srp 2012 14:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od Dawe755 » pon 06. srp 2012 14:28:05

Mám stejný problém jako mnoho zvás. Když dám aktuální polohu tak místo vesnice tam mám pouze Česká Republika. Už nwm co stím . Předem děkuji za radu.


Matty22
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 28. led 2012 17:24:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: Problem s pocasim od HTC

Příspěvek od Matty22 » čtv 03. led 2013 13:41:25

opět nefunguje místo Kolín opět Aktuální poloha :roll: :roll: a když aplikaci otevřu píše to "Není možné kontaktovat službu zjišťování polohy,pro aktulizaci vaší současné polohy :roll:

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti