Android OSProblem HTC G1

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
midzi2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 04. led 2011 18:51:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC T-MOBILE G1

Problem HTC G1

Příspěvek od midzi2 » úte 04. led 2011 18:59:00

Ahoy ..... mam problem co sa tyka uzamknutia dispeja. Viackrat sa mojej znamej podarilo zadat zle gesto a zablokovala telefon az do stadia ze si pyta moj e-mail na gmail. pripojenie na wi-fi mi ukazuje ze je pripojene ale ked zadam e-mailovu adresu aj heslo tak ani nenacita ani nic len zmizne heslo a napise ze bolo zle zadane meno alebo heslo. ked sa prihlasom cez notebook tak normalne ma prihlasi a cez mobil to nejde .... vie mi niekto pomoct ???? nemozem sa dostat vobec k nicomu v telefone len prijimat hovory ...

Dakujem




Uživatelský avatar

Crusty
Robot
Příspěvky: 873
Registrován: ned 19. črc 2009 17:30:40
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem HTC G1

Příspěvek od Crusty » úte 04. led 2011 19:19:59

uz to tu nekde na foru je.

U G1 s verzi Androida 1.6 pomaha, kdyz naklapes uzivatelske jmeno to s kterym je telefon aktivovan a jako heslo tam napis null

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem HTC G1

Příspěvek od 007ToMMaS » úte 04. led 2011 19:21:08

za prvé: bolo to tu samizdá že už riešené...
a za druhé tá kolonka v profile tá mobil: je na to aby tam dal ten dotyčný typ telefónu a ne tel. číslo... tak račej by som to dal preč...


Autor tohoto vlákna
midzi2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 04. led 2011 18:51:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC T-MOBILE G1

Re: Problem HTC G1

Příspěvek od midzi2 » úte 04. led 2011 19:35:16

Skusal som moznost s tym heslom null to nejde pise stale ze je to zle ..... a tomas ... aka kolonka ???

Uživatelský avatar

Crusty
Robot
Příspěvky: 873
Registrován: ned 19. črc 2009 17:30:40
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem HTC G1

Příspěvek od Crusty » úte 04. led 2011 19:39:41

mas tam oficialni 1.6? U me G1 to tak funguje, pak asi budes muset resetovat

mysli to tve telefoni cislo, co se ukazuje v informaci na prave strane tvych prispevku



Autor tohoto vlákna
midzi2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 04. led 2011 18:51:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC T-MOBILE G1

Re: Problem HTC G1

Příspěvek od midzi2 » úte 04. led 2011 19:50:25

mam oficialnu 1.6 ..... a nefunguje to ....a a ako to restarujem ???

Uživatelský avatar

Crusty
Robot
Příspěvky: 873
Registrován: ned 19. črc 2009 17:30:40
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem HTC G1

Příspěvek od Crusty » úte 04. led 2011 19:54:04

to bohuzel z hlavy nevim, ale zde na foru to urcite najdes. Je to reset, obnova tovarniho nastaveni, vsechno v telefonu se ti vymaze a bude jako kdyz jsi ho vybalil z krabicky.
A to null musi byt vsechno malyma pismenkama, jen pro jistotu dodavam.


Autor tohoto vlákna
midzi2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 04. led 2011 18:51:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC T-MOBILE G1

Re: Problem HTC G1

Příspěvek od midzi2 » úte 04. led 2011 20:03:55

dobre to by som vedel spravit kebyze sa dostanem do manu telefonu ale to newem ... da sa to spravit aj bez toho aby som vstupil do menu telefonu ??? a to null som dal s malym presne tak ako si napisal

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 1 host