Android OSPosílání větších souborů mailem přímo z telefonu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
mike83cz
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: DesireHD
Twitter: mike83cz

Posílání větších souborů mailem přímo z telefonu

Příspěvek od mike83cz » sob 15. led 2011 16:38:53

Lámal jsem si hlavu, jak přímo z telefonu (DesireHD) poslat třeba song někomu na mail. Problém je v tom, že defaultní aplikace přehrávání hudby umí připnout do mailu max. 5MB velkej song, což se mi zdá v dnešní době 320kových mp3jek dost málo. Přímo Gmailová aplikace umí připínat jen data z galerie. A když to zkusím normálně přes browser tak ten při načítání větší přílohy buď spadne nebo zamrzne.
Jak toto třeba řešíte vy? Dík

ladaRiha
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Tablet: Asus TF300
Kontaktovat uživatele:

Re: Posílání větších souborů mailem přímo z telefonu

Příspěvek od ladaRiha » sob 15. led 2011 16:48:26

Neresim, nemam potrebu posilat :) Ber to trochu s rezervou, ale kdysi jsem nekde na forech cetl, ze to omezeni na velikost je proto, ze pri odesilani zpravy se soubor uklada do cache a ta ma limitovanou velikost, takze jakmile se nevejde do cache, neposle se. Kratkodobe muze pomoci ji smazat, ale ten limit tam bude porad, timhle ho jen trochu oddalis. Mozna nejaka externi app to zvladne lip, ale neznam

anduch
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: S 10+

Příspěvek od anduch » sob 15. led 2011 16:51:14

Zkoušel jsi posílat přes nějaký file manager? ..zkoušela jsem teď poslat 6 MB písničku gmailem (přes ES Strong) a jde to v pohodě..

ladaRiha
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Tablet: Asus TF300
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladaRiha » sob 15. led 2011 17:08:54

Tak gmailova aplikace to vazne zvladne, zkousel jsem 11MB zip archiv a v pohode se odeslal (pres astro). Vazne jsem myslel, ze to nepujde kvuli tomu "limitu" :)

Autor tohoto vlákna
mike83cz
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: DesireHD
Twitter: mike83cz

Příspěvek od mike83cz » sob 15. led 2011 20:37:31

Já to samozřejmě s rezervou beru. :) Není to funkce, kterou bych se jal používat denně. Jen mě právě zajímalo, jestli to má něčím danej limit a jestli není vyšší než těch 5MB.
Zkoušel jsem to připnout přes tu astru, tváří se to, že se to odesílá, ale ty maily potom nechodí a to ať už je příloha jakkoli velká... což je divný.

EDIT: Aha, tak chyba bude v Gmailové aplikaci, ze které mi nechoděj, bůh ví proč, žádný maily nikam...
EDIT2: Vyřešeno, povedlo se mi poslat 18MB, to je super, teď už jen zjistit proč má ten přehrávač ten 5MB limit, když přes managera to poslat jde...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“