Android OSBlbne oznámení emailu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Curien
Nové Androidě

Blbne oznámení emailu

Příspěvek od Curien » ned 16. led 2011 23:23:59

Ahoj lidi... projel jsem tu témata ale nenarazil na problém, co mám já.

Když zapnu svůj THC Tattoo s androidem 1,6, tak mi nějakou dobu chodí maily vpohodě, mobil zavrčí, zazvoní a ok, ale po nějaké době ( těžko řící jestli po několika mailech, nebo několika hodiných zapnutého telefonu) mi začne blbnout oznámení o dalším mailu. Místo jednoho zavrčení vybračky a zazvonění tónu to povrkává a zvoní půl melodie dokola třeba i dvě minuty a v té době nejde smobilem téměř nic dělat...
Proč to a co s tím? dost mě to vytáčí a pomůže jen restart telefonu, ale dělej to dvakrát denně....
Diyk za kažný názor....
Curien.

Koikus
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Rom: ICS 4.0.4

Re: Blbne oznámení emailu

Příspěvek od Koikus » ned 16. led 2011 23:49:28

ahoj mam stejnej foun a mivam podobnej problem taky jen u mejlu, ale u me to neni az zas tak markantni. mam na mejl nastaveny jen jedno pipnuti a kdyz to blbne tak to pipne treba 3x 4x. takze jestli tam mas meleodii je mozne ze ti to hraje taky 3x4x. kdybys to poresil byl bych take rad. ale posledni dobou se mi to uz tak casto nestava nevim cim to je a neni zpusobeno.
Samsung Galaxy S II, ICS 4.0.4

Autor tohoto vlákna
Curien
Nové Androidě

Příspěvek od Curien » pon 17. led 2011 6:16:17

No já sem právě melodii úplně vypnul a mám pouze vibračku, ale tak to vibruje klidně 2 minuty a nedá se s tím nic dělat.

Autor tohoto vlákna
Curien
Nové Androidě

Příspěvek od Curien » pon 17. led 2011 19:07:03

Nevíte nikdo, co? a nedá se nějak (nejlépe jednoduše) přehrát celej soft v tom mobilu?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“