Android OSDivné chování kontaktu spojeného s facebookem

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
maartinek
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Galaxy Note 3
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Divné chování kontaktu spojeného s facebookem

Příspěvek od maartinek » sob 22. led 2011 22:54:07

Zdravím,
hledal jsem jak jsem mohl, ale marně, tak snad se to tu ještě neřešilo...
Mám Desire HD s Froyo 2.2 bez rootu a mám problémek s jediným kontaktem propojenžm s facebookem. Resp. mám všechny možné kontakty spojené s Facebook účtem (HTC Sence spojení), u všech spojených kontaktů bez problému načtu jejich fotky z alb, které mají na FB, ale u jediného kontaktu mi galerie hlásí při načítání FB alb "žádná data". Což není pravda samozřejmě, ,protože ten daný kontakt těch alb na FB má x. Zkusil jsem tedy tento kontakt smazat z telefonu, smazat ho i z Gmailu, zrušit na FB přátelství a znovu jej navázat a poté kontakt znovu vytvořit a spojit, ale probém je stále stejný. A to i po Hard Resetu!.
Také jsem zjistil, že když si otevřu FB klienta, tak na profil toho kontaktu se normálně dostanu, ale když třeba ten kontakt okomentuje nějaký můj stav a mě se tato akce objeví v "upozorněních", tak přes to upozornění se na ten kontakt nedostanu (tapnutí na to upozornění je bez reakce), přitom z jiných upozornění od jiných lidí na jejich profily normalně dostanu.
...No a co je ještě zvláštní, že v aplikaci "Lidé" se mi u tohoto kontaktu nezobrazuje, že je propojen přes "Facebook for HTC Sense" jako u jiných kontaktů.

Doufám, že je to aspoň trochu srozumitelné :D

Odpovědět

Zpět na „Android OS“