Android OSArchos 7 Home Tablet

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
coper
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 24. led 2011 13:02:22
Reputace: 0

Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od coper » pon 24. led 2011 14:48:55

Ahojte, prave cakam kym mi kurier donesie Archos 7 Home Tablet z Alzy, tam som ten tablet nasiel najlacnejsie.

http://www.alza.sk/archos-7-8gb-d214550.htm

Povodne som chcel zobrat tento tablet Mivvy:

http://www.alza.sk/mivvy-midroid-q721-cerny-d214117.htm

len informacia je ze bol rozbaleny na testovanie, pripadne demo na pradajni v Bratislave. Tak som sa rozhodol ze taky nechcem, pretoze len 1 kus mali k dispozicii.

Ale vratme sa s5 k Archos 7 Home Tablet:

Pozeram ze na Alze v popise je informacia ze ten tablet ma verziu androidu iba 1.5 a na stranke vyrobcu:

http://www.archos.com/products/ta/archo ... gb&lang=en

je informacia ze by tam mal byt Android 2.1, mna zaujima ako ten upgrade mam urobit, aby som tam mohol mat co najvyssiu moznu verziu Androidu. Momentalna najvyssia verzia je 2.3 Android. Ako ten upgrade sa robi? Nejaka automatika, alebo treba instalovat cez usb kabel?

Dalej nechapem preco na stranke vyrobcu nie je uvedene aky procesor a ram pamat tento Archos 7 Home tablet ma. Archos 7 Internet Tablet stoji sice 300eur, co bolo pre mna uz zavratna cena, bola tam informacia ze ma 1ghz ARM CPU a 256mb ram. Mna zaujima ci neviete niekde na internete najst informaciu aky CPU ma ten Home Tablet a potesila by aj ramka.

Druha poziadavka na vas by bola, ci je to dobra kupa spominaneho tabletu.

Este ma zaujima co by ste mi odporucili ako aplikaciu na ten tablet, nieco dobre na zobrazovanie a pripadnu editaciu wordovskych, excelovskych, powerpointovskych suborov?

Docital som sa na inom fore ze vraj nie je dostupny Android Market na tomto zariadeni. Co je na tom pravdy?




Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od 007ToMMaS » pon 24. led 2011 16:10:28

Procesor má 600MHz ARM 9
Ram 126mb
a ohladne android marketu... ak tam android market je tak ho najdeš v menu ;)


Autor tohoto vlákna
coper
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 24. led 2011 13:02:22
Reputace: 0

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od coper » pon 24. led 2011 16:25:33

je to dost? 128 nie je malo?

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od 007ToMMaS » pon 24. led 2011 16:30:36

na bežné upravovanie niakych textov a kukanie obrázkov prípadne videí a prehliadanie netu to musí stačiť..


Autor tohoto vlákna
coper
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 24. led 2011 13:02:22
Reputace: 0

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od coper » pon 24. led 2011 16:34:42

co by to uz nezvladlo?


Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od 007ToMMaS » pon 24. led 2011 16:41:22

to ti ne viem povedať... ale napr niaku hru čo zoberie viacej ram tak napr to nemusí zvládnuť...


Autor tohoto vlákna
coper
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 24. led 2011 13:02:22
Reputace: 0

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od coper » pon 24. led 2011 16:44:34

kde si som cital ze to ma len archos market, ma to fakt aj android market?
kde sa daju stiahnut nejake dobre aplikacie? priamo cez zariadenie?

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od 007ToMMaS » pon 24. led 2011 17:11:53

vedčinu na zariadeniach z androidom je Android market....

Uživatelský avatar

alex430
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: úte 08. zář 2009 11:48:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: BB 9900
Kontaktovat uživatele:

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od alex430 » pon 24. led 2011 17:33:31

Nejdřív si polož otázku na co všechno to budeš potřebovat. Potom budeš vědět co hledat. Ptát se co mi na tom nepoběží je trochu mimo. Lepší je napsat co chceš aby to umělo.
::: BB 9900 :: PB 16GB ::


Autor tohoto vlákna
coper
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 24. led 2011 13:02:22
Reputace: 0

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od coper » pon 24. led 2011 17:44:07

na stranke vyrobcu je napisane toto:

http://www.archos.com/products/ta/_watc ... us&lang=en

Flash Adobe compatibility: NO

to znamena ze mi nepojdu youtube videa cez web browser?
co v takomto pripade? ako mozem pozerat youtube videa?

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od 007ToMMaS » pon 24. led 2011 18:05:18

tak ako si povedal nepôjdu ti... ak ti ide ten android market tak tam si najdi youtube... a cez to by ti to malo fakčiť...


Autor tohoto vlákna
coper
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 24. led 2011 13:02:22
Reputace: 0

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od coper » úte 25. led 2011 17:04:54

youtube som skusal najst v tych aplikaciach ktore sa daju najst pre zariadenie a nenaslo NIC, absolutne ziadna aplikacia na YOUTUBE :( fasa zacina ma to zariadenie jemne zlostit.

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od 007ToMMaS » úte 25. led 2011 17:56:24

do 30 dní máš právo na vrátenie zariadenia keď si neni sním spokojný... a keď neni poškodené a ani nič mu neni.. .

Uživatelský avatar

NaTuRaL
Androiďák!
Příspěvky: 510
Registrován: čtv 29. dub 2010 23:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od NaTuRaL » úte 25. led 2011 18:51:20

vraceni zbozi je do 14 DNI od data koupeni, ale prez E-SHOP , to by me zajimalo kde je napsano 30

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od 007ToMMaS » úte 25. led 2011 19:07:23

či nie to som si splietol z tým že keď sa ti pokazí hneď prvý mesiac tak ti ho musia vymeniť za nový či tak niako to je...

Uživatelský avatar

far4all
Androiďák!
Příspěvky: 314
Registrován: sob 21. srp 2010 11:49:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S
Twitter: far4all
Kontaktovat uživatele:

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od far4all » úte 25. led 2011 19:09:24

A jestli se tomu dá říkat Android Market :) jestli to není Black Android Market ,ehm to znamená že je to černá verze androidu pomalu ani ne s 5 tisíci aplikacemi co ani nemusí jít :)
Nexus S 2.3.4 + New Android Market


Autor tohoto vlákna
coper
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 24. led 2011 13:02:22
Reputace: 0

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od coper » úte 25. led 2011 19:36:23

Vela aplikacii ani nefunguje to je pravda, napriklad vyskusal som 3 hry z toho ani jedna hra nefunguje.
Youtube aplikaciu to nema, takze nemozem plnohodnotne pozerat videa. Co teraz?

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od 007ToMMaS » úte 25. led 2011 19:38:07

ja by som to osobne predal... ;)


Autor tohoto vlákna
coper
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 24. led 2011 13:02:22
Reputace: 0

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od coper » úte 25. led 2011 20:25:06

Tento nemec rozbehal na tom tablete Youtube a ma tam nejaky skyfire

http://www.youtube.com/watch?v=8JW7Noxr_KQ

viete mi poradit ako to urobil?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti