Nez mne nekdo osoci, tak jsem prolezl 18 stranek vypisu hledani na app2sd zde na foru a nikde jsem nenasel navod nez jak zajistit tuto "funkci" v custom rom XYZ od HCHKRDTN... pro telefon ABC 12345... nic o samostatne funkci...
Nez mne odkazete na xda forum, tak verte ze bud mam spatne geny nebo nevim ale pro mne je tak ukrutne neprehledny a vyhledavat se tam moc neda (kuprikladu na heslo "vodafone 945" app2sd 290 zaznamu - relevatnich alespon priblizne na prvnich trech strankach 0)
A strejda google, prijde mi ze senilni, posledni dobou vyhledava pekny ho-kulovy a ne to na co se ptam (vesele ignoruje tvrdy string v uvozovkach atp.) takze tam sem taky nepochodil. Tudiz k veci
Vlastnim storj(ecek) Vodafone 945, mam ukrutny problem s vnitrni pameti a tudiz ac nerad chystam se uchylit k ROOTu v nadeji na lepsi zitrky s app2sd...
Jak na root u 945 se tu objevilo az prekvapive rychle... custom romky vsak pokud vim zadne nejsou (nebo sem nebyl schopen dohledat viz vyse) a tudiz mne zajima jak app2sd rozchodit na te puvodni ... a jestli to (polk) vubec jde... pripadne nejakou jinou radu co s tim mam delat (a nerikejte hodit z okna

Proste a jednoduse chapu ze je to telefon dost novy, tak tak ze tu ma vlastni sekci, natoz pak nejake blizsi info jak z nej udelat poradnej telefon

Takze, najde se nejaka dobra duse ktera mne alespon nekam nasmeruje (a nejlepe ne tam co slunce nesviti