Android OSapp2ext bez custom rom

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Any
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus

app2ext bez custom rom

Příspěvek od Any » pát 28. led 2011 2:06:57

Zdravim.
Nez mne nekdo osoci, tak jsem prolezl 18 stranek vypisu hledani na app2sd zde na foru a nikde jsem nenasel navod nez jak zajistit tuto "funkci" v custom rom XYZ od HCHKRDTN... pro telefon ABC 12345... nic o samostatne funkci...
Nez mne odkazete na xda forum, tak verte ze bud mam spatne geny nebo nevim ale pro mne je tak ukrutne neprehledny a vyhledavat se tam moc neda (kuprikladu na heslo "vodafone 945" app2sd 290 zaznamu - relevatnich alespon priblizne na prvnich trech strankach 0)
A strejda google, prijde mi ze senilni, posledni dobou vyhledava pekny ho-kulovy a ne to na co se ptam (vesele ignoruje tvrdy string v uvozovkach atp.) takze tam sem taky nepochodil. Tudiz k veci

Vlastnim storj(ecek) Vodafone 945, mam ukrutny problem s vnitrni pameti a tudiz ac nerad chystam se uchylit k ROOTu v nadeji na lepsi zitrky s app2sd...
Jak na root u 945 se tu objevilo az prekvapive rychle... custom romky vsak pokud vim zadne nejsou (nebo sem nebyl schopen dohledat viz vyse) a tudiz mne zajima jak app2sd rozchodit na te puvodni ... a jestli to (polk) vubec jde... pripadne nejakou jinou radu co s tim mam delat (a nerikejte hodit z okna :D )
Proste a jednoduse chapu ze je to telefon dost novy, tak tak ze tu ma vlastni sekci, natoz pak nejake blizsi info jak z nej udelat poradnej telefon :( (presto uz sem nekde zahledl ze si ho upravoval, kuprikladu lepsi aplikaci pro fotak a ja nevim co, takze neco k tomu asi uz venku bude, konec koncu postup na root uz taky je)

Takze, najde se nejaka dobra duse ktera mne alespon nekam nasmeruje (a nejlepe ne tam co slunce nesviti :D)?
Naposledy upravil(a) ramon.dexter dne ned 06. úno 2011 9:03:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Metoda s ext oddílem se jmenuje apps2ext, ne apps2sd
Samsung Galaxy Nexus 4.2.2
Vodafone 945 (ZTE Joe) Cyanogenmod 7.2.0 By Curious Mind

Autor tohoto vlákna
Any
Nové Androidě

Re: app2sd bez custom rom

Příspěvek od Any » ned 30. led 2011 16:43:33

Nikdo nic? :cry:

Tak jinak... nasel jsem nejke moznosti pomoci scriptu pres GScript... chtel jsem se tedy zeptat jestli i ty museji byt psane pro dane telefony nebo jsou univerzalni... Resp. nasel jsem jakysi clanecek v portugalnstine ohledne stroju z dilen ZTE (link) na ktery odkazoval clovek v jinem foru ze mu to na VF 945 fungovalo ovsem portugalsksy neumim, translator neni uplne optimalni a navic to obsahuje i scripty pro swap coz nevim jestli je u 400MB ram nutny. Nevim tedy co z toho balicku mam spoustet abych dostal jen app2sd pripadne jestli si mam udelat i swap... pripadne jestli to bude opravdu fungovat... :?:

ja_ma
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB

Příspěvek od ja_ma » stř 02. úno 2011 8:19:32

Az bude neco vedet, napis to sem prosim. Taky mam problem s vnitrni pameti :?
3310-> SX1-> N70-> N80-> N86-> E50-> 6220-> N5800-> S8000-> Vodafone 945-> ZTE blade-> Nexus S-> UMI X1->Nexus 4->LG G2 32GB->LG G3

Autor tohoto vlákna
Any
Nové Androidě

Příspěvek od Any » sob 05. úno 2011 1:12:29

No az si vyzvednu kartu, udelam root a po dukladne zaloze vseho... asi i HW :D prubnu ten postup... uvedomil jsem si ze mam v portugalsku znamou ktera mi to prelozila, sice nevedela ktera bije tak nektery veci podle toho vypadaj ale je to pochopitelne tak uvidime co vsechno zku***m... :lol:

Fill009
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Galaxy SIII
Tablet: Google Nexus 7 16GB
Rom: Omega v33.1 (4.1.2)

Příspěvek od Fill009 » sob 05. úno 2011 16:17:39

Co zkusit aplikaci Link2SD, objevila se na semanii, já osobně ji používám a vše funguje skvěle, nepřesune sice všechna data jedné app, přesouvá se jen apk soubor ale aspoň trochu to pomůže.
http://forum.semania.cz/index.php?topic=27721.0

Doufám že ti to alespoň k něčemu bude.

Autor tohoto vlákna
Any
Nové Androidě

Příspěvek od Any » ned 06. úno 2011 4:46:54

Hmmm to zni pocertech dobre... asi radej prubnu nejdriv tohle, bude to bezpecnejsi, ostatne tech par vygenerovanejch dat v telefonu snesu a co mi prekazi jevic jsou prave ty 15+MB apk jako opera mobile, angry birds sygic atp... Diky moc, az bude karta tak zkusim a rozhodne dam vedet. 8-)

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Re: app2ext bez custom rom

Příspěvek od ramon.dexter » ned 06. úno 2011 9:05:12

Link2sd a podobný a2sd pičoviny jsou k prdu. V telefonu pořád část aplikace zůstává a nejednou se mi stalo, že z 5MB aplikace se na kartu přesunulo jenom něco kolem 1-2MB a zbytek zůstal v telefonu. Ta metoda je naprosto špatně vymyšlená a nešikovná.

Any: musíš si najít, na xda samozřejmě, nějakej script (pro N1 dělá asi nejlepší scripty DarkTremor) ve formátu update.zip. To musíš flashnout a po nabootování následně aktivovat (většina se aktivuje nějakým příkazem v terminálu).
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Autor tohoto vlákna
Any
Nové Androidě

Příspěvek od Any » stř 09. úno 2011 1:28:26

2 ramon.dexter: najit script kvuli tomu aby to nebylo na prd nebo najit script kterej mi zaridi app2sd nebo app2ext at uz tomu rika kdo chce jak chce? Tj. radis mi k tomu co hledam nebo mi radis neco lepsiho? :) Protoze jestli mam mit script nebo aplikaci typu link2sd atp. tak je asi jednodusi pouzit tu aplikaci, maji-li delat prakticky totez...

Autor tohoto vlákna
Any
Nové Androidě

Příspěvek od Any » sob 26. úno 2011 3:30:26

Tak jsem to nakonec poresil tim link2sd ... a musim rict ze jsem spokojeny :) ... nova verze dokonce umi snad uz pracovat i s FAT ... samosebou ze to umi o den pozdeji nezj sem to aplikoval :D
kazdopadne musim rict ze je to velice jednoduche na obsluhu a lajkum jako jsem ja mohu jen vrele doporucit :)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“