Android OSPOTÍŽE S REMOTE DESKTOP CLIENT

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kriss
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 11. srp 2010 17:44:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z [ofiko rom 2.3]

POTÍŽE S REMOTE DESKTOP CLIENT

Příspěvek od kriss » sob 29. led 2011 18:59:01

Ahoj, hledám někoho, kdo má zkušenosti s programem remote desktop klient.

Nainstaloval jsem aplikaci a podle návodu ( http://www.xtralogic.com/rdc_cfg_guide.shtml ) jsem povolil vzdálenou kontrolu na svém PC (Win7), pak jsem zadal IP, jméno a heslo do aplikace a dal "connect" Chvíli se to snažilo připojit a pak to napsalo "Unable to connect: The operation timed out". Možná je to naším wifi routerem, nevím. V tom návodu je pak jeden bod o jakémsi nastavování WAN, čemuž nerozumím. Ale podle toho, co jsem vyrozuměl, by mělo být možné ovládat pc pouze přes LAN, tak v tom případě nevím, kde dělám chybu. Prosím poraďte, je to má první zkušenost s remote desktop.





Autor tohoto vlákna
kriss
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 11. srp 2010 17:44:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z [ofiko rom 2.3]

Re: POTÍŽE S REMOTE DESKTOP CLIENT

Příspěvek od kriss » ned 30. led 2011 10:56:42

Omg, lidi, to tu vážně není nikdo kdo by mi poradil? ;) Prosím.


Jajovelky
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 06. zář 2010 20:49:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 GT I9300

Re: POTÍŽE S REMOTE DESKTOP CLIENT

Příspěvek od Jajovelky » úte 01. úno 2011 20:56:11

Ahoj,
ja ti asi neporadim no jedine co ti mozem zdelit je ze ja pouzivam TeamViewer6. Je to ale iny program cizeee... asi tolko.

Uživatelský avatar

Specnaz84
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 28. led 2011 14:25:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro

Re: POTÍŽE S REMOTE DESKTOP CLIENT

Příspěvek od Specnaz84 » ned 06. úno 2011 12:03:25

No já před pár dny instaloval Gmote 2.0 a taky mi pořád nešel připojit. Už jsem měl nerva. Podle návodu jsem měl udělat vyjímky ve win firewallu na Gmote, javu a porty 8889 a 9901 a nic. Jenže problém byl ANTIVIRU. Mám Eset smart security 4. Zkus uplně vypnout firewall v antiviru, tak jsem to potom bez problému rozchodil.
Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro


Smoke
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: čtv 21. říj 2010 10:09:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: POTÍŽE S REMOTE DESKTOP CLIENT

Příspěvek od Smoke » pon 07. úno 2011 20:36:25

Aplikaci pouzivam, vse funguje v poho.
Pres prikazovy radek napis ipconfig, opis si adresu ip.
Pak dej povolit spravu vzdalene plochy.
Vytvor nebo pouzij soucasny ucet, ale musi byt chranen heslem.
Nechraneny ucet myslim nepripojis.
Do nastaveni remote control napis ip, jmeno uzivatele a heslo.
Ostatni jsem mel v defaultu.
Pro sitovani v sedmickach musis mit myslim i zapnute sledovani v siti.
Nejsem doma u pc, jedu přes telefon, zkusim kouknout do nastaveni a dám vedet.



Smoke
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: čtv 21. říj 2010 10:09:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: POTÍŽE S REMOTE DESKTOP CLIENT

Příspěvek od Smoke » úte 08. úno 2011 2:27:40

Tak jsem to testnul a funguji mi obe pripojeni.
jak pres wifi sit doma pres router, tak i pres datovy tarif/tudiz sprava mimo domov.
pres wifi router jsem se pripojil v pohode, zadal jsem jen interni ip adresu, jmeno a heslo a jelo to bez dalsiho nastaveni.
co se tyka pripojeni z venku, musis si na routeru otevrit port pro vzdalenou plochu "3389"
na svem routeru si vytvoris virtualni server, priradis mu svoji interni ip adresu a port 3389
dale si zjistis svou verejnou ip adresu napr pres mojeip.cz a pres ni se budes pripojovat z venku pres datovou sit operatora.
spustis remote client, zadas verejnou adresu z "moje ip", napr 80.15.25.455 a pripojis cislo portu pro vzdalenou spravu takze to bude vypadat:
address:80.15.25.455:3389
user name:tve jmeno uctu
password:tve heslo

ve windows musis mit u brany firewall povolenou vzdalenou plochu

doufam, ze to rozjedes ke sve spokojenosti
zkus jeste google kdyby neco nesedlo, kazdy router ma sve nastaveni, toto je univerzalni rada jak funguje "vzdalena plocha"

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti