Android OSlg optimus one

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
patriksoldan
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 30. led 2011 13:23:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg optimus one 2.3

lg optimus one

Příspěvek od patriksoldan » ned 30. led 2011 13:35:33

Ahoj mam lg optimus one a u narocnejsich her se seka obraz pri dotknuti prstem , jinak tam jede vse plynule nevim si rady poradte . dekuju :cry:





Mich-a-l
Stálý androiďák
Příspěvky: 196
Registrován: sob 29. led 2011 11:23:35
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG D620r G2 Mini
Mobil 2 / ROM: Samsung S7580 Galaxy Trend Plus
Tablet: ASUS EEE Pad Transformer TF300T

Re: lg optimus one

Příspěvek od Mich-a-l » ned 30. led 2011 14:36:46

http://androidforum.cz/kernel-s-minimal ... 11023.html alebo pockat na offic opravu od LG (android 2.3)

btw v pravo hore existuje take okienko kde je napisane " Hledej.... " , skus ho obcas pouzit :)


Autor tohoto vlákna
patriksoldan
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 30. led 2011 13:23:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg optimus one 2.3

Re: lg optimus one

Příspěvek od patriksoldan » ned 30. led 2011 15:01:22

Diky moc . tet jeste jestli to podle navodu dam :D ale fakt diky


Autor tohoto vlákna
patriksoldan
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 30. led 2011 13:23:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg optimus one 2.3

Re: lg optimus one

Příspěvek od patriksoldan » ned 30. led 2011 18:47:46

jeste mam jeden problem prosim te v te sekci jak jsi mi dal ten odkaz. máš s tím zkušenosti ? nejde mi ten terminal emulator a tak jsem stahl ten prvni jinaci na marketu jmenuje se android terminal emulator protoze tam ten co ma byt mi nesel a jak do tohoto pisu ty veci tak mi to pise jak dam enter ze tato operace neni povolena. a to uz mi zbyva jen tohle jinak tam mam vsechno dane rootly telefon i skopirovane veci na sd card


Mich-a-l
Stálý androiďák
Příspěvky: 196
Registrován: sob 29. led 2011 11:23:35
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG D620r G2 Mini
Mobil 2 / ROM: Samsung S7580 Galaxy Trend Plus
Tablet: ASUS EEE Pad Transformer TF300T

Re: lg optimus one

Příspěvek od Mich-a-l » ned 30. led 2011 19:20:40

patriksoldan píše:.....
s tim ti nepomozem...sry...mam mobil 3 dni a este som sa v podobnych veciach nevrtal :)



Autor tohoto vlákna
patriksoldan
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 30. led 2011 13:23:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg optimus one 2.3

Re: lg optimus one

Příspěvek od patriksoldan » ned 30. led 2011 19:30:04

se nedá nic dělat akorat je tam jeden pruser kdyz si nebudes jisty ze je vsechno spravne tak raci ani nerestartuj mobil tim volumedown +home+power protoze misto aby mi najelo to co mnelo ta tabulka a tak tak se mi vymazal durch celej mobil do tovarniho nastaveni :( TET UZ JEN POCKAT NA 2.3 JESTLI TO VYRESI


Mich-a-l
Stálý androiďák
Příspěvky: 196
Registrován: sob 29. led 2011 11:23:35
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG D620r G2 Mini
Mobil 2 / ROM: Samsung S7580 Galaxy Trend Plus
Tablet: ASUS EEE Pad Transformer TF300T

Re: lg optimus one

Příspěvek od Mich-a-l » ned 30. led 2011 20:44:21

patriksoldan píše: ........
nooo tento hmat ma urobit wipe (vsetko vymazat), ale ked si do mobilu das custom recovery (alebo tak nejak sa to vola), tak potom tim hmatom pustis nejake servisne menu, takze si myslim ze si nejako zle naistaloval/nenainstaloval to recovery

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 2 hosti