Android OSInternet z PC

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Mich@l
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 26. pro 2010 21:41:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG OO[]Acer Iconia A500

Internet z PC

Příspěvek od Mich@l » ned 06. úno 2011 11:56:37

Dobry den,

chtel bych se zeptat jestli jde nejak synchoronizovat mobil s pc a vyuzivat internet z PC.




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Internet z PC

Příspěvek od ramon.dexter » ned 06. úno 2011 11:57:28

Ne, pořiď si wifi router. A ne, nedá se to nijak ochcat - prostě tohle řešení nikdo nebere vůbec v potaz, vzhledem k tomu že wifi router se dá sehnat za pár stovek. Pokud nebudeš proti, zavřel bych to tady, neni třeba tady cokoliv dál řešit. Prostě to nejde.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
Mich@l
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 26. pro 2010 21:41:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG OO[]Acer Iconia A500

Re: Internet z PC

Příspěvek od Mich@l » ned 06. úno 2011 12:01:45

ok, dik :)


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5350
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 91
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Internet z PC

Příspěvek od xanthor » ned 06. úno 2011 13:18:41

A co Connectify (nezkoušel jsem, ale někde jsem zaslechl, že se takto sdílet wifi dá, i když obvykle bývá s ad hoc sítěmi na Androidu problém)?

Uživatelský avatar

Vagabond
Androiďák!
Příspěvky: 533
Registrován: stř 27. říj 2010 17:42:50
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 5z

Re: Internet z PC

Příspěvek od Vagabond » ned 06. úno 2011 13:30:27

xanthor píše:A co Connectify (nezkoušel jsem, ale někde jsem zaslechl, že se takto sdílet wifi dá, i když obvykle bývá s ad hoc sítěmi na Androidu problém)?
Connectify jede uplne v pohode, vytvori hotspot vcetne zabezpeceni a sdileni... pripojeni k netu se da povolit nebo zakazat..... pouzivam tohle reseni jiz delsi dobu na NTB Compaq 610
ASUS Zenfone 5z


Uživatelský avatar

JIRI
Stálý androiďák
Příspěvky: 129
Registrován: čtv 30. zář 2010 16:52:07
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Placatej

Re: Internet z PC

Příspěvek od JIRI » ned 06. úno 2011 13:30:56

Program Connectify jsem pouzival (nebo je funkcni i virtual router) ale ani jedno z tech reseni neni uplne 100% funkcni, fungovat se na tom da ale neni to uplne ono.
Nakonec jsem stejne poridil wifi router protoze jsem poridil NTB i moji pritelkyni a mame ted doma plne funkcni wifi, za tech par stovek to stoji.
VF-845, Huawei Ideos X5, Huawei Honor, HTC One S, LG L9 II, Acer Liquid E700, Microsoft Lumia 640XL, Smart prime 6, Alcatel Idol 3 5,5", Xiaomi Redmi Note 4 qualcom,Huawei, Huawei P20 lite

Uživatelský avatar

Vagabond
Androiďák!
Příspěvky: 533
Registrován: stř 27. říj 2010 17:42:50
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 5z

Re: Internet z PC

Příspěvek od Vagabond » ned 06. úno 2011 13:36:17

oprava.... podle tohoto clanku jede jen na win7 http://www.zive.cz/clanky/connectify-ud ... fault.aspx
ASUS Zenfone 5z


foxit
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pon 07. úno 2011 12:56:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade
Rom: CM7

Re: Internet z PC

Příspěvek od foxit » pon 07. úno 2011 13:00:29

Používám k připojení internetu z PC usb adapter Tenda W311U. Funguje jako AP. V XP mi jede s orig. ovladači, v 7 jsem zkoušel Connectify. Kromě připojení k internetu zvládá správu telefonu s MyPhoneExplorer, přenos souborů s Wireless File Transfer. V paneláku mám signál přes zeď, na větší vzdálenost to není. Po instalci mě to blokoval firewall, chvíli mě trvalo než jsem na to přišel, takže nezapomenout ve firewallu povolit novou síť.

Nejspíš se objeví reakce typu „Kupte si wifi router!“, ale já odpovídám na dotaz jestli to jde.
Jde to.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti