Android OSpovolit / zakazat aktualizaci defaultne nainstalovanych apps

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
tchuddi
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: p500
Twitter: Nemam

povolit / zakazat aktualizaci defaultne nainstalovanych apps

Příspěvek od tchuddi » úte 15. úno 2011 14:39:08

Dobrý den.
rád bych se zeptal, jestli jde nějak centralně povolit / zakazat aktualizace defaultně nainstalovaných aplikací?
defaultně nainstalované apps mi v márketu nezobrazují, takže ani nenabídly aktualizaci dokud jsem je nevyhledal a nedal aktualizovat ručně. Od té doby už aktualizaci nabízejí jako jakákoli jiná app z marketu. Toto není problém u app typu facebook které se jmenují stejně u mapy což je ve skutečnosti google maps, ale pokud se app jmenuje Galerie nebo email tak netuším jak se ve skutečnosti jmenuje a nelze tedy provést ani její update.

Druhá věc je přesný opak předchozí otázky a to jak zakázat automatické nabízení u aplikací u kterých jsem omylem provedl jeden update a od té doby opruzují. Vlasní blbostí jsem aktualizoval třeba defaultně nainstalovaný twitter, který nepoužívám. je to pro mě jen další app která v telefonu pouze zavazí. Problém je, že i po odinstalaci aktualizací s něma třeba twitter/market neustále otravuje (do první aktualizace neotravovali. viz výše). Je to prostě další věc, která pouze zavazí a bere místo v paměti telefonu a kterou nechci. Nejradši bych se aplikací typu latitude, twitter, přehrávač hudby, prohlížeč apod. zbavil úplně, protože jsou mi k ničemu, ale nenašel jsem žádný návod, který by neporušoval podmínky používání telefonu a tak protože to normálně nejde a když už je tu musím mít, tak aspoň nechci aby opruzovali s update který jsem omylem "povolil" a který zabírá jenom místo v paměti.

Ano na jednu stranu chci povolit to co mi u některých apps nejde a na druhou stranu zakázat u jiných u kterých jsem to omylem spustil, ale teď už je pozdě zrušit to co jsem spustil, tak se ptám jestli existuje řešení

telefon: LG P500 Optimus one
android 2.2.1 sestavení: FRG83
verze sw: LG-P500-V10n
operátor: Voda fone

lulu
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Nubia N2 NX575J 4GB

Re: povolit / zakazat aktualizaci defaultne nainstalovanych

Příspěvek od lulu » stř 26. říj 2011 7:10:08

V Android Marketu otevřít ‘My apps’, kliknout na aplikaci a úplně dole odškrtnout "Allow automatic updating”
Obrázek

Pedro1
Droid
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: povolit / zakazat aktualizaci defaultne nainstalovanych

Příspěvek od Pedro1 » pon 31. říj 2011 12:33:26

Zdravim, ja se taky pridam, mam trosicku jiny pripad. Kdyz pustim market, tak se zacnou nektere aplikace aktualizovat samy, i kdyz o to nestojim, napr. Google mapy a adobe flash 11.
Akorat mi to sezralo FUP u operatora (O2), i kdyz potom flash 11 smazu, protoze mam malo mista v pameti, ale za cas se stahuje znovu, a tak to jde porad do kolecka. Odskrtnul jsem u tech aplikaci "automaticky aktualizovat", nepomohlo. Neexistuje na to nejaky figl?

Pedro1

Odpovědět

Zpět na „Android OS“