Android OSLokalizace Android OS z ciny

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
DjLobo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 26. led 2011 22:57:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z5 Compact
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Lokalizace Android OS z ciny

Příspěvek od DjLobo » čtv 17. úno 2011 16:05:23

Uvazoval jsem o koupi nejake kopie telefonu pro rodinu z ciny, ale temer u vsech s androidem je english a simplified chinese, coz by moji rodinni prislusnici nerozdejchali. tak jsem se chtel zeptat, jestli existuje zpusob, jak tam nasypat cz lokalizaci. podotykam, ze to nejsou zadne standardni tel. (blize nespecifikovany hw) takze pochybuju, ze tam dostanu romku z jineho mobilu tak aby vse bezelo. jsou tam 2.1 nebo 2.2 (v lepsim pripade). pro nazornost www.solomobi.com




Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7754
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Tab S7

Re: Lokalizace Android OS z ciny

Příspěvek od Cleric » čtv 17. úno 2011 16:43:14

K tomu by ti mohla pomoci tato aplikace http://www.appbrain.com/app/morelocale- ... morelocale, ale zaručit ti to nemůžu.
Osobně jsem ji zkoušel asi dvakrát a jednou mi pomohla po druhý už ne.


mirrat
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 21. úno 2011 19:17:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Giphon F23

Re: Lokalizace Android OS z ciny

Příspěvek od mirrat » pon 21. úno 2011 19:27:50

Pouzivam Giphon F 23 cca 199 US Dolaru plus posta cca 4500 Kc.Je to od obchodnika kde jsem kupoval uz 3 mobily (jedou uz 2 roky):
http://www.fastcardtech.com/goods-5290- ... 0+Mhz.html
Tento ma CPU 600 Mhz.
Je pak jeste verze F 26 s CPU 800 Mhz za 250 dolcu.Ten pry je soucasna jednicka.Oba jsou kopie iphonu.V cesku se nic nedoplaci (zatim do dnes,bude se mnenit)....MAJI CESTINU!

Uživatelský avatar

NaTuRaL
Androiďák!
Příspěvky: 510
Registrován: čtv 29. dub 2010 23:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: Lokalizace Android OS z ciny

Příspěvek od NaTuRaL » úte 22. úno 2011 12:52:45

/OT/
ohledne tech tvejch iPhonu se mrkni sem - http://bit.ly/hqDwA2 aby jsi pak nerikal ze o tom nic newis


bara.hlubuckova7
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 22. úno 2011 18:08:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire

Re: Lokalizace Android OS z ciny

Příspěvek od bara.hlubuckova7 » úte 22. úno 2011 18:12:20

Ahoj, nevíte někdo co mám dělat když po mně mobil chce google účet a já nevim jakej jsem si založila a jinak se tam nedostanu?


Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Lokalizace Android OS z ciny

Příspěvek od 007ToMMaS » úte 22. úno 2011 21:05:39

zadaj google účet.... a keď nevieš tak si vytvor jednoducho nový.... požaduje ho pre to lebo naň si môžeš zálohovať všetko... a potrebuješ ho napríklad na to aby ti fungoval market....


mirrat
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 21. úno 2011 19:17:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Giphon F23

Re: Lokalizace Android OS z ciny

Příspěvek od mirrat » stř 23. úno 2011 10:38:16

Frantisku.....mel bys jit vratit ty kramy a hadry cos nakoupil u ťamanů.Pokud jsi tam zadne znackove dusevni vlastnictvi nekoupil, tak lzes a nebo je Ti cca 80 let (cirka 17 % ppulace cz).Tak pravi statistika.Vic se k takove OT provokaci nehodlam vyjadrovat
Tvuj psycholog,ktery patri temer mezi tech 17% .No....temer...bez 19 let! :lol:

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti