Android OSandroid os vs. apple os

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
ondrej25
Stálý androiďák

android os vs. apple os

Příspěvek od ondrej25 » sob 19. úno 2011 21:27:56

čau..
moc uvažuji o koupě androidu-čili lg optimus one.Jednalo by se ale o muj první mobil smartphone.
Tak jsem našel a slyšel o apple ipod touch-nebo mp3 přehrávači, do kterého si mužes nahrát skoro všechno jak do iphona-což nabízí apple store přes 300 000 aplikací. Což je daleko více než na androidu..!
Taky sem ho jednou vyzkouše-na hry UŽASNÝ , ale strašně mě vadí jenom to jedno tlačítko, takovej skleněnej displey a taky ten hnusnej kryt.!!
Řekl bych že ten apple je na hry lepší,ale........jsem se hodně dočetl o chybách applu..., ža android je daleko lepší!
Jde mi jenom o hry, mp přehrávač, filmy, a aplikace.......
Nadruhou stranu android ještě nikdo moc nemá, apple snad každej pátej, a taky KVALITU her-na androidu marketu jsem našel hodně dobrejch her, ale i takový HODNĚ ZAOSTALej he, na apple storu jsem našel více 3d her a více kvalitnější !
prosím poraďte..cenově jsou oba vyrovnané-lg 4990 a apple 5600 takže ok.

far4all
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Nexus S
Twitter: far4all
Kontaktovat uživatele:

Re: android os vs. apple os

Příspěvek od far4all » sob 19. úno 2011 21:49:25

NO jestly to máš na Hry a Hudbu a tak tak Ipod 4G :) v Tomhle je zatím Apple Napřed :) ,JInak těch 300 000 App dal Apple za Xlet ale Andorid dal těch 100 000 za Pár měsíců :) no je to na tobě :)
Nexus S 2.3.4 + New Android Market

vojtacz
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Jiayu G2F

Re: android os vs. apple os

Příspěvek od vojtacz » ned 20. úno 2011 1:18:47

iPhone 3G jsem mel 2 roky, tedka mam tyden Androida a neda se to srovnavat (ve prospech Androida). Spis ale nez fakta, tak ti doporucim si zajit do kramu a vyzkouset oba systemy. Jedno tlacitko problem neni, je to ciste o zvyku. Osobne sem nadsen z Androida, otevrenost systemu a moznosti customizace sou oproti iOS trochu jinde

Sent from my HD2    

Odpovědět

Zpět na „Android OS“