Android OSAndroid a HTC Diamond

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Wicked
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 20. úno 2011 17:56:42
Reputace: 0

Android a HTC Diamond

Příspěvek od Wicked » čtv 24. úno 2011 13:39:17

Zdravím pánové,

pořídil jsem si "nový" telefon HTC Diamond a rád bych na něm zprovoznil Androida.

Jak je na tom Android ohledně mého HTC? Na fórech všude čtu, že tam nefunguje pár věcí: foťák, gps, bt atd.

Nevíte někdo, jak to je teď?

Děkuji




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android a HTC Diamond

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 24. úno 2011 14:42:52

Gratuluji ti k vyhození peněz oknem. Android na tohle s největší pravděpodobností nedostaneš a pokud ano, plno věcí nebude fungovat.
A ne, nečekej že se někdo bude zabejvat optimalizací pro 4-5 let starej stroj, zvlášť když na trhu je plno čistě androidích zařízení.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Android a HTC Diamond

Příspěvek od unavix » čtv 24. úno 2011 15:09:35

Jen pro zajímavost,kolik si za ten skvost dal?
Jen že za 5000 se dá koupit nový LG Optimus One kterej je na tom po HW stránce určitě líp než Diamond a už je to droidí foun.
Bůh odpouští, JÁ NE!

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Android a HTC Diamond

Příspěvek od 007ToMMaS » čtv 24. úno 2011 15:46:38

si myslím že zaň dal niakych 2000KC keď napísal že "nový" tak nový nebude... ;) za tých 2000-3000kc zoženieš tiež niaky android trebárs od HTC niake HTC G1 a veľa iných... ;) samozrejme používaných.. .


kromsa
Stálý androiďák
Příspěvky: 192
Registrován: ned 10. kvě 2009 22:17:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS - Gtab 7 - SE Xperia mini - HD2 - SGN
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Android a HTC Diamond

Příspěvek od kromsa » čtv 24. úno 2011 16:03:21

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=907509

Romka s androidem pro HTC Diamond , podle changelogu je celkem vyvyjena , posledni aktualizace 13/2/2011

Takze to prosim nezamykejte :roll:
SGS - ICS ; Gtab 7 - ICS ; HD 2 - WP7 ; SGN - ICS



Autor tohoto vlákna
Wicked
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 20. úno 2011 17:56:42
Reputace: 0

Re: Android a HTC Diamond

Příspěvek od Wicked » čtv 24. úno 2011 18:10:14

Tak ja za toho Diamonda nedal nic :-) dostal jsem ho jako darek od sefa :-)

Uživatelský avatar

P1azer
Droid
Příspěvky: 1277
Registrován: sob 30. kvě 2009 23:05:31
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: 1+8 Pro
Tablet: Galaxy tab S5e LTE

Re: Android a HTC Diamond

Příspěvek od P1azer » čtv 24. úno 2011 18:38:44

Potom měly být ty uvozovky u slova "POŘÍDIL" a né "NOVÝ"..


Autor tohoto vlákna
Wicked
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 20. úno 2011 17:56:42
Reputace: 0

Re: Android a HTC Diamond

Příspěvek od Wicked » čtv 24. úno 2011 18:58:41

Omlouvám se za špatné uvozovky ...


Autor tohoto vlákna
Wicked
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 20. úno 2011 17:56:42
Reputace: 0

Re: Android a HTC Diamond

Příspěvek od Wicked » sob 26. úno 2011 9:17:43

Tím tedy toto téma končí? Uvozovkama?

Sehnal jsem si baličky ze stránky: http://htcandroid.xland.cz/
- stáhl jsem si XDANDROID31310.7z

Návod na instalaci jsem si našel zde: http://ghost301tech.wordpress.com/2010/ ... h-diamond/

Našel a stáhl jsem si dobré baličky? A návod na instalaci je také v pohodě?

Děkuji :roll:

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12652
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android a HTC Diamond

Příspěvek od ramon.dexter » sob 26. úno 2011 9:19:52

wicked: no nezlob se na nás, že ti tady všechno nestrkáme pod nos. Ale nikdo z nás tady ten telefon nemá - většina lidí tady má přímo androidí telefony, takže nepotřebujou řešit jak dostat android tam, kam nepatří.
K tvým otázkám: jak máme vědět, že je všechno v pořádku, když tady nikdo ten telefon nemá a nemůže ten postup vyzkoušet?
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Android a HTC Diamond

Příspěvek od 007ToMMaS » sob 26. úno 2011 13:23:00

osobne som ten telefon mal.... keď som chcel nahrať inú rom tak som musel ho odblokovať aby som môhol nahrávať iné rom... rom sa nahrávali cez PC a tie rom boli v podobe ruu súboru..... tak to bolo najjednoduchšie... vždy si mal jeden stály ruu súbor v zložke a tam si si dal rom v podobe .zip pustil si ruu a inštaloval si.... ;)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 4 hosti