Android OS''Karta SD byla odstraněna''

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
mathys
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC kaiser

''Karta SD byla odstraněna''

Příspěvek od mathys » ned 27. úno 2011 18:12:03

Zdravím,

Nahrál jsem si na můj MDA Vario III(HTC Kaiser) Androida, vše mi funguje, až na to, že když chci nějakou aplikaci nbo hru nainstalovat na SD kartu, tak mi to v průběhu instalace nahlásí, že karta SD byla odebrána a mobil ji pak vubec nevidí. Pomůže pouze restart, ale ta aplikace tam stejnak instalovaná nezůstane..Přitom videa,MP3 a obrázky z ní normálně přehraju. Zkoušel sem ji naformátovat a nepomohlo to.

Verze mého androida naleznete zde : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961867

Vagabond
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 5z

Re: ''Karta SD byla odstraněna''

Příspěvek od Vagabond » ned 27. úno 2011 19:42:14

nerad bych placal nesmysly ale android jako takovy neumi instal na kartu primo, polud nemas primo v rom app2sd tak to nepujde a pokud mas tak na karte musis mit vytvoren systemovy oddil ext2 nebo ext3 ten ti vytvori programek v recovery modu, zkus tu najit vlakno na instal app na sd.
podrobnejsi info ted z hlavy nevim ale je to tu reseno mnohokrat
ASUS Zenfone 5z

Vagabond
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 5z

Příspěvek od Vagabond » ned 27. úno 2011 19:48:28

nevim jestli na froyo pojede tohle AmonRA Recovery, mam ho odzkouseny jen na android 2.1
ASUS Zenfone 5z

Autor tohoto vlákna
mathys
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC kaiser

Příspěvek od mathys » ned 27. úno 2011 20:34:13

App2SD sem zkoušel,,ale stejnej efekt..adb konzoli taky,ale bez uspěchu..vytvořit na kartě ext2 oddíl sem taky dělal,ale přez nějakej programek v pc(myslim Minitool),jenže zase nic..ale ext3 sem nezkoušel,tak to ještě zkusím..

Edit: Pro upřesnění: Každá aplikace,která se instaluje na SD kartu mi nejde. Prostě mi to v pruběhu instalace napíše, že Kartu SD lze odstranit a po chvilce Karta SD byla odstraněna. Už vubec nevim,čim to muže bejt :/

Edit2: problem vyřešen, nebo spíš nevyřešen,vykašlal jsem se na to a dal tam zpět windows,mužete lock..

Odpovědět

Zpět na „Android OS“