Android OSLze vypnout ikonu zmeškaného hovoru ve stavové liště?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
ZeKe
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Lze vypnout ikonu zmeškaného hovoru ve stavové liště?

Příspěvek od ZeKe » stř 09. bře 2011 7:30:12

Dobré jitro,
na svém Desire HD řeším problém, zdali nějak jde vypnout ikonu zmeškaného hovoru ve stavové liště? DHD mám nerootovaný, se stock ROMkou, tedy se Sense, používám výchozí aplikaci Telefon.
A jelikož častěji příchozí hovor odmítnu a volám zpět, štve mně, že po skipnutí hovoru zůstává v notifikační liště "viset" ikona nepřijatého hovoru, s kteroužto musím ještě dále "uživatelsky pracovat", ať uz jen vstupem do Telefonu a nebo slajdnutím lišty a kliknutím na Vymazat.
Ačkoliv jsem hledal zde, na Googlu i v manuálu (v tomto pořadí), žádnou rozumnou odpověď jsem nenalezl.

Lze to tedy vůbec někde nastavit aby se nepřijaté/zmeškané hovory nenotifikovali ikonkou?

Možná jsem zmlsaný Nokiemi, moje předchozí telefony, ať už hloupé bez OS, nebo Symbianová E51 se k "aktivně odmítnutým" chovaly, jako že to jsou hovory přijaté. Jakkoli mi to zpočátku připadalo jako nelogické nastavení, pro můj účel to bylo naprosto vyhovující. Přestože je Android super OS, tohle měli podle mého lépe vyřešené ty Nokie..

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Re: Lze vypnout ikonu zmeškaného hovoru ve stavové liště?

Příspěvek od ramon.dexter » stř 09. bře 2011 7:56:04

Ber to tak, že tohle je prostě jinej systém, kde se některý věci dělají jinak. Hovor jsi odmítnul>nehovořil jsi s drhou stranou>je to nepřijatej hovor. Jednoduchý. Je to aby jsi na tu druhou stranu nezapoměl. A přiznej si, je opravdu velká práce, slajdnout dolů lištu a vymazat to?
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Autor tohoto vlákna
ZeKe
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Re: Lze vypnout ikonu zmeškaného hovoru ve stavové liště?

Příspěvek od ZeKe » stř 09. bře 2011 8:18:49

Ano, vsechno co pises ramone, samozrejme vim, az tak velka prace to neni, nicmene presto je to obtezujici.
U jen treba z toho titulu, ze to odmitnu na DHDcku, ale nazpatek volam treba z jineho pristroje (pevna linka v praci apod.)

Tys to bral mozna je z pohledu toho meho srovnani s tema Nokiema - ja vedel, ze to tam nemam psat, ze se nekdo chyti hlavne toho ;-)

Je to jinej system, nektery veci se delaji jinak, presto se treba dockam nejake odpovedi typu "ve stock ROM to nejde, ale narvi tam xxx ROMku a v ni se to udela tak a tak" :-)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“