Android OSHTC G1 problem po zbabranej instalacii - vyriešené

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
motolaco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 13. bře 2011 8:26:02
Reputace: 0

HTC G1 problem po zbabranej instalacii - vyriešené

Příspěvek od motolaco » ned 13. bře 2011 15:30:58

No...skušal som na mojom HTC G1 dať android 2.1 aj ked som siel podla navodu dakde som spravil chybu a teraz po naštartovani systemu nemam ikonku MARKET, ked mi niekto vola tak sa mi nedovola atd atd...neviem čo s tým teraz..dal som aj wipe továrne nastavenia ale nič asi sim to kvalitne premazal všetko.vedeli by ste pomocť?dakujem
Naposledy upravil(a) motolaco dne pon 14. bře 2011 17:22:06, celkem upraveno 1 x.




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od ramon.dexter » ned 13. bře 2011 16:00:50

Ne, nevěděli bysme pomoct. Ne s těma informacema který jsi nám poskytnul.
Podle jakýho návodu?
Co jsi s tím dělal?
Co jsi tam nahrával?
Co přesně jsi provedl?

Prosím, rozepiš to do bodů, ať se nám s tím líp pracuje.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
motolaco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 13. bře 2011 8:26:02
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od motolaco » ned 13. bře 2011 16:19:46

ramon.dexter píše:Ne, nevěděli bysme pomoct. Ne s těma informacema který jsi nám poskytnul.
Podle jakýho návodu?
Co jsi s tím dělal?
Co jsi tam nahrával?
Co přesně jsi provedl?

Prosím, rozepiš to do bodů, ať se nám s tím líp pracuje.
podla tohto http://androidforum.cz/navod-root-g1-po ... t7909.html

Návod je určite dobrí ale myslim že problem je že tam písali že treba spraviť wipe no a ja som oznacil všetky wipe v android system recovery ako wipe data,cache,dalvik,rotate settings a ešte k tomu som stiahnute aplikacie inštaloval cez android system recovery. . a teraz aj ked dam obnoviť tovarne data,tak system už nabehne bez MARKET,GMAIL a neda sa mi dovolat len potom mi pride sms o zmeskanom hovore

Uživatelský avatar

3miki3
Robot
Příspěvky: 849
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od 3miki3 » ned 13. bře 2011 16:44:09

Ahoj, jsem autorem návodu. Zkus dát wipe všeho a nahrát nějakou aktuálnější rom třeba AOSP MT3G 2.2.1, ta jede perfektně a market už v ní mít budeš...

Uživatelský avatar

vaclav
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: čtv 11. úno 2010 14:50:44
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od vaclav » ned 13. bře 2011 16:46:07

No to ze tam nemas Google aplikace asi bude tim, zes tam po nahrani ROM nenahral ten Google addon nebo si ho tim wipem smazal.
# G1 WHITE = [ROM] MT3G Test3 - port 2708 - SPL 1.33.0013d - Radio 2.22.28.25 #
# Motorola Milestone 2=[ROM]FROYO 2.2.2 UK/rooted/CPU1300Mhz #



Autor tohoto vlákna
motolaco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 13. bře 2011 8:26:02
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od motolaco » ned 13. bře 2011 16:54:11

3miki3 píše:Ahoj, jsem autorem návodu. Zkus dát wipe všeho a nahrát nějakou aktuálnější rom třeba AOSP MT3G 2.2.1, ta jede perfektně a market už v ní mít budeš...

aha dakujem za pomoc. . .a ako stiahnem rom ked nemam market?ked idem cez brovser, najdem ho ale ked dam download tak mi to nestiahne..napise ze nemam povolenie

Uživatelský avatar

3miki3
Robot
Příspěvky: 849
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od 3miki3 » ned 13. bře 2011 17:13:14

hele, romku si stahneš přes pc................ co máš vůbec za romku? seš si jistý žes ten návod dělal bod po bodu?


Autor tohoto vlákna
motolaco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 13. bře 2011 8:26:02
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od motolaco » ned 13. bře 2011 17:44:30

3miki3 píše:hele, romku si stahneš přes pc................ co máš vůbec za romku? seš si jistý žes ten návod dělal bod po bodu?
no nie nerobil som to bod po bode viem že som to pokašlal ja ... no a rom tam teraz nemam žiadnu..ked som dal wipe tak to všetko zmazalo

Uživatelský avatar

vaclav
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: čtv 11. úno 2010 14:50:44
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od vaclav » ned 13. bře 2011 18:13:15

Je toto mozne? :) Mozna napsat co jsi udelal a co ne by nebylo od veci. Takhle Ti tezko nekdo pomuze.
# G1 WHITE = [ROM] MT3G Test3 - port 2708 - SPL 1.33.0013d - Radio 2.22.28.25 #
# Motorola Milestone 2=[ROM]FROYO 2.2.2 UK/rooted/CPU1300Mhz #


Autor tohoto vlákna
motolaco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 13. bře 2011 8:26:02
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od motolaco » ned 13. bře 2011 18:27:43

vaclav píše:Je toto mozne? :) Mozna napsat co jsi udelal a co ne by nebylo od veci. Takhle Ti tezko nekdo pomuze.
notak som stiahol rom na sd kartu odtialto http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=811620 vložil do telefonu zapol som ho cez tlačidlo domov a vypnut, dostal sa do android system recovery a tam vybral flash zip from sd card a nainštaloval ROM...po inštalacii som dal reboot systemu a už asi 10min mi svieti displej s logom G1 T mobile a nič sa nedeje.. :geek: ..tak čakam ...

Uživatelský avatar

vaclav
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: čtv 11. úno 2010 14:50:44
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od vaclav » ned 13. bře 2011 18:33:36

Radio a SPL jsi nenahral? (V tomto poradi :!: :!: ) http://code.google.com/p/sapphire-port-dream/ Tim bych zacal. / Vyndej baterku. Dostan se do recovary a flashni je. A pak pokracuj v navodu. (bod 7)
# G1 WHITE = [ROM] MT3G Test3 - port 2708 - SPL 1.33.0013d - Radio 2.22.28.25 #
# Motorola Milestone 2=[ROM]FROYO 2.2.2 UK/rooted/CPU1300Mhz #


Autor tohoto vlákna
motolaco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 13. bře 2011 8:26:02
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od motolaco » ned 13. bře 2011 18:58:05

vaclav píše:Radio a SPL jsi nenahral? (V tomto poradi :!: :!: ) http://code.google.com/p/sapphire-port-dream/ Tim bych zacal. / Vyndej baterku. Dostan se do recovary a flashni je. A pak pokracuj v navodu. (bod 7)
už to robím nahravam radio a spl..a budem pokračovať...hned dam vedieť...dik


Autor tohoto vlákna
motolaco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 13. bře 2011 8:26:02
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od motolaco » ned 13. bře 2011 19:40:41

motolaco píše:
vaclav píše:Radio a SPL jsi nenahral? (V tomto poradi :!: :!: ) http://code.google.com/p/sapphire-port-dream/ Tim bych zacal. / Vyndej baterku. Dostan se do recovary a flashni je. A pak pokracuj v navodu. (bod 7)
už to robím nahravam radio a spl..a budem pokračovať...hned dam vedieť...dik
no takže nahral som radio,potom spl a potom ROM z sd karty, rebootol telefon, zobrazilo sa logo, po asi 10 min som vytiahol baterku a siel do recovery a natiahol som cayogen..ibaže počas inštalacie vyhodilo chybu 341 a veryfiing aborted......co ted?

Uživatelský avatar

vaclav
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: čtv 11. úno 2010 14:50:44
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od vaclav » ned 13. bře 2011 19:50:09

hmm, udelej komplet wipe a zkus stahnout romku na kartu jeste jednou a flash zopakni.
# G1 WHITE = [ROM] MT3G Test3 - port 2708 - SPL 1.33.0013d - Radio 2.22.28.25 #
# Motorola Milestone 2=[ROM]FROYO 2.2.2 UK/rooted/CPU1300Mhz #


Autor tohoto vlákna
motolaco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 13. bře 2011 8:26:02
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od motolaco » ned 13. bře 2011 21:58:58

vaclav píše:hmm, udelej komplet wipe a zkus stahnout romku na kartu jeste jednou a flash zopakni.
urobil som to znova a nič ...píšem všetko čo som teraz urobil....sformatoval SD kartu na fat32...natiahol tam tieto subory- radio,spl,ROM,update-cm-6.1.0-ONE-signed.zip...šiel do recovery cez home a power spravil wipe, potom som natiahol radio a rebootol, spl a rebootol,potom ROM a restartoval čakal som 10 min,vybral baterku,šiel do recovery a inštaloval cayogen ale furt pred koncom zruší...aborted....kde robím chybu?

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od 007ToMMaS » ned 13. bře 2011 22:11:03

keď ti to nejde a potrebuješ oživiť fon tak choď do bootloaderu pred tým si na nete najdi rom v podobe ruu súboru.... a vytvor si goldcard.... pusti ruu súbor.... a máš oživený fon... ;)

Uživatelský avatar

3miki3
Robot
Příspěvky: 849
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od 3miki3 » ned 13. bře 2011 22:26:02

stahni jinou romku .... třeba aosp ted chvatam tak ti odkaz nenajdu ale najdeš to tu na foru ... AOSP froyo android 2.2.1


Autor tohoto vlákna
motolaco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 13. bře 2011 8:26:02
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od motolaco » pon 14. bře 2011 8:41:24

3miki3 píše:stahni jinou romku .... třeba aosp ted chvatam tak ti odkaz nenajdu ale najdeš to tu na foru ... AOSP froyo android 2.2.1
taaak super sa mi to podarilo...natiahol som to znova a znova...a mal som asi zle stiahnutý cayogen...stiahol som to znova..a mam verziu 2.2.1 :D system po chvili nabehol

ale stale tam nemam market ani google aplikacie....gapps-mdpi-tiny-201009šé-signed.zip mam na karte stiahnuté.. mam teraz vypnut telefon a ist do recovery a nahrať to?radšej sa spýtam nechcem to už pobabrať :DD

Uživatelský avatar

vaclav
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: čtv 11. úno 2010 14:50:44
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od vaclav » pon 14. bře 2011 10:54:50

No vidis :) Tohle uz se mi taky stalo. Ty GAPPS po flashnuti ROM taky flashni a je hotovo.
# G1 WHITE = [ROM] MT3G Test3 - port 2708 - SPL 1.33.0013d - Radio 2.22.28.25 #
# Motorola Milestone 2=[ROM]FROYO 2.2.2 UK/rooted/CPU1300Mhz #


Autor tohoto vlákna
motolaco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 13. bře 2011 8:26:02
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od motolaco » pon 14. bře 2011 11:23:47

vaclav píše:No vidis :) Tohle uz se mi taky stalo. Ty GAPPS po flashnuti ROM taky flashni a je hotovo.
OK ale mama to flashnut tak že zapnem telefon cez home a power a natiahnem to odtial?. . radsej sa už pytam pre istotu ;)

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od ramon.dexter » pon 14. bře 2011 11:46:17

Vždy, když se mluví o flashování, vždy se to dělá z recovery. Nastuduj si základní výrazy, není to od věci. A pro přístě, když je nějakej návod rozepsanej na body, postupuj přesně podle všech bodů. Ne "Já jsem král světa, všechno vím nejlíp" provést jenom ty body který se ti líbí. A až tě někdo požádá abys psal trošku přehledně, udělej tak. Tvůj problém se dal vyřešit po dvou třech příspěvcích, kdyby jsi byl schopnej svůj problém pořádně popsat.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
motolaco
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 13. bře 2011 8:26:02
Reputace: 0

Re: HTC G1 problem po zbabranej instalacii

Příspěvek od motolaco » pon 14. bře 2011 16:02:18

[quote="ramon.dexter"]Vždy, když se mluví o flashování, vždy se to dělá z recovery. Nastuduj si základní výrazy, není to od věci. A pro přístě, když je nějakej návod rozepsanej na body, postupuj přesně podle všech bodů. Ne "Já jsem král světa, všechno vím nejlíp" provést jenom ty body který se ti líbí. A až tě někdo požádá abys psal trošku přehledně, udělej tak. Tvůj problém se dal vyřešit po dvou třech příspěvcích, kdyby jsi byl schopnej svůj problém pořádně popsat.[/quot

ok dakujem

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 3 hosti