nabíjím své HTC Desire pomocí USB portu ve Wi-Fi routeru, který se pro HTC chová jako PC.
Ač mám automaticky nastavenou možnost "pouze nabíjet", která se také po připojení bez optání vybere, během cca 30 vteřin se rozsvítí displej a odpojí karta SD. Možnost "pouze nabíjet" přitom stále zůstává zvolená... opětovné zapojení SD se koná jedině po ručním znovuvybrání a potvrzení možnosti "pouze nabíjet".
Vzheldem k tomu, že jsem si zakoupil skvělou napájecí-nabíjecí kolébku, ze které HTC stále vyjímám a opět vracím, vadí mi neustálé odpojování SD o to víc.
Za dobrou radu sem přidám tip na ten nejúžasnější freeware pro správu HTC. Mnozí ho jistě znáte, nicméně mohou se najít i takoví, kteří třeba po něčem podobném usilovně pátrají. Kompletní správa kontaktů, organizátoru, zpráv (vč. odesílání), monitoring příchozích/odchozích hovorů, správa souborů, screenshot displaye a další... Samozřejmostí je násobná synchronizace toho všeho, a to i s aplikacemi v PC jako Outlook, Windows Kontatky ad. To vše přes USB nebo WiFi (v marketu je pak ke stažení klient). A to vše v češtině. .)

díky

Honza