Android OSDESIRE: při USB nabíjení samovolně odpojuje SD

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Rifin
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

DESIRE: při USB nabíjení samovolně odpojuje SD

Příspěvek od Rifin » pon 14. bře 2011 12:47:18

Zdravím a prosím o radu,
nabíjím své HTC Desire pomocí USB portu ve Wi-Fi routeru, který se pro HTC chová jako PC.
Ač mám automaticky nastavenou možnost "pouze nabíjet", která se také po připojení bez optání vybere, během cca 30 vteřin se rozsvítí displej a odpojí karta SD. Možnost "pouze nabíjet" přitom stále zůstává zvolená... opětovné zapojení SD se koná jedině po ručním znovuvybrání a potvrzení možnosti "pouze nabíjet".
Vzheldem k tomu, že jsem si zakoupil skvělou napájecí-nabíjecí kolébku, ze které HTC stále vyjímám a opět vracím, vadí mi neustálé odpojování SD o to víc.

Za dobrou radu sem přidám tip na ten nejúžasnější freeware pro správu HTC. Mnozí ho jistě znáte, nicméně mohou se najít i takoví, kteří třeba po něčem podobném usilovně pátrají. Kompletní správa kontaktů, organizátoru, zpráv (vč. odesílání), monitoring příchozích/odchozích hovorů, správa souborů, screenshot displaye a další... Samozřejmostí je násobná synchronizace toho všeho, a to i s aplikacemi v PC jako Outlook, Windows Kontatky ad. To vše přes USB nebo WiFi (v marketu je pak ke stažení klient). A to vše v češtině. .)

:help:
díky ;)
Honza

007ToMMaS
Robot
Kontaktovat uživatele:

Re: DESIRE: při USB nabíjení samovolně odpojuje SD

Příspěvek od 007ToMMaS » pon 14. bře 2011 15:28:56

skús nenabíjať cez USB port na routeru :D to by môhlo pomôsť...

raff
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Galaxy NOTE
Tablet: Galaxy Note, HTC Flyer

Příspěvek od raff » čtv 17. bře 2011 22:29:35

Ahoj, pokud se ti odpojuje SdD karta tak si kup rychlejší něž číslo 2..Taky jsem to měl a ted nemám problém. ;)

m.a.x.i.m.u.s
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Galaxy S9+

Příspěvek od m.a.x.i.m.u.s » pát 18. bře 2011 12:49:02

Někde jsem četl, že by to mohl dělat třeba winamp v telefonu..
Desire -> Sensation -> Galaxy SIII -> Galaxy S4 -> G3 16GB -> G4 Leather -> Galaxy S7 Edge -> Galaxy S8 -> Galaxy S9+

Odpovědět

Zpět na „Android OS“