Android OSHTC Magic

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Lighthouse
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 15. bře 2011 19:37:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC leo HD2

HTC Magic

Příspěvek od Lighthouse » úte 15. bře 2011 19:50:50

Dobrý večer, obracím se na vás, mozky :)....jestli by jste my neporadili stručně,zbytek si už tady najdu....Známý vlastní HTC Magic a nevyhovuje mu velice starý android(v 1.6 tuším abych nekecal) a chtěl by místo této verze, android 2.3.Co všechno proto musím udělat? Jelikož vlastním hd2 a s Magicem némám vůbec žádné zkušenosti.Rád bych uvítal radu.
Přeji pěkný večer.

LH.





Pecka
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: stř 21. črc 2010 13:24:22
Reputace: 0

Re: HTC Magic

Příspěvek od Pecka » úte 15. bře 2011 20:01:51

Nenapadlo tě se třeba podívat tady na fóru? Téma pro Magic je http://androidforum.cz/htc-magic-f21.html, tam se dá určitě něco najít. Zároveň existují hezké základní návody na zdejší Wiki http://wiki.androidforum.cz/index.php/HTC_Magic.
Samotné nové ROM najdeš nejspíš tady: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=493. Než se do něčeho pustíš, dobře si to nastuduj (hlavně jakou verzi Magica máš), jinak z telefonu lehce uděláš krásné těžítko :)
HTC Magic, Gingerbread -> Nexus S, stock JB + Asus Eee Pad Transformer TF101 s klávesnicí, stock ICS

Uživatelský avatar

sethxp
Androiďák!
Příspěvky: 606
Registrován: pát 19. lis 2010 15:37:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Omate TrueSmart Watch
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Magic

Příspěvek od sethxp » úte 15. bře 2011 20:02:46

Studuj, i kdyz udelas tezitko tak to pak jde opravit.
http://www.seth.cz/ - odblokování , S-OFF , servis
Odblokování, SW, oprava brick přes JTAG, záchrana dat ze všech MTK = i mrtvých, odblokování gesta, pinu... bez ztráty dat, odstranění Google reset FRP ochrany..

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: HTC Magic

Příspěvek od ramon.dexter » úte 15. bře 2011 20:04:05

sethxp:
Rozhodně ne doma na koleni. Je potřeba nějakej speciální flashovací nástroj, kterej jen tak někdo nemá.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

sethxp
Androiďák!
Příspěvky: 606
Registrován: pát 19. lis 2010 15:37:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Omate TrueSmart Watch
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Magic

Příspěvek od sethxp » úte 15. bře 2011 20:07:36

Spravna pointa ;-) to bylo jen pro upresneni ze se pak nemusi telefon rovnou vyhazovat do kose.
http://www.seth.cz/ - odblokování , S-OFF , servis
Odblokování, SW, oprava brick přes JTAG, záchrana dat ze všech MTK = i mrtvých, odblokování gesta, pinu... bez ztráty dat, odstranění Google reset FRP ochrany..



ivosak
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 06. lis 2010 17:54:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung i5510

Re: HTC Magic

Příspěvek od ivosak » úte 29. bře 2011 5:51:34

Ahoj!

Mám HTC Magic od Vodafone a chtel bych do nej dat Androida 2.1, lépe 2.2, nejlépe 2.3.

Jsem ochoten za to zaplatit (platím za výsledek, ne za pokus něco udělat a ono to nejde)

Kdo jste ochotni mi pomoci, ozvěte se...

ivosak
Samsung i5510

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: HTC Magic

Příspěvek od ramon.dexter » úte 29. bře 2011 7:39:54

Není třeba vyhazpvat peníze oknem, máme návod a je jednoduchej.

http://androidforum.cz/navod-root-htc-magic-t1539.html
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


ivosak
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 06. lis 2010 17:54:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung i5510

Re: HTC Magic

Příspěvek od ivosak » čtv 31. bře 2011 10:59:54

Děkuji za radu, ale menší problém - nejde mi rootnout... Uvedený návod jsem zkoušel cca před 1/2 rokem a pak jsem to nechal být, protože jsem měl spoustu jiných povinností...

No a teď jsem se vrátil konečně k rozřešenému... Takže stále platí moje nabídka...

s pozdravem

i.
Samsung i5510

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: HTC Magic

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 31. bře 2011 11:31:55

ivosak: opět, co sem třeba napsat co přesně se ti nepodařilo? 99% lidí se to udělat podařilo, takže to bude prkotina.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


ivosak
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 06. lis 2010 17:54:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung i5510

Re: HTC Magic

Příspěvek od ivosak » čtv 31. bře 2011 20:22:18

no, ono mi to nejspis ani nepujde, protoze mam super SPL - reinstalace z Vodafone Technetu :(

Proto nekomu, komu se v tom chce hrabat a udelat to (nemám na to už ani sílu) jsem ochoten zaplatit...

Díky za odpověď

ivosak
Samsung i5510


Pecka
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: stř 21. črc 2010 13:24:22
Reputace: 0

Re: HTC Magic

Příspěvek od Pecka » pát 01. dub 2011 8:41:28

Ahoj, té SPL, co se nahrála s updatem na Sense, se dá velmi jednoduše zbavit, řeší se to tady: http://androidforum.cz/instalace-rom-t12465.html.
V principu jde o to, že do telefonu nainstaluješ jiný update (stejným způsobem jako ten od Vodafone), který ti SPL změní.
HTC Magic, Gingerbread -> Nexus S, stock JB + Asus Eee Pad Transformer TF101 s klávesnicí, stock ICS


ivosak
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 06. lis 2010 17:54:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung i5510

Re: HTC Magic

Příspěvek od ivosak » sob 02. dub 2011 11:01:26

Ahoj!

Sláva! Mám tam GingerBread! Celou noc jsem s tím zápasil, ale už to tam je a běží to :D

Díky moc za rady!

I.
Samsung i5510

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 1 host