Android OSSamsung Galaxy Tab ROOTnuty original ROM a zaloha NAND

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
jtekken
Nové Androidě

Samsung Galaxy Tab ROOTnuty original ROM a zaloha NAND

Příspěvek od jtekken » pát 25. bře 2011 2:59:09

Ahoj vsem, chtel jsem nejak pohodlne zalohovat svuj Tablet Samsung Galaxy Tab EUR (FROYO 2.2 XWJJ z listopadu 2010. Mam jeste jeden starsi telefon HTC Magic 2.2 FROYO (monetalne slouzi jako navigace na kolo) Kde kdyz se restartnu do RECOVERY provedu NAND celyho systemu. Original recovery tuto moznost nema. Koukal jsem na program ROM manager ,ktery umi tyto zalohy provadet prave spolu s Clockworkmod Recovery, ale pro Galaxy Tab RECOVERY neni. Program sice nabizi primo ze sveho rozhrani flash teto recovery, ale bojim se to pak nemusi nabehnout. Muzete mi prosim poradit jak dosahnout meho cile zalohovat cely system pres nand (jako treba na PC Ghost). Pripadne odkaz na nejaky polapaticky navod.Nechci zatim ovsem nahravat nejakou upravenou ROM. Pokud budu mi plnou zalohu original ROM, tak se do toho ale casem stejne pustim. ;) Diky

Autor tohoto vlákna
jtekken
Nové Androidě

Re: Samsung Galaxy Tab ROOTnuty original ROM a zaloha NAND

Příspěvek od jtekken » pát 25. bře 2011 16:05:19

Pripadne me napadlo nahrat nejakou jinou Recovery co umi vytvaret zalohy NAND.

Autor tohoto vlákna
jtekken
Nové Androidě

Re: Samsung Galaxy Tab ROOTnuty original ROM a zaloha NAND

Příspěvek od jtekken » ned 27. bře 2011 20:58:17

Nikdo nic nevi?? Pripadne nejaka jina recovery ktera mi umozni bud pres ROM manager, ci pres svoje rozhrani udelat NAND backup Androida. Jak jsem psal jedna se o offic ROM pro Samsung Galaxy Tab. Updaty pujdou jen oficialni pres Kies, pripadne pres Odin.
Diky

Odpovědět

Zpět na „Android OS“